• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba arkadaşlar dün itibari ile transferim gerçekleşti. cuma günü 31 tane yumurtam toplandı 27 tanesi olgunlaşmıştı.20 tanesi döllendi bugün de 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi... artık beklemedeyim. benim gibi olan varmı aranızda 8 hücreli 1 kalite transfer edilip başarılı olan bide başarı oranı sizce nedir.hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.....

Hayırlı olsun Tatlım. inşallah meleğin sıkı sıkı tutunur sana ve sağlıkla gelişmeye başlar... fazlaca düşünüp ona odaklı yaşamamaya çalış. çok zor biliyorum. hepimiz yaşadık aynı şeyleri. ama stres v.s. çok etkili malum. bolca dinlenmene bak. olacağı varsa tek hücreli olsun yeter ki, oluyor. Rabbim dilemiştir inşallah ve yavrun seni bırakmaz...

offff balon gibi şiştim resmen karnımdan masaya yanaşamıyorum :))) noldu birden anlamadım 5 ayda çıkmayan göbeğim 2 saatte çıktı..

Gazda olabilir tabi. Ama müsade etde çıksın artık annesiii :)m orda minnak bi bebiş var :21: :21: :21:

dün şekerime baktım öğlenden sonra 178 çıktı ya ben pimpirikli başak doktorumu aradım iki kere cevap vermedi daha sonra hemşire aradı doktoru aramışsın doktor şehir dışında toplantıda konu neydi ben yardımcı olayım dedi bende durumu anlattım ve şeker yüklemesi için bugün gittim sonuçlar saat ikide çıkacakmış aç karnıma gittim önce kan aldı sonrada 50 gram glukoz içtim 1 saat sonra kan aldı bekliyorum sonuçları bakalım hayırlısı ama çok umutlu değilim canlar tahlilleri verdikten sonrada aç karnına şeker ay düşündükçe midem bulanıyor hemen kahvaltı ettim bu baskın kötü histen kurtulmak için şimdi iş yerindeyim geldiğimde yine uyku hali halsizlik aldım cihazı ölçtüm şekerimi 205 çıktı arkadaşlar :( hem şeker yüklendim hemde kahvaltı yaptım iyice yükselmiş birde çavdar ekmeği aldım kahvaltıya şeker yüklediler dikkat edeyim diye ama bilmiyorum ALLAH sonumuzu hayır etsin İNŞALLAH diyetle atlatırım bende dua edin ne olur:59:

ilgilenen ve cevap, yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim canımsınız.
bu arada hastaneyi aradım sonuçları öğrenmek için açlık 96 50 gram glukoz ve bir saat sonrakide 173 çıkmış çok korktuğum gibi çıkmadı ama diyet şart tabi bakalım doktorum ne diyecek hayırlısı artık, idrarda albumin yokmuş bu arada bunada şükür ALLAH'ım beterinden koru YA RABBİM bizleri. bella yorumlarını bekliyorum tatlım

yazını yeni okuyorum tatlım. Emininm iyi çıkacaktır diye yazacaktımki sonradan yazmışsın zaten sonucunu. Bence çok kafaya takma. Sen taktıkcada çıkar. Azcık dikkat et yeter canım.

merhaba arkadaşlar dün itibari ile transferim gerçekleşti. cuma günü 31 tane yumurtam toplandı 27 tanesi olgunlaşmıştı.20 tanesi döllendi bugün de 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi... artık beklemedeyim. benim gibi olan varmı aranızda 8 hücreli 1 kalite transfer edilip başarılı olan bide başarı oranı sizce nedir.hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.....

Rabbim sana bağışlasın sıkı sıkı tutunsun inş. annesi. Hakkınızda en hayırlısı olsun inş. :16:

Belkide yarın sez. olucam. Dr arıycak tahlil sonuçların kötü gel hemen bebeği alıyoruz dicek. ve bebeğim doğucak. Bi garibim yaa. duygularım karman çorman. Rabbim hepimizin ve yavrularımızın hakkında hayırlısını versin inş. dua edin inş.

