• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

güle güle kullan sağlıkla iyi günlerde inşallah.. ben de durmadan bişeyler alıyorum ya hepsi de ister istemez pembe aklıma da geliyor ya bir yerlere bi pipi saklasıysa da son anda çıkartıverirse :)))))

valla yaa ay sonu üstüne üstlük cepte para da kalmıyor hem züğürt hem de çok çalışmış vaziyette eve dönüyoruz son hafta.. gerçi aybaşında da yoğun oluyor işler ama en azından accık param oluyor o zaman :))
ben ne bileyim yaa tansiyon zaten yüksek şeker de aç karna 90ın üstünde çıkıyor hep 93-95 o civar sıkılıyorum haliyle, hayırlısıyla bir sonunu getirebilseydik

aysecim inan herşeyi pembe aldım bende bu saatten sonra yapacak bişey yok.olurda süpriz yapıp oğlumuz olursa da bunları saklarım diyorum artık :))
hala alırken korka korka alıyorum ben bide inş.ağız tadıyla kullanmak nasip olur cnm.
aç karnına sabahları bakıyosun dimi şekerine?bide o kadar yüksek değil gibi geldi bana.tokluk sınırı 140 mış zaten açlığı bilmiyorum ama.benim yan komşum da hamile onun da tokluk 128 çıkmıştı doktor normal demiş ona da.benimde tokluk 106 ydı.takma kafana o kadar.biz ne sıkıntılar atlattık cnm bunlar da geçecek inş.

Kızlar geçmişi okuyamadan yazıyorum. İnş. herkezler ve bebişler çok iyidir.

Ben çok kötü grip oldum başımı bile kaldıramıyorum. Bu gün gebelik kolestazı tahlil sonuçlarım iyi çıktı. Kaşıntım geçmedi hatta delirtiyor beni. Bir yandan grip, bir yandan bu mahfoldum. annem geldi yemeğimi yaptı vs.

cuma günü kontrole gidicem. Pazartesi günüde sez. alıcak dr.

Dua edinn inş. hamilelerin duası çok makbüldür. Sağ salim yavrumu kucağıma alabileyim.

Grip beni mahfetti turşu gibiyim. belki bu ara pek giremem kızlar.

Görüşürüz inş. :5::5::5::5::5:

Biz geldiiiiik :))) Hem de süpppper haberlerle elhamdülillah :97:
Çok şükür kan değerlerim güzel çıktı. ve açlık kan şekerim de 80. eşim iyi dedi kendimi çok iyi hissediyoruuum :) gitmişken hastaneye bide usg girelim dedik. eşim epeydir görmemişti kuzucuklarımızı. ben gittiğimde hastaneye yoğunluktan gelemiyodu yanıma. bugün öğle arası baktık beraber. oyyyhhhh büyümüşler bizim canparelerimiz teyzeleri :16: sağdaki 550gr olmuş soldaki biraz geçmiş onu 580 gr olmuş. aralarında 30 gr fark var. suları v.s de iyi. birde doppler de baktı. o da normal çıktı çok şükür. bacak boyları haftalarına göre uzunmuş. uzun boylu olucaklar heralde :nazar: ama kıyamam sıkış sıkış öyle zor ki durumları. birinin başının yanında öbürün bacakları... karışmışlar birbirlerine. büyüdükçe seçmekte zorlanmaya başladık...

bir de sanırım haftaya taşınabiliriiz :52: hayırlısıyla bi taşınaydık yaa...

bizden haberler böyleee:66::79:

:nazar::nazar:masallahh kuzularaaa ve annelerıne:)

Ben çok kötü grip oldum başımı bile kaldıramıyorum. Bu gün gebelik kolestazı tahlil sonuçlarım iyi çıktı. Kaşıntım geçmedi hatta delirtiyor beni. Bir yandan grip, bir yandan bu mahfoldum. annem geldi yemeğimi yaptı vs.

