• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben geldim herkese merhaba....
dahiliye doktoruna gittim yarın yine aç karnına gidicem bu sefer 100 gram glukoz yükleyecekler tahlil sonucuna görede tedavi yöntemi diyetle yırtarım İNŞALLAH ilaca gerek kalmaz. bugün öğle yemeğinde yine şeker yükselten şeyler vardı bende sadece çorba kepekli ekmek ve salata ile geçiştirdim yemeği bizdende böyle işte sizler nasılsınız?

hoşgeldiniz :) valla tebrik ediyorum manolyacım seni iradelisin maşallah bence böyle devam edersen gerek kalmayacak ilaca falan.
biz iyiyiz bugün benim iştahım ayrı bir açık nedense kızım doymak bilmiyo.bende zor frenliyorum kendimi.
sen bebek şekeri yaptıracak mısın cnm?o kadar çok çeşit varki bak bak bitiremiyorum valla :))

hoşgeldiniz :) valla tebrik ediyorum manolyacım seni iradelisin maşallah bence böyle devam edersen gerek kalmayacak ilaca falan.
biz iyiyiz bugün benim iştahım ayrı bir açık nedense kızım doymak bilmiyo.bende zor frenliyorum kendimi.
sen bebek şekeri yaptıracak mısın cnm?o kadar çok çeşit varki bak bak bitiremiyorum valla :))

teşekkür ederim arkadaşım ama ne kadarda olsa yapımını görmüyoruz mercimek çorbası içtim altı üstü ama yine bir uyku hali halsizlik ölçtüm şimdi 185 çıktı offf evde olmak istirahat etmek kendi diyetimi kendim hazırlayıp yemek istiyorum :((
bebek şekerini mevlide çikolatayıda hastane ve iş yerine yaptırmak istiyorum çikolataya karar verdimde şekere henüz karar vermedim tatlım

$bebek-cikolatasi-kiz-14-b.webp$bebek-cikolatasi-kiz-1.webp$bebek-cikolatasi-kiz-2.webp
beğendiğim çikolata bu tatlım....
..........................................

Eki Görüntüle 264610 Eki Görüntüle 264608 Eki Görüntüle 264609
beğendiğim çikolata bu tatlım....
..........................................

aa evet baktım bugün bende buna :) galiba şizofrende bundan alacakmış hastaneye :)
bende 100 tane bebek şekeri yaptırayım hem hastanede hem mevlütte dağıtırız diyodum.
ama üzerine doğm tarihi yazılmaz dimi hastaneye koyarsak onu hiç düşünmedim ben :)olmazsa bende çikolata alayım hastaneye..

aa evet baktım bugün bende buna :) galiba şizofrende bundan alacakmış hastaneye :)
bende 100 tane bebek şekeri yaptırayım hem hastanede hem mevlütte dağıtırız diyodum.
ama üzerine doğm tarihi yazılmaz dimi hastaneye koyarsak onu hiç düşünmedim ben :)olmazsa bende çikolata alayım hastaneye..

sen bilirsin güzelim ama hastaneye çikolata mevlütede şeker yakıştırıyorum ben dur bir kaç tane çikolata resmi göndereyim sana konsept olarak

evoevo bulamadım tatlım nereye kayıt ettiğimi aklım allak bullak toparlayamıyorum bulunca yollarım canım artık :17:

Biz geldiiiiik :))) Hem de süpppper haberlerle elhamdülillah :97:
Çok şükür kan değerlerim güzel çıktı. ve açlık kan şekerim de 80. eşim iyi dedi kendimi çok iyi hissediyoruuum :) gitmişken hastaneye bide usg girelim dedik. eşim epeydir görmemişti kuzucuklarımızı. ben gittiğimde hastaneye yoğunluktan gelemiyodu yanıma. bugün öğle arası baktık beraber. oyyyhhhh büyümüşler bizim canparelerimiz teyzeleri :16: sağdaki 550gr olmuş soldaki biraz geçmiş onu 580 gr olmuş. aralarında 30 gr fark var. suları v.s de iyi. birde doppler de baktı. o da normal çıktı çok şükür. bacak boyları haftalarına göre uzunmuş. uzun boylu olucaklar heralde :nazar: ama kıyamam sıkış sıkış öyle zor ki durumları. birinin başının yanında öbürün bacakları... karışmışlar birbirlerine. büyüdükçe seçmekte zorlanmaya başladık...

bir de sanırım haftaya taşınabiliriiz :52: hayırlısıyla bi taşınaydık yaa...

bizden haberler böyleee:66::79:

evoevo bulamadım tatlım nereye kayıt ettiğimi aklım allak bullak toparlayamıyorum bulunca yollarım canım artık :17:

tamam cnm sorun değil bende bakarım netten ;)

Çok şükür kan değerlerim güzel çıktı. ve açlık kan şekerim de 80. eşim iyi dedi kendimi çok iyi hissediyoruuum :) gitmişken hastaneye bide usg girelim dedik. eşim epeydir görmemişti kuzucuklarımızı. ben gittiğimde hastaneye yoğunluktan gelemiyodu yanıma. bugün öğle arası baktık beraber. oyyyhhhh büyümüşler bizim canparelerimiz teyzeleri :16: sağdaki 550gr olmuş soldaki biraz geçmiş onu 580 gr olmuş. aralarında 30 gr fark var. suları v.s de iyi. birde doppler de baktı. o da normal çıktı çok şükür. bacak boyları haftalarına göre uzunmuş. uzun boylu olucaklar heralde :nazar: ama kıyamam sıkış sıkış öyle zor ki durumları. birinin başının yanında öbürün bacakları... karışmışlar birbirlerine. büyüdükçe seçmekte zorlanmaya başladık...

