Ben cumartrsi akşam Dr. gittim ama buraya anca yazıyorum kızlar. Kasıntının sebebi safra ve karaciğer tahlili istedi Dr. tahlılın sonucu önumuzdekı hafta ıçi çıkıcakmış. Kötu çıkarsa en yakın zamanda ıyı çıkarsada pazartesi sez. Olman lazım dedı. Bebegın kafası hıç oturmamıs çatı muayenesı çok zor bısı degılmıs ama. Bebegın bası oturmamıs bıle dedı. Otursaymıs kanala gırseymıs sunı verırdık ama su asamada bu mantıksız dedı. Her turlu bana sez. Yolu gozukuyor. Hayırlısı olsun artık bısey dıyemıyorum. Ama kendımı oyle hazırlamıstımkı hayal kırıklıgı yasadım sanırım. karaciğer safra sonuçlarım kötü çıkarsa bebeğin başının kanala yerleşmesini bekleyemeyiz. Çünkü bu ciddi bir durum. Ondan dolayı sez. Hiç bi hast. olmasa daha haftan var bebeğin kafasının kanala girmesini beklesek dedi bu seferde daha 3 haftam var. bebek iyice kilolu olcak yine bana sez. gözüküyor. Her türlü kaçış yok.
Ama ben sez. hiç hazır değilim çok korkuyorum...:83: :83:
Çok farklı duygular içindeyim. Sanırım daha beklemiyormuşum onu anladım. mutluluk, hüzün, heyecan, merak, bide normal doğum olmayışının hayal kırıklığı. Kendmi mahzun ve kimsesiz kedi yavrusu gbi hissediyorum ne garip
Artık hamilelikten çok sıkılmıştım, bir an evvel doğsun istiyordum. Şimdi tüm hamileliğim film şeridi gibi gözümden geçiyor küçük bir çocuk gibi sevilmek istiyorum. Zamanlı zamansız gözümden yaşlar toplanıyor. Niye böyle oldum anlamıyorum.:96:
son zamanlarda herkeste oluyor sanırım bu tür duygusallıklar cnm gayet normal.benim görümcem de senin gibiydi hatta ablamda :)
ayrıca sezeryanı o kadar da kafana takma bence şimdi herkes sezeryan yaptırıyo.görümcemde yeni doğum yaptı epidural sezeryan.hatta o da korktuğu için uyutun demiş doktora ama doktor ikna etmiş sen bişey görmeyeceksin diye.zaten 3 günde ayaklandı evin içinde geziniyodu.hakkında hayırlısı olsun inş.cnm.senden sonra sıra bize geliyo bu arada :))