Dua edinn inş. hamilelerin duası çok makbüldür. Sağ salim yavrumu kucağıma alabileyim.

gecmıs olsun.rabbım yardımcın olsun

günaydın canlaaaar... güzel ve hızlı bitecek bir gün diliyorum :)))
aysecim inan herşeyi pembe aldım bende bu saatten sonra yapacak bişey yok.olurda süpriz yapıp oğlumuz olursa da bunları saklarım diyorum artık :))
hala alırken korka korka alıyorum ben bide inş.ağız tadıyla kullanmak nasip olur cnm.
aç karnına sabahları bakıyosun dimi şekerine?bide o kadar yüksek değil gibi geldi bana.tokluk sınırı 140 mış zaten açlığı bilmiyorum ama.benim yan komşum da hamile onun da tokluk 128 çıkmıştı doktor normal demiş ona da.benimde tokluk 106 ydı.takma kafana o kadar.biz ne sıkıntılar atlattık cnm bunlar da geçecek inş.
valla pembe membe evde ne varsa onu giyecek artık :))) gerçi ayrıntılıda üreme organlarını da gösterdi doktor %100 dedi ama insan yine de acaba diyor..
şekerle ilgili bir prof.un yazısını paylaşmıştım ben 90 sınır diyor açlık için ama bella 80 sınır dedi aman bilmiyorum bir insülin var kullanmadığım onu da kullanırım napayım..

ayyy canım geçmiş olsun hiç kalkma yat dinlen.. bugünü saymazsak 3 gün sonra kavuşuyorsun ne güzel... darısı başımıza, Allah seni bir avazda kurtarsın canım..

kızlar benim oyun parkı indirime girmiş bende aldım dayanamadım :))
yanında niveanın atta çantasıyla sevi bebenin yan yatma yastığını da aldım :))

Eki Görüntüle 264754
aldıklarını güle güle kullan
nive atta çantası bende almıştım . çok memnunum .. çok uyguna geliyor bide tek tek alınca çok pahalı ..

çok geçmiş olsun .. ptesine kadar toplarsın inş kendini .. vitamin alıyorsan aksatma .tavuk suyu çorba çok iyi geliyor

nevra, nurcan selam

nasılsınız, bebişeleriniz gaz sorrunu var mı nasıl baş ediosunuz? bize gaz için zinco diye damla verdiler
ama pek bi faydası olmadı sanki, emerken bile biferyat edip memeyi bırakıo (bacaklarını kendine doğru çekio netten baktığıma göre kolik sancısı imiş)
kakişinide zor yapıo (uykuya falnda dalamaıo) ne yapcamı şaşırmış durumdayım,ağustos- eylül annelerinde ecrin karabiber ve su karışımından bi kaşık verilirse iyi oluo die duymuş ama siz ne derseniz yapıo musunuz böle şeler

bişi sormak istiyorum 2 gün öncede sormuştum ama yoğunluktan gözden kaçtı heralde.transaferin 5 günü e2 yaptırdım sonucu 533 çıktı,dr ovitrelle verdi bana yaptım.bu e2 gebelikle ilgili olabilirmi,birde salı günü yaptım ovitrelleyi,bu sabah 7.günümdü evde test yaptım pozitif çıktı ovitrelle deki hormonla ilgili olabilirmi arkadaşlar,bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleme:

Gaz Sancısı

@ErolEsra
esra erol Yarim cay kasigi kimyon,kup sekerin dortte biri ve yarm fincan suyu cezvede kaynatin.suzgecle suzup ilik hale geldikten sonra 2 cay kasigi

esra erolun twitterından buldum,inşallah işe yarar.bebeişler ağlamasın.

Son düzenleme:

aa çok geçmiş olsun cnm yaa tamda son zamanlarına denk gelmiş rabbim yardımcın olsun.bende yeni iyileştim sanırım salgın var.bol bol ballı limonlu ıhlamır iç çok iyi geliyo.dualarımız seninle hayırlısıyla kucağına al inş.:)

bişi sormak istiyorum 2 gün öncede sormuştum ama yoğunluktan gözden kaçtı heralde.transaferin 5 günü e2 yaptırdım sonucu 533 çıktı,dr ovitrelle verdi bana yaptım.bu e2 gebelikle ilgili olabilirmi,birde salı günü yaptım ovitrelleyi,bu sabah 7.günümdü evde test yaptım pozitif çıktı ovitrelle deki hormonla ilgili olabilirmi arkadaşlar,bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

e2 bildiğim kadarıyla yumurtlamayla ilgili bişeydi.tedavide bana da bakmışlardı.test için erken cnm.çatlatma iğnesi beta hcg hormonu yani hamilelik hormonu içeriyo yanıltabilir.gebelik için beta hcg hormonuna bakılır kanda.

e2 bildiğim kadarıyla yumurtlamayla ilgili bişeydi.tedavide bana da bakmışlardı.test için erken cnm.çatlatma iğnesi beta hcg hormonu yani hamilelik hormonu içeriyo yanıltabilir.gebelik için beta hcg hormonuna bakılır kanda.

