Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba kızlar ne güzel herkes iyi maşallah..
bizde iyiyiz çok şükür 28 günlük olduk..
biberon hem cam hemde chicconunkini aldım hem mam hem meme verdiğim için biberonları çok aldım ..
pompa medela elektrikli aldım hayatımı kurtardı resmen 200 liraya aldık süper manuel almayın derim ablam almıştı sütü gelmedi malesef..
ama belkide hemen sütünüz gelir gerek bile kalmaz inşllh öyle olur çalışan anneler mutlaka almalı ..
bol bols badi alın kızlar hemen büyüyolar mantığını unutun..
emzik olayınıda benim kızım anca çook acıkınca alıyo onun dışında iğriniyomuş gibi ittiriyo..
tüm temizlik ürünlerini chicco aldım şampuan krem yağ burun aspiratörü tırnak makası tarağı çok memnunum..uni baby ıslak mendili stoklayın kızlar hiç pişik yapmıyo maşallah.
alt açma olarakda can bebeninkini kullandım şimdi valla mecburen nerde bulursam değiştiriyorum çünkü ilk günden beri tek bakıyorum ..
hmm bide yatak çarşafları fazla olsun yatağa kusuyo ya da bazen kaka fazla kaçıyo mecburen gecede 2 kere değiştiriyorum aklınızda bulunsun.

bizde bebğğimizle alıştık birbirimize :))yanlız benimki birazcık obur çıktı..:))ayy maması geciksin bi yaygara kopuyo evde anlatamam..
geçen gece yedirdim sonra uyumuşum tabi ben uyuduğumun farkında değilim bi baktım ağlıyo altını değiştirdim gazı falan eşimle panik olduk bi baktım saat 5 en son 2 de doyurmuytum neyse eşime çaktırmadan hemen mamasını yaptım uyudu:)vicdan azabı çektim ama uykusuzluk ilk zamanlar insanı aptala çeviriyoo.

ayy neolur benim içinde uyuyunn kızlar..
hepinizi kocamanından öpüyoruz kızımla..

ay ne güzel maşallah size cnm iyi olmanıza çok sevindim :)) darısı bizlere inş.bende iple çekiyorum günleri şimdiden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

kızlar şeker testini gösterdim doktoruma gayet iyi dedi.sorun yokmuş yani :)
bacağımda dün kasılma olmuştu onu söyledim magnezyum verdi.
şizofrencim belki sana da verir doktora bi sor cnm.kasılmalar magnezyum eksikliğinden oluyomuş.

kızlar şeker testini gösterdim doktoruma gayet iyi dedi.sorun yokmuş yani :)
bacağımda dün kasılma olmuştu onu söyledim magnezyum verdi.
şizofrencim belki sana da verir doktora bi sor cnm.kasılmalar magnezyum eksikliğinden oluyomuş.

Ay çok şükür ya, çok sevindim canım gözünaydın :)
magnezyum eksikliğinden olurmuş kasılma evet. ben bahsettiğimde bana da vermişti doktor. böyle bi toz portakallı iğrenç bi tadı var ama ben kimseye anlatamadım derdimi... benim bacağımdaki kasılma kramp şekilnde diil. hani anlatır ya bel fıtığı olanlar. belimden aşağı çekiyo diye. benimki o tarz :((( korkuyorum valla acaba fıtık falan mı var :( hani öyle kramp gibi olsa ve sebebi magnezyum eksikliği olsa, hadi neyse dicem. ama fıtık öyle mi? :( magnezyum da içtim yani canım. fayda etmiyo :(

ooo onu ben aylar önce görmüştüm çok yalvardım alalım diye kocama kızdı iyice delirdin artık sen dedi aldırtmadı.. doktor da alma tam yerini bulamazsın yerini bulamayınca duyamazsın bu sefer de daha çok telaşlanırsın dedi ama hala alasım var :)))
sen hangi sitede gördün ben hepsiburadada gördüm ama daha pahalıydı..

Bencede alma canım. hakkaten kalp atışlarını duyamassan daha çok panik yaparsın
kızcağızlar :) biberon, emzik, ana kucağı, göğüs pompası, ateşölçer hangi markalar aldınız ya da alıcaksınız?

