• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bugun mahvoldum arkadaslar alısverıs yaptık bugun bebişlerime baya seylerını hallettım ama nasıl yoruldum anlatamam.emınonu ne gıttım bır kalabalık havada sıkıntılı ama degdı.ınsan herseyı almak ıstıyoo harıka seyler var.bız tabı herseyı 2 katı dusundugumuz ıcın ee bıraz zor oluyo ve tuaf herseyden 2 tane alınca:61:sekerlerınıde bugun hallettım ornek yapıp resmını atarım en kısa zamanda

ay yorma o kadar kendini ya. yavaş yavaş daha acelesi yok. ama ne güzel halletmişsin çoğu şeylerini. sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allah...

Canım muayenehane açmak istediği zaman bi doktor, o tarz makinaları satın almak çok pahalıya geldiğinden kiralıyor genelde. ondan biliyorum. yasaklanmadan önce bizde düşünüyoduk açmayı da, kiralayanlar hemen irtibata geçmişti :)))

İnşallah hepimizin sağlıkla kullanmak nasşip olur cicilerini meleklerimizin... Sen daha başlamamıştın diil mi alışverişe?

ben kendimi frenliyorum ama 2 takım zıbın bir alt açma aldım teyzesi gelmişti gezmeye oda 2 takım hastane çıkışı kot şort kapşollü yelek çıtçıtlı badi ağız silme mendili falan aldı babannesi çorap ve patikler örmüş büyük halası bir kaç takım örüyor işte o kadar büyük alış-verişle ilgili hiç bir şey yok yani sağlık olsun hayırlısıyla gelsinlede hepsi olur tatlım acelemde yok açıkçası özendikçe şimdilik böyle küçük şeyler alıyorum işte ama bundan sonra tutamıycam galiba kendimi yavaş yavaş ucundan almaya başlarım galiba bende :)):nazar:

günaydın herkese hava serinledi biraz çok şükür. çok güzel yağmur yağıyor şimdi ıslanmak vardı ama hasta oluruz o yüzden seneye artık :)) şimdilik camdan izlemekle yetiniyorum. :nazar::34:

Günaydın tatlım! Sonunda serinlediniz demek ki. hadi gözünüzaydın ola :))) biz dün akşam elektrikli sobayı yaktık. üstümüzde battaniye :)))
aman aman dikkat edin kendinize. hasta olim demeyin çok zor geçiyo. ilaç falan da alınmıyo uzuyo da uzuyo sonra...

Ben de dişleri çıkana kadar silikon diş çıkartmaya başlayınca kauçuk iyi diye okudum biyerlerde bir de güya kaucuk tükürükle temas edince bir kanserojen madde mi ne açığa çıkıyormuş kafam karıştı halbuki kauçuk doğal değil mi??

oooh ne güzel ben de gitmek istiyorum eminönüne ama kendimi tutamam çok şey alırım diye de korkuyorum.. iyi günlerde kullansın bıcırıklar

sana da günaydııııın.. valla ben hastalanıyor gibiyim başımda saçma bir ağrı sanki genzim yanıyor bi yerim ağrıyor ama nerem ağrıyor bilemiyorum :((

Ayşecim Günaydın tatlım! aman dikkat et kendine sen de. inşallah sadece kırgınlık olarak kalır, ilerlemez ya. sıcak bişiyler iç...

bu arada emzikte uzman tavsiyesi diye bi yazı okumuştum şimdi bulamadım nerde okudum diye... ama silikonu öneriyorlar. ben de silikon düşünüyorum emzik...

ben de bu gece hiç rahat uyuyamadım. midem mi ağrıyo karnım mı bilemedim. döndüm durdum. kabus gibiydi. hala bi tuhafım. neremin ağrıdığını kestiremiyorum ya. inşallah geçer biran önce :(

ben kendimi frenliyorum ama 2 takım zıbın bir alt açma aldım teyzesi gelmişti gezmeye oda 2 takım hastane çıkışı kot şort kapşollü yelek çıtçıtlı badi ağız silme mendili falan aldı babannesi çorap ve patikler örmüş büyük halası bir kaç takım örüyor işte o kadar büyük alış-verişle ilgili hiç bir şey yok yani sağlık olsun hayırlısıyla gelsinlede hepsi olur tatlım acelemde yok açıkçası özendikçe şimdilik böyle küçük şeyler alıyorum işte ama bundan sonra tutamıycam galiba kendimi yavaş yavaş ucundan almaya başlarım galiba bende :)):nazar:

ooo senin de epeyce olmuş sayılr :) yok diil valla. bugün doğsalar çıplak kalmazlar bizimkiler de :))))
dediğin gibi acelesdi yok daha erken. yavaştan alıyorum ben de. indirimde buldukça falan. ama daha kıyafet almamayı düşünüyorum. çünkü hepsi 0-3 aylık aldım. büyüdkçe alırız inşallah...

