merhaba kızlar ne güzel herkes iyi maşallah..
bizde iyiyiz çok şükür 28 günlük olduk..
biberon hem cam hemde chicconunkini aldım hem mam hem meme verdiğim için biberonları çok aldım ..
pompa medela elektrikli aldım hayatımı kurtardı resmen 200 liraya aldık süper manuel almayın derim ablam almıştı sütü gelmedi malesef..
ama belkide hemen sütünüz gelir gerek bile kalmaz inşllh öyle olur çalışan anneler mutlaka almalı ..
bol bols badi alın kızlar hemen büyüyolar mantığını unutun..
emzik olayınıda benim kızım anca çook acıkınca alıyo onun dışında iğriniyomuş gibi ittiriyo..
tüm temizlik ürünlerini chicco aldım şampuan krem yağ burun aspiratörü tırnak makası tarağı çok memnunum..uni baby ıslak mendili stoklayın kızlar hiç pişik yapmıyo maşallah.
alt açma olarakda can bebeninkini kullandım şimdi valla mecburen nerde bulursam değiştiriyorum çünkü ilk günden beri tek bakıyorum ..
hmm bide yatak çarşafları fazla olsun yatağa kusuyo ya da bazen kaka fazla kaçıyo mecburen gecede 2 kere değiştiriyorum aklınızda bulunsun.
bizde bebğğimizle alıştık birbirimize :))yanlız benimki birazcık obur çıktı..:))ayy maması geciksin bi yaygara kopuyo evde anlatamam..
geçen gece yedirdim sonra uyumuşum tabi ben uyuduğumun farkında değilim bi baktım ağlıyo altını değiştirdim gazı falan eşimle panik olduk bi baktım saat 5 en son 2 de doyurmuytum neyse eşime çaktırmadan hemen mamasını yaptım uyudu:)vicdan azabı çektim ama uykusuzluk ilk zamanlar insanı aptala çeviriyoo.
ayy neolur benim içinde uyuyunn kızlar..
hepinizi kocamanından öpüyoruz kızımla..
ay ne güzel maşallah size cnm iyi olmanıza çok sevindim :)) darısı bizlere inş.bende iple çekiyorum günleri şimdiden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)