Biberon nuby anne göğüslü olanından aldım yavaş akışlı. Birde cihhicconun anne göğsü gibi olanından. Emiziği salladım şimdilik hangisini sevecek bilemiyorum. Bi tane aldım.

kızlar benim şeker 106 çıkmış.nasıl ki?:77:

Aç karnınamı yaptırdın canım bu önemli. Buna dikkat et. Eğer bişeyler yediysen dr söle ve tekrar aç karnına ölçtür.

hmmm biberonları hatırlayamadm bi tek :)
Gerisini biliyorum... İyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah...
anakucağı chicconun alırız heralde. Eki Görüntüle 261205 bu hoşuma gitti. fiyatı da iyi sayılır. uff ikişer çok pahalıya geliyo valla... ev tipi falan alamıycam malesef...
pompa sanırım lansinohun alıcam.
emzikte aventinkiler mantıklı gibi. ama benim alıştırmam şart :) her çeşit alim diyorum. bakkal emziği bile :)))) almaları şart çünkü :)

ayyy buna bayıldım canımm. Çok güzel iyi günlerde kullanın inş. nerden aldın acaba? ben henüz almadım ama buna bayıldım aklımda bulunsun

bugun mahvoldum arkadaslar alısverıs yaptık bugun bebişlerime baya seylerını hallettım ama nasıl yoruldum anlatamam.emınonu ne gıttım bır kalabalık havada sıkıntılı ama degdı.ınsan herseyı almak ıstıyoo harıka seyler var.bız tabı herseyı 2 katı dusundugumuz ıcın ee bıraz zor oluyo ve tuaf herseyden 2 tane alınca:61:sekerlerınıde bugun hallettım ornek yapıp resmını atarım en kısa zamanda

oh oh maş. insan ne kadar yorulsada çooook güzel bir duygu. Rabbim tüm isteyenleri böyle yorsun inş. en kısa zamanda Aminnn!

günaydın herkese hava serinledi biraz çok şükür. çok güzel yağmur yağıyor şimdi ıslanmak vardı ama hasta oluruz o yüzden seneye artık :)) şimdilik camdan izlemekle yetiniyorum. :nazar::34:
.Bende aralıkta kar yağarken ve her kez kartopu oynarken öööyyle evde izlemiştim. Seneye bıcırıklarımızla oynarız inş.

geçmiş olsun tatlım çabucak geçer İNŞALLAH. of havalar serinledi diye seviniyorum ama bir yandanda hastalıklar salgınlar çok korkuyorum malum meslek icabı hastalıkların içindeyiz ALLAH korusun maske takmayı düşünüyorum bende eşim bir hafta sonra petekleri yakmaya başlarız diyor benim ateşim başıma vurmuş tavan yapmış anca serinledim bu kış petek yakma olayını unut diyorum bu sene yandın benden çekeceğin var diyorum mesela geceleri balkon açık yatıyorum hala eşim sabah ayazı kötü oluyor hasta olucaz diyor ama ben yanıyorum açıyorum bazende benden gizli kapatıyor o kapıyı gece bir sıkıntıyla uyanıyorum bir bakıyorum kapı kapalı açıyorum:) böyle didişip gidiyoruz işte :)) doğumdan sonrada üşürüz diye tahmin ediyorum İNŞALAH o günleride görelimde üşüyelim değilmi? :60:

hhehehe bende pikeyle yatıyorum. cam pencere açık. Eşim kapıyor ben açıyorum:90:

Eki Görüntüle 261766 bakın şu bezelyelere ne tatlılar uyku tulumu :)Eki Görüntüle 261771 bu tabakla çocukların yemeyeceği şey olmaz herhalde Eki Görüntüle 261773 Eki Görüntüle 261774 çok güzller ya :)):nazar:

oyy ben o bezelyeleri yirim yiriimmm çok tatlııı :90:

Kızlar; günlük tutuyo musunuz?
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri yazıyorum. ama hani sırf bebeklere özel diil. zaten günlük tutardım. şimdi yeni bi ajandaya yazıyorum. hamile güncesi almıştım ama, öyle ayrıntılı yazılamıycak kadar küçüktü sayfaları..
değişik fikri olan var mı bu süreçte yapılabilicek? daha sonrasında kuzucuklarmıza hatıra kalıcak?

Benim ilk gebeliğim doğaldı ve tutuyordum her gün. ama biyokimysal çıktı ve aldırmak zorunda kaldık. Şimdi ne yapsam hem çekine çekine yapıyorum. Günlük olmasada en özel şeyleri ilk tekmelerini vs. Yazdım. :61:

Slm kızlar iki gündür pek giremedim. Dün temizlik vs derken bende yorulmuşum. hala bitmedi ama temizlik cumartesi yarım gün yine gelicek inş. Bu günde dinlendim misafirim vardı. Öğlene kadarda uyudum biraz.