Günaydın tatlım! Sonunda serinlediniz demek ki. hadi gözünüzaydın ola :))) biz dün akşam elektrikli sobayı yaktık. üstümüzde battaniye :)))
aman aman dikkat edin kendinize. hasta olim demeyin çok zor geçiyo. ilaç falan da alınmıyo uzuyo da uzuyo sonra...

Ayşecim Günaydın tatlım! aman dikkat et kendine sen de. inşallah sadece kırgınlık olarak kalır, ilerlemez ya. sıcak bişiyler iç...

bu arada emzikte uzman tavsiyesi diye bi yazı okumuştum şimdi bulamadım nerde okudum diye... ama silikonu öneriyorlar. ben de silikon düşünüyorum emzik...

ben de bu gece hiç rahat uyuyamadım. midem mi ağrıyo karnım mı bilemedim. döndüm durdum. kabus gibiydi. hala bi tuhafım. neremin ağrıdığını kestiremiyorum ya. inşallah geçer biran önce :(

geçmiş olsun tatlım çabucak geçer İNŞALLAH. of havalar serinledi diye seviniyorum ama bir yandanda hastalıklar salgınlar çok korkuyorum malum meslek icabı hastalıkların içindeyiz ALLAH korusun maske takmayı düşünüyorum bende eşim bir hafta sonra petekleri yakmaya başlarız diyor benim ateşim başıma vurmuş tavan yapmış anca serinledim bu kış petek yakma olayını unut diyorum bu sene yandın benden çekeceğin var diyorum mesela geceleri balkon açık yatıyorum hala eşim sabah ayazı kötü oluyor hasta olucaz diyor ama ben yanıyorum açıyorum bazende benden gizli kapatıyor o kapıyı gece bir sıkıntıyla uyanıyorum bir bakıyorum kapı kapalı açıyorum:) böyle didişip gidiyoruz işte :)) doğumdan sonrada üşürüz diye tahmin ediyorum İNŞALAH o günleride görelimde üşüyelim değilmi? :60:

geçmiş olsun tatlım çabucak geçer İNŞALLAH. of havalar serinledi diye seviniyorum ama bir yandanda hastalıklar salgınlar çok korkuyorum malum meslek icabı hastalıkların içindeyiz ALLAH korusun maske takmayı düşünüyorum bende eşim bir hafta sonra petekleri yakmaya başlarız diyor benim ateşim başıma vurmuş tavan yapmış anca serinledim bu kış petek yakma olayını unut diyorum bu sene yandın benden çekeceğin var diyorum mesela geceleri balkon açık yatıyorum hala eşim sabah ayazı kötü oluyor hasta olucaz diyor ama ben yanıyorum açıyorum bazende benden gizli kapatıyor o kapıyı gece bir sıkıntıyla uyanıyorum bir bakıyorum kapı kapalı açıyorum:) böyle didişip gidiyoruz işte :)) doğumdan sonrada üşürüz diye tahmin ediyorum İNŞALAH o günleride görelimde üşüyelim değilmi? :60:

inşallah güzelim ya çok sağol...
ama sen de öyle sıcaklıyorum diye cam kapı açık yatma. eşin haklı bence de :) farkına bile varmazsın Allah korusun...
doğumdan sonra bizim kışa denk geliyo. bide lohusa üşütmesin diye yakıyolar da yakıyolar ısıtıcı ne varsa benim gördüğüm. anneler hep aynıysa sanırım üşümeye serinlemeye yine fırsat bulamayız biz :))

inşallah güzelim ya çok sağol...
ama sen de öyle sıcaklıyorum diye cam kapı açık yatma. eşin haklı bence de :) farkına bile varmazsın Allah korusun...
doğumdan sonra bizim kışa denk geliyo. bide lohusa üşütmesin diye yakıyolar da yakıyolar ısıtıcı ne varsa benim gördüğüm. anneler hep aynıysa sanırım üşümeye serinlemeye yine fırsat bulamayız biz :))

doğru söylüyorsunda doğum fizyolojisi içerisi kızamık çıkarttıracak kadar bile sıcak olsada lohusa üşüyor illaki :):34:

günaydın kızlar yazdıklarınızı okuyodum ne güzel kaynatmışsınız yine :))
aman kendinize dikkat edin grip salgını varmış bu aralar.ben daha yeni yeni iyileşiyorum.ateşiniz olursa parol ağrı kesiciye izin veriyor doktor haberiniz olsun.ateş tehlikeliymiş bize aklınızda olsun kızlar.
benimde bugün dışarı çıkıp yürüyesim var.böyle evde oturdukça iyice hantalladım bacaklarıma kramplar girmeye başladı.havalar çok güzel ne sıcak ne soğuk tam yürüyüş havası :)

geçmiş olsun canım ıhlamur falan iç limonlu ama çok içme direncini arttırsın bende kronik sinüzit hastasıyım genzim akmış genzim yanıyor boğazım acıyor ama umursamıyorum İNŞALLAH hasta etmez diyede korkuyorum genel bir halsizliğim var ama o bu ay hep var
ya ıhlamur içmeye de çekiniyorum doktor bitki çaylarını abartma hele bilmediklerini hiç içme dedi de.. neyseki yarın haftasonu 2 gün dinlenirsek bişeyimiz kalmaz inşallah..
Kıyafet harici almadım zaten hiç bişiy. nolur nolmaz diye. ama artık zor tutuyorum kendimi yaa :)))

