Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar son adet tarihime göre benimki 8 hafta + 2 gün oluyormus.
Hayirlisi olsun.
ŞEKERLERR benide ekleyin listeye 29 haftalığım ocakta doğumum var
selam kızlar benide listeye ekleyin bugün itibaiyle 7+3 olduk
hadi hayırlısı olsun canım gittinmi doktora gördünmü bebişini
Hayir gitmedim 22 kasim'da randevum.
Herkes son adet tarihine göre hesapicaksin diyor.
Benimde en son adet tarihim 13 eylül;
Hayir gitmedim 22 kasim'da randevum.
Herkes son adet tarihine göre hesapicaksin diyor.
Benimde en son adet tarihim 13 eylül;
canım bence çok geç 22 si bu hafta gitsene bi doktora ben yarın 2. kontrole gidecem. 6+3 günlük hamliyim ben, senin şimdiye 3 defa gitmiş olman gerekmezmiydi:26:
canım aynı gün benim 8+2 ama ben ikinci kontrolüme gidicem doktorunda bi sorun var senin
Ben pozitif sonucu aldiktan sonra merkezden doktor beni aradi dediki 15 ile 19 kasim arasi ultrason'a gideceksin.
Fakat yer kalmadigi için 22 kasim'dan önce yer yok ancak o zaman gidicem.
Benim transferim 15 ekim'de gerçeklesti.
hayırlısı olsun ama beni kalp atışını göree kadar hergün çağırdılar ben 23 kasımda ikili teste gidicem 9+5 benimki bugün
canım inşallah iki testte birşey çıkmaz bend eyarı gidicem kontrole 2 kontrol olcak bi sorun çıkmaz dilerim
bişi çıkmaz inşallah canım bunlar rutin kontroller şuan bizim için önemli olan düşük yapmamak ve kalbi durmaması oda genelde hasta bebeklerde oluyo yada ailede genetik testlerinde sorun olanlarda sen ellinden geldiğince ağır işl yapma düşük tehlikesi yaşama çok zor oluyo ben diğer gebelikte yaşadım onun dışında bişiolcanı sanmıyorum
bişi çıkmaz inşallah canım bunlar rutin kontroller şuan bizim için önemli olan düşük yapmamak ve kalbi durmaması oda genelde hasta bebeklerde oluyo yada ailede genetik testlerinde sorun olanlarda sen ellinden geldiğince ağır işl yapma düşük tehlikesi yaşama çok zor oluyo ben diğer gebelikte yaşadım onun dışında bişiolcanı sanmıyorum
merhaba ordamısın benim dün yine kanamam oldu bugün geçti çok şükür salı günü çok yoruldum gündüz ewi temizledim yardım edimmi diye soran her koyun kendi bacağından asılırya tamahım yok kimseye akşamda hem misafir vardı hemde bizim iki tane akvaryum var eşimle onu kaldırdık yan odaya ben odayı toparlamaya yardım ettim yoruldum yani hemde çok karnım çok ağrıdı yorulunca kanama olması normal mi ???
canım benim tedavi sürecinde bile olsan herşeye çok dikkat etmen lazım ki olası bi gebelikte daha da dikkat etmelisin tedavi deyip sakın geçme herşey çok ağır oluyor biliyosun daha dikkatli olursan sen rahat edersin canım
ben transferden 4-5 gün sonra yemeğimi de yaptım bulaşığımı da makineye attım hep eğilip kalkmalarıma dikkat ederek. temizlik yapmıyorum, sadece ortalığı topluyorum o kadar. ağır kaldırmıyorum hiç. bugün kontrolüm vardı 6 haftalık hamileyim embriyo ve kalp atışları göründü. ama bebeğim küçükmüş. 5 milim olması gerekirken 3 milim miş dahainş sorunsuz bir şekilde devam eder. artık tüp bebek merkezi kendi doktorumu seçmem gerektiğini söyledi
kısaca diyorlarki bizimle işiniz kalmadı
![]()
Gözün aydin hilye ne güzel bir duygu simdi bu bebegini gördün kalbinin sesini duydun darisi bana olur.
Insallah saglilki kucagimiza almak nasip olur.