Bu karnımdaki kaşıntı iki gündür beni öldürüyor. Deliler gibi kaşınıyorum. Gece uykuları haram oldu artık bana.. karnıma bişey değdimi geceleri çıldırıyorum.:84:

hıçkıra hıçkıra ağladım resmen gece. Eşimde çok üzülüyor. Sanırım vücudum tedaviye cvp vermiyor. Yarın akşam Dr gidicem tahlili yeniliycek Dr. sanırım bir hafta sonra felan bebeği almak istiycek. Normali çok istiyorum nasib tabi. Dua ediyorum hakkımızda hangi doğum hayırlısıysa o olsun die. Sabah uyurken iki tarafımada yastıkları koydum karnıma değmesin die hiç bişey o şekilde 2-3 saat deliksiz uyumuşum elh.

Elh. bu hastalık son haftalarımda çıktı. Yoksa çok zor bişey. Rabbim bir daha yaşatmasın inş. ama diğer hamileliklerdede çıkma ihtimali çok yüksekmiş. Son haftalar çıkarsa bir problem yok tabi. Bebeğe zararı olmadan.

Çıkayımda akşam yemeğimi yapayım. Misafir varken bişey yapamadım. Çok durmadılar ama geç gelince böyle oldu.

Allah'a emant olun kızlar. yarın görüşürüz inş.

çok kötüyüm kızlar.. dün doktoruma gittim herşey yolunda dedi, bebeğin suyu normal ama biraz daha bol su içersen iyi olur dedi ben 3litre su içiyorum zaten daha ne kadar içebilirim ki.. bir de tansiyonum çok yüksek çıktı korkma evde ölçmeye devam et burada heyecandan yüksek çıkmıştır dedi, akşamda beri ölçüyorum 14/9 u geçerse haber ver dedi geçmedi çok şükür ama şöyle bir 12/8 e falan da düşmedi ikisinin arasında daha çok 13/8 gibi gidiyor çok korkuyorum ben daha önce 2 gebelik yaşadım ikisi de 5. haftada 19/10 gibi tansiyonlara çıkınca sonlandırıldı aklımı yitirdim gözüme uyku girmedi uyuduğumda da hep kbus gördüm..sarımsak yedim durmadan su içiyorum allahtan yok preeklamsi belirtileri sık sık tuvalete çıkıyorum akşamüstü gidip her ihtimale karşı albumin baktırsam mı acaba??? allahım sen yardım et..

çok kötüyüm kızlar.. dün doktoruma gittim herşey yolunda dedi, bebeğin suyu normal ama biraz daha bol su içersen iyi olur dedi ben 3litre su içiyorum zaten daha ne kadar içebilirim ki.. bir de tansiyonum çok yüksek çıktı korkma evde ölçmeye devam et burada heyecandan yüksek çıkmıştır dedi, akşamda beri ölçüyorum 14/9 u geçerse haber ver dedi geçmedi çok şükür ama şöyle bir 12/8 e falan da düşmedi ikisinin arasında daha çok 13/8 gibi gidiyor çok korkuyorum ben daha önce 2 gebelik yaşadım ikisi de 5. haftada 19/10 gibi tansiyonlara çıkınca sonlandırıldı aklımı yitirdim gözüme uyku girmedi uyuduğumda da hep kbus gördüm..sarımsak yedim durmadan su içiyorum allahtan yok preeklamsi belirtileri sık sık tuvalete çıkıyorum akşamüstü gidip her ihtimale karşı albumin baktırsam mı acaba??? allahım sen yardım et..

Aman yediklerine dikkat et canım. katı yağlara felanda dikkat et. Limon suyuda tansiyona iyi geliyor. korkma inş. bu sefer yavruna kavuşacaksın inş.

sarımsakta iyi geliyor ki yiyormuşsun. bundan yukarı çıkmaz inş. üzülmede tabi

Aman yediklerine dikkat et canım. katı yağlara felanda dikkat et. Limon suyuda tansiyona iyi geliyor. korkma inş. bu sefer yavruna kavuşacaksın inş.

sarımsakta iyi geliyor ki yiyormuşsun. bundan yukarı çıkmaz inş. üzülmede tabi

sağol canım limon da sıkayım bari.. zaten çok fena da nezleyim ona da iyi gelir.. biraz sakinleştim şimdi.. 1.5 saatte bir ölçüp yazıyorum tansiyonumu 2-3 gün yazıcam sonra doktorlarıma göstericem epey de okudum netten hipertansiyon ve preeklamsiyle ilgili tedavi edilebilir diyor allah büyük yardım eder elbet..