canım çok teşekkür ederim cevap için.tedavi sürecinde verilmişti banada çatlatma iğnesi olarak.ama benim transferim yapıldı ve 5.günkü e2 sonucuma göre verdi dr,o yüzden kafam karıştı.Allahım isteyen herkesle benim de yüzüme bak yarabbim.amin

Gaz Sancısı

@ErolEsra
esra erol Yarim cay kasigi kimyon,kup sekerin dortte biri ve yarm fincan suyu cezvede kaynatin.suzgecle suzup ilik hale geldikten sonra 2 cay kasigi

esra erolun twitterından buldum,inşallah işe yarar.bebeişler ağlamasın.

ayzancım teşekkür ederim bu kür günde 2 çay kaşığı hergün mü kullanılıo acaba?

senin sorunla ilgili de hiçbilgim yok ama hatırladığım kadarıyla ovitrelle transferden önce kullanmıştım yumurtalar çatlasın die

canım çok teşekkür ederim cevap için.tedavi sürecinde verilmişti banada çatlatma iğnesi olarak.ama benim transferim yapıldı ve 5.günkü e2 sonucuma göre verdi dr,o yüzden kafam karıştı.Allahım isteyen herkesle benim de yüzüme bak yarabbim.amin

doktor bana da transfer sonrası vermişti cnm hatta bende şaşırmıştım.bana 3 tane vermişti 3 gün arayla transferden sonra test gününe kadar yaptırmıştım.ve test günü kan değerim 145 çıkmıştı ama kimyasal oldu 1 hafta sonra değerim düşmüştü.7 ay sonra da kendiliğinden hamile kaldım ben.
inş.güzel haberler alırsın cnm rabbim yardımcın olsun.

Son düzenleme:
gecmıs olsun.rabbım yardımcın olsun

günaydın canlaaaar... güzel ve hızlı bitecek bir gün diliyorum :)))

valla pembe membe evde ne varsa onu giyecek artık :))) gerçi ayrıntılıda üreme organlarını da gösterdi doktor %100 dedi ama insan yine de acaba diyor..
şekerle ilgili bir prof.un yazısını paylaşmıştım ben 90 sınır diyor açlık için ama bella 80 sınır dedi aman bilmiyorum bir insülin var kullanmadığım onu da kullanırım napayım..

ayyy canım geçmiş olsun hiç kalkma yat dinlen.. bugünü saymazsak 3 gün sonra kavuşuyorsun ne güzel... darısı başımıza, Allah seni bir avazda kurtarsın canım..

aldıklarını güle güle kullan
nive atta çantası bende almıştım . çok memnunum .. çok uyguna geliyor bide tek tek alınca çok pahalı ..

çok geçmiş olsun .. ptesine kadar toplarsın inş kendini .. vitamin alıyorsan aksatma .tavuk suyu çorba çok iyi geliyor

aa çok geçmiş olsun cnm yaa tamda son zamanlarına denk gelmiş rabbim yardımcın olsun.bende yeni iyileştim sanırım salgın var.bol bol ballı limonlu ıhlamır iç çok iyi geliyo.dualarımız seninle hayırlısıyla kucağına al inş.:)

Herkeze çok teş. ederim hanımlar. bol bol ıhlamur limon içiyorum. Çok iyi geliyor hakkaten. PAzartesiye kadar iyileşirim inş. Anneciğim yemek yapıp getirdi saolsun. Annelerden başka kim düşünürki zaten :19:

Hepiniz iyisinidri inş. kızlarr:70:

nevra, nurcan selam

nasılsınız, bebişeleriniz gaz sorrunu var mı nasıl baş ediosunuz? bize gaz için zinco diye damla verdiler
ama pek bi faydası olmadı sanki, emerken bile biferyat edip memeyi bırakıo (bacaklarını kendine doğru çekio netten baktığıma göre kolik sancısı imiş)
kakişinide zor yapıo (uykuya falnda dalamaıo) ne yapcamı şaşırmış durumdayım,ağustos- eylül annelerinde ecrin karabiber ve su karışımından bi kaşık verilirse iyi oluo die duymuş ama siz ne derseniz yapıo musunuz böle şeler

hoşgeldinnnn ...
gaz sancılarımız bitti artık ama .. çok çektim ..
zincoyu düzenli olarajk verirsen ancak fayda görürsün .. kızıma bi tek o iyi geldi .. 8 saatte bir 4 damla vererek zamanla düzene girdi ..
kimyon 1 kere denemelik yaptım fayda görmedim .. sürekli kimyon- helek iiii !!! karabiber vererek bebişlerin böbrek karaciğer ve pankreaslarına zarar vermemek lazım . daha önların sindirim sistemleri tam çalışmıyor . süzemiyor ..
kayınvalidem 1 2 kere 2 çay kaşığı şekerli ılık su vermişti ilk başlarda ben verme tarftarı değildim ama ... ne zaman verse çocuk biraz sonra gazını çıkartıp uyudu ...
ben her akşam milupa rezene çayı verdim 30cc .. oda yumulşatıp rahatlatıyor uyku içinde iyi .. doktor demişti ..