:18::17::16::14::21::44::43::27::50::52::59::64: hepsini yaşıyorum

günaydın kızlar ben her gece 5 te kalkıyorum artık o kadar alıştım ki
öğlen uyuyorum artık sanırım kızım doğunca 3-5 nöbetine dikecek beni
bugün odamız gelicek çok heycanlıyım
:52:
geldimi oda takımı
Belkide yarın sez. olucam. Dr arıycak tahlil sonuçların kötü gel hemen bebeği alıyoruz dicek. ve bebeğim doğucak. Bi garibim yaa. duygularım karman çorman. Rabbim hepimizin ve yavrularımızın hakkında hayırlısını versin inş. dua edin inş.

hayırlısı olsun inş. belkide yarın hemen olmaz ama olursada haftan normal.

rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş.bize haber vermeden gitme sakın :)

Canım olucak artık o kadar ya... bugün pazarda biriyle karşılaştım benden bi ay gerideymiş. kızın ne karnı vardı ne başka bi yeri valla. ben hiç bi yerlere sığamıyorum artık... büyüyolar kız artık bebeklerimiz. olucak o kadar :)))
ben gerile gerile dolanıyorum valla. eee az çabalamadık bu hale gelebilmek için :)

Ah canım korktuğun gibi olmamasına sevindim. diyet yapmak zor hele de hamilelikte ama napalım. gerekiyosa sağlığımız ve meleğimizin sağlığı için herşeye katlanırız biz... şimdiye dek nelere katlanmadık ki sonuçta... bugünler geçicek ve yavrumuzla geriye dönüp baktığımızda gülümseyecemiz anılar olarak kalıcak tüm bunlar... Rabbim sıkıntısız, sağlıkla gelişimlerini tamamlamalarını ve sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize...
yok kız eve gelip yatınca gazım geçti bebek göbeği de eski normal obez göbeğine döndü yine :))) benim kızcağızım karnımda gaz olunca oynayamıyor yazık yine ufaktan korkmaya başlamıştım şimdi oynuyor yine...

ayyyy çok heyecanladım çooook ne mutlu çok şükür bugünlere kavuşturana..Allah kolaylık versin yardımcın olsun canımmmmm...

Hiiii Allahım hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin canım. inşallah sıkıntısız kavuşursunuz meleğinle... Sen orda biz burda heycanlanıyoruz valla :)))

tamam cnm saol bende gittigidiyora bakmıştım.ebebek e de bakayım bir.

Canım e-bebekte var mı bilmiyorum. E-şeker,Logolu Bonbon Şeker, Bebek Çikolataları,Logolu Çikolata ben burdan bahsediyodum :34:

yok kız eve gelip yatınca gazım geçti bebek göbeği de eski normal obez göbeğine döndü yine :))) benim kızcağızım karnımda gaz olunca oynayamıyor yazık yine ufaktan korkmaya başlamıştım şimdi oynuyor yine...

:))) valla ne diyim canım ben şimdeden son aylarındakilerle yarıştığımdan herkesi kendim gibi biliyorum :))) bizimkilerde bu sabah tuvalete kalktıktan sonra uyutmadılar beni. bi biri vuruyo bi biri :) şimi bile yokluyolar yazarken:nazar:

Günaydın yol arkadaşlarııım:3:
Herkes iyidir ve herşey yolundadır umarııım :)

Ben şimdi kan vermeye gidiyorum. son zamanlarda başım dönüyo demiştim ya. eşimde gel bi değerlerine baktıralım dedi. açlık kan şekerime de bakılıcak ve ben çok gerginim :(((
dua edin bana nolur. inşallah yüksek çıkmaz:18:

dün gece kasık ağrısıyla doktora gittim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi ama kendi dr.uma sormadan kullanmıycam aramasını bekliyorum şimdi:(
kızımıda gördüm gitmişken 30 + 3 de 43 cm. boyu 1.760 gr.kilosu olmuş
ve süprizzzzzzzzzzz dönmeye başlamış normal doğum yapabilirsin dedi :)
ayrıca dün mobilyalarımız geldi çok bi güzel olmuşlar ay çıkasım gelmedi odadan ama çok kötü kokuyor
eşim kovaladı ben girdim odaya :)))))
bizden haberler böyle..

bella tatlım bugün pazar var eve giderken hangi meyvelerden alalım yazarmısın sebzeleri iyi kötü kestiriyorumda meyve ile ilgili çok bir fikrim yok yazarsan sevinirim başınıda şişirdim ama kusura bakma artık idare et :))

canım ya dün oda telaşından giremedim şimdi gördüm geç olmamıştır umarım:5:
incir,beyaz üzüm,muz,kesinlikle yasak
ben daha çok elma yada şeftali tüketiyorum
sebzelerden patates bezelye mısır ve havuç yasaklar listesinde geri kalanları yiyebilirsin
ben canım çok tatlı istediğinde yemekten hemen sonra ama aç karnına diil bi yarım muz yiyorum oda benim zaafım işte :69:
pirinçli şeylerden uzak dur pirinç pilavı,dolma gibi pirinçte yükseltiyo şekeri
ay yazdıkça canım çekti valla :(((((