Ay çok şükür ya, çok sevindim canım gözünaydın :)
magnezyum eksikliğinden olurmuş kasılma evet. ben bahsettiğimde bana da vermişti doktor. böyle bi toz portakallı iğrenç bi tadı var ama ben kimseye anlatamadım derdimi... benim bacağımdaki kasılma kramp şekilnde diil. hani anlatır ya bel fıtığı olanlar. belimden aşağı çekiyo diye. benimki o tarz :((( korkuyorum valla acaba fıtık falan mı var :( hani öyle kramp gibi olsa ve sebebi magnezyum eksikliği olsa, hadi neyse dicem. ama fıtık öyle mi? :( magnezyum da içtim yani canım. fayda etmiyo :(

korkma cnm fıtık olsa da pek sorun değil ben de o da var.ama çok şükür fazla rahatsız etmiyo.doktora da söylemiştim sorun değil çok zorlanırsan parol alabilirsin demişti.ama sürekli ağrıyosa devamlı ağrı kesici de olmaz.ben ayağımın üzrene basamıyorum fıtığım tutunca yerimden bile kıpırdayamıyorum inş.sağ salim atlatırız bu günleri.

Slm kızlar iki gündür pek giremedim. Dün temizlik vs derken bende yorulmuşum. hala bitmedi ama temizlik cumartesi yarım gün yine gelicek inş. Bu günde dinlendim misafirim vardı. Öğlene kadarda uyudum biraz.

Bu karnımdaki kaşıntı iki gündür beni öldürüyor. Deliler gibi kaşınıyorum. Gece uykuları haram oldu artık bana.. karnıma bişey değdimi geceleri çıldırıyorum.:84:

hıçkıra hıçkıra ağladım resmen gece. Eşimde çok üzülüyor. Sanırım vücudum tedaviye cvp vermiyor. Yarın akşam Dr gidicem tahlili yeniliycek Dr. sanırım bir hafta sonra felan bebeği almak istiycek. Normali çok istiyorum nasib tabi. Dua ediyorum hakkımızda hangi doğum hayırlısıysa o olsun die. Sabah uyurken iki tarafımada yastıkları koydum karnıma değmesin die hiç bişey o şekilde 2-3 saat deliksiz uyumuşum elh.

Elh. bu hastalık son haftalarımda çıktı. Yoksa çok zor bişey. Rabbim bir daha yaşatmasın inş. ama diğer hamileliklerdede çıkma ihtimali çok yüksekmiş. Son haftalar çıkarsa bir problem yok tabi. Bebeğe zararı olmadan.

Çıkayımda akşam yemeğimi yapayım. Misafir varken bişey yapamadım. Çok durmadılar ama geç gelince böyle oldu.

Allah'a emant olun kızlar. yarın görüşürüz inş.

ah cnm yaa rabbim fazla çektirmeden kavuştursun inş.son zamanlarda hep şikayetler artıyo diyolar.doğum olunca geçiyomuş hepsi ama :)

aysecim üzme kendini lütfen tansiyon moralle de alakalı cnm sen de bilirsin zaten.kafanı başka şeylere vermeye çalış ve tuzludan falan uzak dur biraz.hatta h.sonu geldi kendini rahatlatacak bişeyler yap bence bebişinle gezin tozun oh ne güzel :) eminim iyi gelecektir.

geçmiş olsun . inş düzene girer . hamur işi falan yeme bu aralar tuzu çok kaçırma .kızartmadan uzak dur tansiyonunu daha da yükseltmesin

Kıyamam sana ben ya :( canım benim rahat ol dicem ama, takmadan da olmuyo... ama elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış ki, biliyosun streste çok etkili tansiyonda. inşallah olmuycak bi sıkıntın tatlım. kendinin doktoru olucak ve dikkat ediceksin kendine. herşey yoluna girer en kısa zamanda emin ol...

ayşecim aman dikkat et benimde hep dr gidince yüksek çıkıyodu sonra baktırıyodum hep normal çıkıyodu hatta doktorla aramızda alay konusu olmuştu sizi görünce yükseliyo diye.ben biara hergün gidip ölçtürüyodum sende kendin değil günde 1 kere pompalı olarak bakan bi yerde baktır.
allahın izniyle korkma sarımsak bol bo ye .benimki limon işe yaramaz demişti mideni mahveder diye söylemişti..
hiç tedidgin olmaki yükselmesin allah seni bebeğini korusun.

sağolun kızlar uyudum dinlendim biraz sakinleştim, tansiyonum da az da olssa düştü.. elimdeki cihaz sağlık ocağındakinin aynısı dijital ama koldan ölçüyor doktor tavsiyesiyle almıştım umarım doğru ölçüyordur. bakalım bir hafta kadar ölçüp not edicem inşallah sorun olmaz sonuçta ilaç kullanabilirim o da çözüm ama ilaca gerek kalmadan 30lu haftalara gelebilirsem diye umut ediyorum.. Allah hepimize bahşettiği mucizeleri korusun hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucaklamayı, büyütmeyi nasip etsin..

