güle güle kullan sağlıkla iyi günlerde inşallah.. ben de durmadan bişeyler alıyorum ya hepsi de ister istemez pembe aklıma da geliyor ya bir yerlere bi pipi saklasıysa da son anda çıkartıverirse :)))))
valla yaa ay sonu üstüne üstlük cepte para da kalmıyor hem züğürt hem de çok çalışmış vaziyette eve dönüyoruz son hafta.. gerçi aybaşında da yoğun oluyor işler ama en azından accık param oluyor o zaman :))
ben ne bileyim yaa tansiyon zaten yüksek şeker de aç karna 90ın üstünde çıkıyor hep 93-95 o civar sıkılıyorum haliyle, hayırlısıyla bir sonunu getirebilseydik
aysecim inan herşeyi pembe aldım bende bu saatten sonra yapacak bişey yok.olurda süpriz yapıp oğlumuz olursa da bunları saklarım diyorum artık :))
hala alırken korka korka alıyorum ben bide inş.ağız tadıyla kullanmak nasip olur cnm.
aç karnına sabahları bakıyosun dimi şekerine?bide o kadar yüksek değil gibi geldi bana.tokluk sınırı 140 mış zaten açlığı bilmiyorum ama.benim yan komşum da hamile onun da tokluk 128 çıkmıştı doktor normal demiş ona da.benimde tokluk 106 ydı.takma kafana o kadar.biz ne sıkıntılar atlattık cnm bunlar da geçecek inş.