Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlarrrr hepinize bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı temenni ederim.rabbim yavrularınıza uzun ömürler versin zor ve uğraşlar sonucu elde ettiğiniz bebişleriniz biran önce büyüsünler inşşşş bende nisan tüp bebek anne adayıyım az kaldı inşşş sizde benim gibi sağ salim bu zamanlara gelirsiniz :71::71:

kızlarrrr hepinize bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı temenni ederim.rabbim yavrularınıza uzun ömürler versin zor ve uğraşlar sonucu elde ettiğiniz bebişleriniz biran önce büyüsünler inşşşş bende nisan tüp bebek anne adayıyım az kaldı inşşş sizde benim gibi sağ salim bu zamanlara gelirsiniz :71::71:

sağol inşallah hayırlısınla

sağol canım inşallah

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası

1-) nurcan306 ................................ 9. Hafta
2-) ela2008 ................................ 11. Hafta
3-) hatser ................................. 8. Hafta
4-) hilye35 ................................. 5. Hafta
5-) espoir_fr ................................ .Hafta
6-) byn_zeynep ................................ .Hafta
7-) xtatlıkız.................................... .Hafta

Meleğini bekleyenler

2-) ela2008 ................................ 11. Hafta
3-) hatser ................................. 8. Hafta
4-) hilye35 ................................. 5. Hafta
5-) espoir_fr ................................ .Hafta
6-) byn_zeynep ................................ .Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim2 arkadaşımızın haftasını bilmediğim için yazamaım haftası belli olan zeynep ve espoir arkadaşlarımız bildirirse onlarıda yazarız ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

tam olarak 6 haftalık bebeğim bugün ilk ultrason vardı çok acayip bi duygu aslında kanamam felan olduğu için korkuyodum ağladım heyecandan :) kalp atışı da duyuldu embriyo kesede :) herşey yolunda :) rabbim herkesin gönlünden geçeni versin ve o melekleri anne ve babalarına bağışlasın çok teşekkür ederim arkadaşlar çok iyisiniz :))

zeynep gözün aydın canım, inş sorunsuz bir şekilde devam bu süreç, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini,, benimde 6 haftalık oldu allaha çok şkr kanama falan olmadı hiç bende, inş herşey yolunda gider hepimiz içinde,,

çok teşekkür ederim :) benimkide 6 haftalık kalp atışlarını da duyduk bugün :) rabbim sana hayırlı sonuçlar duymayı nasip inş hepimizde hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeğimizi :)))

tam olarak 6 haftalık bebeğim bugün ilk ultrason vardı çok acayip bi duygu aslında kanamam felan olduğu için korkuyodum ağladım heyecandan :) kalp atışı da duyuldu embriyo kesede :) herşey yolunda :) rabbim herkesin gönlünden geçeni versin ve o melekleri anne ve babalarına bağışlasın çok teşekkür ederim arkadaşlar çok iyisiniz :))

sevindim canım kalp atışını duyduğuna Allahım tamamına erdirsin ama lekelenmele varsa yat sırt üstü sürekli ayaklarının altınada yastık koy canım

Meleğini bekleyenler

2-) ela2008 .................................. 11. Hafta
3-) hatser ...................................... 8. Hafta
4-) hilye35 .................................... 5. Hafta
5-) espoir_fr ..................................... .Hafta
6-) byn_zeynep .............................6 .Hafta
7-) xtatlıkız...................................... .Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim haftasını bilmediğim için espoir arkadaşımız bildirirse onuda yazarız ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

Son düzenleme:
Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

2-) ela2008 .................................. 11. Hafta
3-) hatser ...................................... 8. Hafta
4-) hilye35 .................................... 5. Hafta
5-) espoir_fr ..................................... .Hafta
6-) byn_zeynep .............................6 .Hafta
7-) xtatlıkız...................................... .Hafta
8-) nazim83.................................. 25.Hafta
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim haftasını bilmediğim için espoir arkadaşımız bildirirse onuda yazarız ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

Son düzenleme:
kızlar hiç içinizden bebeğinizin cinsiyeti şu olur diye geçiyormu? öncelikle sağlıklı ve hayırlısı olsun bebişlerimiz kız veya erkek fark etmez tabii , de ben kız çocuklarını çok sevimli bulurum böyle süslü püslü giydirince yiyesim gelir, ondan kız çocuk gönlümden geçen ama tahminimce gönlümden kız çocuk geçtiği için erkek çocuğum olacak:):emir_bebek:

canım inş bundan sonrada herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın inş,, 6. haftada kalp sesini duyduğuna göre bebişinin gelişimide çok güzell, çoğu 7 hafta da duyuyormuş,,

kızlar hiç içinizden bebeğinizin cinsiyeti şu olur diye geçiyormu? öncelikle sağlıklı ve hayırlısı olsun bebişlerimiz kız veya erkek fark etmez tabii , de ben kız çocuklarını çok sevimli bulurum böyle süslü püslü giydirince yiyesim gelir, ondan kız çocuk gönlümden geçen ama tahminimce gönlümden kız çocuk geçtiği için erkek çocuğum olacak:):emir_bebek:

canım ben lk gebeliğimde benim kesin kızım olacak diyordum annemin 5 kızı var büyük ablamın 2 kızı küçük ablamın 1 kızı var halalarımında erkek varsa bir kız vars çook öle yani doktor dedi sence cinsiyeti ne kız dedim ama çokta kız isttiyom bizde erkek yok sevmiyorum erkek çocuğunu doktor dedi tahminin kız peki sen ne istiyon dedi dedim kız eşin dedim oda kız istiyo doktor döndü ters ters baktı ama erkek dedi o an azımdan ilk çıkan değiştiremezmiyiz oldu :)))))))))))))))))) kalbimden geçeni pat diye söledim heralde doktordan bi çıktım içimde acayip bir erkek çocuğu sevgisi doldu vel hasıl oğlumu deligibi sevmeye başlamıştı iyki kız değilmiş diyodum Allah oğlumu yanına aldı bu yüzden erkek çocuğuna hasretim sağ sağlim olsun bana yeter ama kalbimden olum olsun gçiyo o yüzden kesin kızım olacak emiinim :))))))))))))))))

canım ben lk gebeliğimde benim kesin kızım olacak diyordum annemin 5 kızı var büyük ablamın 2 kızı küçük ablamın 1 kızı var halalarımında erkek varsa bir kız vars çook öle yani doktor dedi sence cinsiyeti ne kız dedim ama çokta kız isttiyom bizde erkek yok sevmiyorum erkek çocuğunu doktor dedi tahminin kız peki sen ne istiyon dedi dedim kız eşin dedim oda kız istiyo doktor döndü ters ters baktı ama erkek dedi o an azımdan ilk çıkan değiştiremezmiyiz oldu :)))))))))))))))))) kalbimden geçeni pat diye söledim heralde doktordan bi çıktım içimde acayip bir erkek çocuğu sevgisi doldu vel hasıl oğlumu deligibi sevmeye başlamıştı iyki kız değilmiş diyodum Allah oğlumu yanına aldı bu yüzden erkek çocuğuna hasretim sağ sağlim olsun bana yeter ama kalbimden olum olsun gçiyo o yüzden kesin kızım olacak emiinim :))))))))))))))))

sende benim gibi düşünüyorsun içinden geçenin tam akisinin olcağını hadi bakalım zaman neyi gösterecek:6:

Back
X