canım çokkkkkkkkkkkk sevindim ay sanki ben doğurucam çok heycanlandım:52:
senden sonra mersinli ondan sonra sıra bana geliyo:64:
inşallah kolay bi doğum olur ve alıverirsin bebeğini kucağına
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Ben şimdi kan vermeye gidiyorum. son zamanlarda başım dönüyo demiştim ya. eşimde gel bi değerlerine baktıralım dedi. açlık kan şekerime de bakılıcak ve ben çok gerginim :(((

günaydın canım
umarım bişey çıkmaz

günaydın cnm sanada :) hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.bekliyoruz sabırsızlıkla :)

dün gece kasık ağrısıyla doktora gittim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi ama kendi dr.uma sormadan kullanmıycam aramasını bekliyorum şimdi:(
ayrıca dün mobilyalarımız geldi çok bi güzel olmuşlar ay çıkasım gelmedi odadan ama çok kötü kokuyor
bizden haberler böyle..

geçmiş olsun bellacım bol su içiyo musun?susuzluktan da yüksek çıkıyo değerler.maşallah cimcimeye demek yola girmiş hee :)) bende zaman ilerledikçe heyecan yapmaya başladım varya.sanırım bidahaki kontrolden sonra iyice telaşlanırım :) benim kız sanırım çapraz duruyo şuanda hareketlerini öyle hissediyorum:) bazen aynı anda hem alltan hem üstten hareket geliyo.duruşunu bende çok merak ediyorum bidahaki gidişime soracağım bakalım.sanırım kafası aşağıya doğru dimi ayakları yukarda olsa gerek.
mobilyalarınız da hayırlı olsun cnm güle güle kullansın cimcime :) bizde kasımda alacağız inş.mobilyayı beğendim ama daha sipariş vermedik önce odası boyanacak.işimiz çok ama yavaştan alıyorum biraz :)

günaydın cnm sanada :) hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.bekliyoruz sabırsızlıkla :)

geçmiş olsun bellacım bol su içiyo musun?susuzluktan da yüksek çıkıyo değerler.maşallah cimcimeye demek yola girmiş hee :)) bende zaman ilerledikçe heyecan yapmaya başladım varya.sanırım bidahaki kontrolden sonra iyice telaşlanırım :) benim kız sanırım çapraz duruyo şuanda hareketlerini öyle hissediyorum:) bazen aynı anda hem alltan hem üstten hareket geliyo.duruşunu bende çok merak ediyorum bidahaki gidişime soracağım bakalım.sanırım kafası aşağıya doğru dimi ayakları yukarda olsa gerek.
mobilyalarınız da hayırlı olsun cnm güle güle kullansın cimcime :) bizde kasımda alacağız inş.mobilyayı beğendim ama daha sipariş vermedik önce odası boyanacak.işimiz çok ama yavaştan alıyorum biraz :)

saol canım
su içmekten fenalık geliyo o kadar çok içiyorum
içmek bişey diil bide tuvalet kısmı var işin:9:
artık büyüdükleri için heryerden hissediyorum bende artık
benimki yan duruyodu yeni dönmeye başlamış
sende 26. haftandasın çokta ağırdan alma artık
bizim mobilya 40 günde geldi çünkü

saol canım
su içmekten fenalık geliyo o kadar çok içiyorum
içmek bişey diil bide tuvalet kısmı var işin:9:
artık büyüdükleri için heryerden hissediyorum bende artık
benimki yan duruyodu yeni dönmeye başlamış
sende 26. haftandasın çokta ağırdan alma artık
bizim mobilya 40 günde geldi çünkü

bende ekimde sipariş vereceğim inş.kasıma anca gelir diye düşündüm.
yatak odasına da oyun parkı alacağım onu da beğendim indirime girse diye bekliyorum :)
internetten alışveriş kargo ücreti olunca pahalıya denk geliyor onu farkettim.mağazada da aynı fiyata var.sadece indirime girince almak hesaplı oluyor.
alınacak çok şey olunca mecburen bütçeyi de düşünüyoruz.bide eşim yoğun çalışıyo benim bakmaya zamanımız da olmuyo öyle.genelde ben ilgileniyorum araştırıyorum.o da neyi beğeniyorsan al diyo sağolsun :)

sana da günaydııın.. korkma korkma bence normal çıkacak, kendini gerince yüksek çıkar zaten boşver.. dün benim de tansiyonum yine yüksek çıktı sonra bir avuç sarımsak yuttum suyla zırt diye düştü bu sefer de başım döndü sersem gibi oldum...
bizden haberler böyle..