hoşgeldinnnn ...
gaz sancılarımız bitti artık ama .. çok çektim ..
zincoyu düzenli olarajk verirsen ancak fayda görürsün .. kızıma bi tek o iyi geldi .. 8 saatte bir 4 damla vererek zamanla düzene girdi ..
kimyon 1 kere denemelik yaptım fayda görmedim .. sürekli kimyon- helek iiii !!! karabiber vererek bebişlerin böbrek karaciğer ve pankreaslarına zarar vermemek lazım . daha önların sindirim sistemleri tam çalışmıyor . süzemiyor ..
kayınvalidem 1 2 kere 2 çay kaşığı şekerli ılık su vermişti ilk başlarda ben verme tarftarı değildim ama ... ne zaman verse çocuk biraz sonra gazını çıkartıp uyudu ...
ben her akşam milupa rezene çayı verdim 30cc .. oda yumulşatıp rahatlatıyor uyku içinde iyi .. doktor demişti ..

aa teşekkür ederim ben de bu tarz kür tarftarı değilim aslına ama işte bebişin kıvrandığını görünce...

zincoyu günde 3 kere veriyorum ama saat bazında çok düzgün kullanmadım aslında

nevra sen mama vermiş miydin beslenme konusunda nasıl bi sürecin oldu?

Manolyaaaa şizofreeen noldu bugün size neden hiç gelmediniz merak ettim?? Manolya sana zaten küstüm hani bugün bana uğrayacaktın???

ayzancım teşekkür ederim bu kür günde 2 çay kaşığı hergün mü kullanılıo acaba?

senin sorunla ilgili de hiçbilgim yok ama hatırladığım kadarıyla ovitrelle transferden önce kullanmıştım yumurtalar çatlasın die

canım dün programında bahsetmişti,annesi uygulamış esra erol çok karşı çıkmış,dr'a soralım filan demiş,sonra bakmışki çocukta gaz filan kalmamış dr'uda anneler yapıyosa doğrudur demiş.programda bu kadar detaylı tarif vermedi sadece çok gazı varsa sabah akşam 3 -4 damla verin ağzına hemen memeye dayayıp emzirin,emerken nasıl gaz çıkarıyo anlatamam vs vs diye anlattı.twitterdan vericem tarifi diyince aklıma geldi ama ordada bu kadar yazmış.umarım yardımı olur./B]

Günaydın canlarım! Dün hiç giremedim, sizi de merakta bıraktım :50:

Bizim bu taşınma işleri hız kazandı. dün halılarımızı yıkatmaya verdik. artık iyice moda girdik yani. ev çıplak ve buz gibi :( hiç sevmediğim şey...
Bu hafta sonu da annemle babacım geliceklerdi ama, eşimle konuştuk gerek görmedik gelmeyin dedik. onlara da kıyamıyorum 8 saat yol çekicekler. öyle düz yol da diil. kıvrım kıvrım... zaten bi gün öyle geçicek... nakliyeciye vericemiz için pek bi iş yok zaten. İstanbula geçerken eşyalarından ardından, uğrayıp alıcaz annemleri de. sonuçta yerleşirken yalnız yapamam...
taşınma hurçlarıma kıyafetlerimizi ve çeyizliklerimizi koyucaz o kadar. ne mutfağa ne salonumuza dokunmuyorum. gelirken bizi taşıyan nakliyeciler geri götürücekler inşallah. çok memnun kalmıştık.. eşim hafta sonu yaparız beraber dedi. bana da mantıklı geldi. sanırım en geç çarşambaya falan ayrılırız burdan. gözümde büyümüyodu ama, artık büyüyo:50:
dua edin de sıkıntısız taşınalım....

Bu sabah tartıldım tam 77 kilo olmuşum:53: yani tam 10 kilo almışım yaaaa.... hep çevremdekilerin yüzünden ama. bana diyolar kendin almamışın sadece karnın büyümüş, ben de yiyorum da yiyorum. offff napim yani ömrümde kaç kez hamile olucam ki:1:

sizler nasılsınız, herşey yolundadır umarım:34:

Back
X