slm kızlar girmeyeli okadar uzun zaman olduki
girsem bile arada yazmadan bakıp çıkıyordum vakit bulamıyordum doğrusu ama sizleri gerçekten çok özledim bugün kızımı uyutunca bir bakayım diye girdim güya iş yapacaktım amaaan dedim sonra ilk sayfaları okudum gün gün beklediğimiz günleeri hafta hafta saymoışiız nasılda okadar bekleyince meleklerimizi her şeyimiz ne kadarda özelmiş paylaşmışız tek tek gözlerim doldu çoğu sf. valla.şimdi benm meleğim 8 aylık oldu emekliyor şu andada pc ye saldırıyor teknoloji çocuğu işte:::)))
nevra ahkalbim nurcan herzaman seninle firstnumbes tanıdığım arkadaşlar umarım hepiniz bebeklerinizle iyisinizdir siteye giremesemde her zaman aklıma geliyorsunuz nasıllar diye ama artık kızım akıllandı teyzeleri uykularımız düzene girdi vakit buldukça gelirim görüşürüz inşlhhh yeni arkadaşlar hamişler taze anneler umarım sizlerinde her şey gönlünüzcedir rabbm herkese bebekleriye birlikte mutluluklar versin ben çok mutluyum kızım hayatımın anlamı oldu her şeyim canımı taaaa içi oldu allah bütün evlatlarımızı korusun bizi onlarla imtihan etmesin kendinize iyi bakın kızlar hoşcakalın::3::3::3::3:

slm kızlar girmeyeli okadar uzun zaman olduki
girsem bile arada yazmadan bakıp çıkıyordum vakit bulamıyordum doğrusu ama sizleri gerçekten çok özledim bugün kızımı uyutunca bir bakayım diye girdim güya iş yapacaktım amaaan dedim sonra ilk sayfaları okudum gün gün beklediğimiz günleeri hafta hafta saymoışiız nasılda okadar bekleyince meleklerimizi her şeyimiz ne kadarda özelmiş paylaşmışız tek tek gözlerim doldu çoğu sf. valla.şimdi benm meleğim 8 aylık oldu emekliyor şu andada pc ye saldırıyor teknoloji çocuğu işte:::)))
nevra ahkalbim nurcan herzaman seninle firstnumbes tanıdığım arkadaşlar umarım hepiniz bebeklerinizle iyisinizdir siteye giremesemde her zaman aklıma geliyorsunuz nasıllar diye ama artık kızım akıllandı teyzeleri uykularımız düzene girdi vakit buldukça gelirim görüşürüz inşlhhh yeni arkadaşlar hamişler taze anneler umarım sizlerinde her şey gönlünüzcedir rabbm herkese bebekleriye birlikte mutluluklar versin ben çok mutluyum kızım hayatımın anlamı oldu her şeyim canımı taaaa içi oldu allah bütün evlatlarımızı korusun bizi onlarla imtihan etmesin kendinize iyi bakın kızlar hoşcakalın::3::3::3::3:

nazımcım özletme kendini arada gir .
senin kuzu kocaman olmuştur şimdi .herşeyi yiyordur .
bizimkiler daha yeni yeni başlıyor meyvesularına onun heyecanı var bu aralar .
kızını öpüyorum

nazımcım özletme kendini arada gir .
senin kuzu kocaman olmuştur şimdi .herşeyi yiyordur .
bizimkiler daha yeni yeni başlıyor meyvesularına onun heyecanı var bu aralar .
kızını öpüyorum

Canım tam da merak ettiğim şey...Bugün ziyarete bi yakınım eldi...Bebek hemşiresi.47 günlük olduğumuzu söyleyince meyve suyuna başla bikaç kaşıkla dedi...Sen vermiş miydin?????

sağolun kızlar uyudum dinlendim biraz sakinleştim, tansiyonum da az da olssa düştü.. elimdeki cihaz sağlık ocağındakinin aynısı dijital ama koldan ölçüyor doktor tavsiyesiyle almıştım umarım doğru ölçüyordur. bakalım bir hafta kadar ölçüp not edicem inşallah sorun olmaz sonuçta ilaç kullanabilirim o da çözüm ama ilaca gerek kalmadan 30lu haftalara gelebilirsem diye umut ediyorum.. Allah hepimize bahşettiği mucizeleri korusun hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucaklamayı, büyütmeyi nasip etsin..

gecmıs olsun ayse ıns duzene gırmısındır ıyıce.amın cumlesıne ınsallahh

Back
X