gözün aydııın hep diyorum ya normal veya sezaryen kolay ve sağlıklı olsun da nasıl olduğu fark etmez..
beni de mobilyalar geldi ama ambalajlı duruyor daha.. kendi odama yaptırdığım dolabı yerleştirince iki odanın yerini değiştiricem o zaman monte edecek eşim eşyaları, dün geldiler bizim gardrobu monte etmeye aman Allahım saat sekizde geldiler gece onbir buçuğa kadar usta vardı evde içime fenalıklar geldi.. bugün de kadın çağırdım şimdi silip temizliyor akşama da Allah kuvvet verirse ben yerleştiricem ama gözümde büyüyor.. eski dolabın içindeyken anlamıyormuşum hepsini çıkarınca ne kadar çok eşya varmış evde :((((

bende ekimde sipariş vereceğim inş.kasıma anca gelir diye düşündüm.
yatak odasına da oyun parkı alacağım onu da beğendim indirime girse diye bekliyorum :)
internetten alışveriş kargo ücreti olunca pahalıya denk geliyor onu farkettim.mağazada da aynı fiyata var.sadece indirime girince almak hesaplı oluyor.
alınacak çok şey olunca mecburen bütçeyi de düşünüyoruz.bide eşim yoğun çalışıyo benim bakmaya zamanımız da olmuyo öyle.genelde ben ilgileniyorum araştırıyorum.o da neyi beğeniyorsan al diyo sağolsun :)

hadi hayırlısı
valla bu bebişler bize zaten pahalıya geldi :9:
ama resmen yeni bir ev kurmak gibiymiş eksiği hiç bitmiyor odası geldi ama şimdi halısı perdesi vs..
eşlerde zor gelen bebekler olunca içimizde kalmasın hiç bişey istiyolar saolsunlar

sana da günaydııın.. korkma korkma bence normal çıkacak, kendini gerince yüksek çıkar zaten boşver.. dün benim de tansiyonum yine yüksek çıktı sonra bir avuç sarımsak yuttum suyla zırt diye düştü bu sefer de başım döndü sersem gibi oldum...

gözün aydııın hep diyorum ya normal veya sezaryen kolay ve sağlıklı olsun da nasıl olduğu fark etmez..
beni de mobilyalar geldi ama ambalajlı duruyor daha.. kendi odama yaptırdığım dolabı yerleştirince iki odanın yerini değiştiricem o zaman monte edecek eşim eşyaları, dün geldiler bizim gardrobu monte etmeye aman Allahım saat sekizde geldiler gece onbir buçuğa kadar usta vardı evde içime fenalıklar geldi.. bugün de kadın çağırdım şimdi silip temizliyor akşama da Allah kuvvet verirse ben yerleştiricem ama gözümde büyüyor.. eski dolabın içindeyken anlamıyormuşum hepsini çıkarınca ne kadar çok eşya varmış evde :((((

aynen öyle canım sağlıkla gelsinde nasıl geldiği önemli değil
ben daha çok gelişimin normal ilerlemesine seviniyorum
haftasında gidiyor kilosu duruşu çok şükür
bizimkiler hızlıydı 2 saatte herşeyi monte ettiler
ama havalanması ve silinmesi var şimdi

hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım. dualarına AMİN. İNŞALLAH sende bir nefeste kolayca kurtulursun dualarım seninle ve bizimle merak etme sen :))

İNŞALLAH herşey yolunda ve normaldir tatlım. iyi habrlerini bekliyorum şekerim.

bizden haberler böyle..

çok geçmiş olsun tatlım telaşa gerek yok ilaçla hemen geçiyor ama ihmal etme tabi. MAŞALLAH kızına. odasınıda iyi, sağlıklı, huzurlu güzel günlerde kullanın İNŞALLAH. verdiğin diyet yiyecekler listesi içinde teşekkür ederim.

ben geldim herkese merhaba....
dahiliye doktoruna gittim yarın yine aç karnına gidicem bu sefer 100 gram glukoz yükleyecekler tahlil sonucuna görede tedavi yöntemi diyetle yırtarım İNŞALLAH ilaca gerek kalmaz. bugün öğle yemeğinde yine şeker yükselten şeyler vardı bende sadece çorba kepekli ekmek ve salata ile geçiştirdim yemeği bizdende böyle işte sizler nasılsınız?

Back
X