Eski kıyafetlerinin içine sığabiliyosan daha nolsun be canım:) süpermiş! ben pijamalarımı bile giyemiyorum. önceden ki salaş giyinirdim. ona rağmen hiç bişiyim olmuyo. bi hamile pijaması almıştım. Allahtan almışım. evde hep o üstümde. kirleniyo yıkanana kadar da lcw den 9.90a aldığım hamile eşofmanımı giyiyorum :)))
sen bence hiç takma kafana kilo olayını. o doktorda kızdırmasın canım beni aaaaa :20:
çok takıyorum valla akşam doktora gidicem ya korkudan ölüyorum kızacak diye eşim de diyor sen deli misin adam sana şimdiye kadar hiç bişey için kızmadı ki.. düşünüyorum doğru kızmadı hiç ama uzun zamandır gidiyorum ya bu doktora tüp bebek sürecinde falan da gittim o zamanlar da fazlaca duygusaldım sanırım adama farklı bir duygusal anlam yükledim babam yerine mi koydum ne yaptıysam adamdan korkar oldum :)))

hah işte tam ben biyerim ağrıyor ama neresi olduğunu kestiremiyorum :))))
yarın limangokidse p. avent geliyomuş... emzik biberon falan gelse de alsak :)

aaaa sabah erken bakalım bari de bitmesin...

günaydın kızlar yazdıklarınızı okuyodum ne güzel kaynatmışsınız yine :))
aman kendinize dikkat edin grip salgını varmış bu aralar.ben daha yeni yeni iyileşiyorum.ateşiniz olursa parol ağrı kesiciye izin veriyor doktor haberiniz olsun.ateş tehlikeliymiş bize aklınızda olsun kızlar.
benimde bugün dışarı çıkıp yürüyesim var.böyle evde oturdukça iyice hantalladım bacaklarıma kramplar girmeye başladı.havalar çok güzel ne sıcak ne soğuk tam yürüyüş havası :)

dikkat et de ıslanma burada deli gibi yağmur yağıyor..
parol dün aldım ben mecburen aslında doktor çok zorlanma ağrın olunca hemen al diyor da yine de dayanabildiğim kadar dayanıp da alıyorum vicdan yapıyor insan :))

aysecim ben günde 2 büyük fincan ballı limonlu ıhlamur içiyorum cnm bir zararı yok ıhalmurun merak etme.ama diğer bitki çayları tehlikeli tabi onlardan uzak durmak gerek.

aysecim ben günde 2 büyük fincan ballı limonlu ıhlamur içiyorum cnm bir zararı yok ıhalmurun merak etme.ama diğer bitki çayları tehlikeli tabi onlardan uzak durmak gerek.
Ben de koydum bir fincan içiyorum şimdi bol limonlu..
ya bende ateş ölçeri beğendim çok :) hemde su ve mama sıcaklığına kadar ölçüyomuş iyi midir ki?ne dersiniz kızlar?

su ve mamayı da ölçmesi iyi ama kızılötesi olanlardansa alma bence bizim işyeri hekimi çocuk doktoru kızılötesi olanlar ateşi yanlış ölçüyor dedi..

dikkat et de ıslanma burada deli gibi yağmur yağıyor..
parol dün aldım ben mecburen aslında doktor çok zorlanma ağrın olunca hemen al diyor da yine de dayanabildiğim kadar dayanıp da alıyorum vicdan yapıyor insan :))

evet bende sadece 1 kere aldım ateşim var diye aynen vicdan yapıyorum alamıyorum :)

Ben de koydum bir fincan içiyorum şimdi bol limonlu..
afiyet olsun cnm yarasın ;)

su ve mamayı da ölçmesi iyi ama kızılötesi olanlardansa alma bence bizim işyeri hekimi çocuk doktoru kızılötesi olanlar ateşi yanlış ölçüyor dedi..

aa ölemi almayayım o zaman ben de çok fonksiyonu var bide indirimde diye düşünmüştüm.neyse başka bişey denk gelir elbet.kulaktan ölçenlerden alırım bende biara.saol cnm :)
yağmur yağmadan çıkabilirsem iyi valla takıldım kaldım bilg.başında :90:
bu arada bebek odası için duvar stickeri bulamıyorum ben yaa sinir oldum :( yani şirinler olsun istiyorum ama yok hiçbiyerde.kızlar görürseniz bana da haber verin olmaz mı?

Back
X