ay ay maşallah size yaa koca adam mı oldunuz siz bakayım?kiloları çok iyi maşallah annesi ikizler bide :) boyları uzun olacaksa belki ondandır.bizde herkes kısa valla :)) şekerinde iyi çıkmış çok şükür.hep böyle gitsin inş.sonuna kadar :nazar:

nurcan nerelerdesin? bende merak ediyorum seni cnm?
valla bebişlerden zaman bulamıyosunuz galiba.herzaman da görünmüyo.bide üçüzleri olan bi arkadaş vardı lila idi galiba.
o da görünmüyo ama normal tabi 3 taneyle uğraşması kolay mı?:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gözün aydın tatlım iyi olmanızada tahlillerinin iyi çıkmasınada çok sevindim güzelim. evet artık yerleri biraz daha daraldı olsun iyi olsunlarda birde hayırlısıyla taşın yerleş ohhhh misler gibi :nazar:

tamam cnm sorun değil bende bakarım netten ;)

ay ay maşallah size yaa koca adam mı oldunuz siz bakayım?kiloları çok iyi maşallah annesi ikizler bide :) boyları uzun olacaksa belki ondandır.bizde herkes kısa valla :)) şekerinde iyi çıkmış çok şükür.hep böyle gitsin inş.sonuna kadar :nazar:

Ayyy çok sağol tatlım ya. inşallah ddediğin gibi, sonuna kadar böyle güzel devam eder... :)

gözün aydın tatlım iyi olmanızada tahlillerinin iyi çıkmasınada çok sevindim güzelim. evet artık yerleri biraz daha daraldı olsun iyi olsunlarda birde hayırlısıyla taşın yerleş ohhhh misler gibi :nazar:

Çok sağol canımcım. valla çok rahatladım sonuçların iyi çıkmasıyla... he bide sağlık ocağına uğradım. ikinci dozu varmış tetanozun yakalamışken onu da yaptılar :))) hiç aklımda yoktu bugün. hem yavrularımızı gördük hem de aşıyı çıkardım aradan...
ay evet bi taşınsak... sanırımm bu hafta sonu gelir annemler yardıma. toparlanır haftaya da taşınırız inşallah.. dua edin bize nolur

ben geldiiim.. yaaa ay sonu geldi yine işim azıttı giremiyorum nete..
sizocuğum bak ne güzel herşey yolunda işte darısı başıma ama nedense bir umutsuzluk var içimde şükür herşey yolunda ama içimde bir huzursuzluk var öfff.. eve gidelim noluuuuuuur.. :(((

hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım. dualarına AMİN. İNŞALLAH sende bir nefeste kolayca kurtulursun dualarım seninle ve bizimle merak etme sen :))

İNŞALLAH herşey yolunda ve normaldir tatlım. iyi habrlerini bekliyorum şekerim.

çok geçmiş olsun tatlım telaşa gerek yok ilaçla hemen geçiyor ama ihmal etme tabi. MAŞALLAH kızına. odasınıda iyi, sağlıklı, huzurlu güzel günlerde kullanın İNŞALLAH. verdiğin diyet yiyecekler listesi içinde teşekkür ederim.
saol canım :)
umarım liste işine yarar

hadi bakalım büyütmüşsün kuzucuklarını
maşalllah size:nazar:

ben geldiiim.. yaaa ay sonu geldi yine işim azıttı giremiyorum nete..
sizocuğum bak ne güzel herşey yolunda işte darısı başıma ama nedense bir umutsuzluk var içimde şükür herşey yolunda ama içimde bir huzursuzluk var öfff.. eve gidelim noluuuuuuur.. :(((

Hoşgelmişsiiin :) merak etme canım az kaldı yeni ayın gelmesine. ıcık daha sabır :34: sen de rahat ol artık ya. ama bak hep bi huzursuzlukla geriyosun kendini de yavrunuda. yapmamaya çalış lütfen. emin ol herşey yolundadır :nazar:

kızlar benim oyun parkı indirime girmiş bende aldım dayanamadım :))
yanında niveanın atta çantasıyla sevi bebenin yan yatma yastığını da aldım :))

$oyunatabb01p.webp

arkadaşlar merhaba,tüm hamişleri tebrik ediyorum.hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah. bir konuda acil yardıma ihtiyacım var,bugün transferimin 6.günü,dün merkezde kan verdim e2 için sonucum 533 çıktı,dr ovitrelle çatlatma iğnesi verdi onu yaptım dün.bu iğneyi neden veriyorlar,birde bu e2 nin gebelikle bir ilgisi varmı.şimdiden teşekkürler.:emir_bebek:

Hoşgelmişsiiin :) merak etme canım az kaldı yeni ayın gelmesine. ıcık daha sabır :34: sen de rahat ol artık ya. ama bak hep bi huzursuzlukla geriyosun kendini de yavrunuda. yapmamaya çalış lütfen. emin ol herşey yolundadır :nazar:

valla yaa ay sonu üstüne üstlük cepte para da kalmıyor hem züğürt hem de çok çalışmış vaziyette eve dönüyoruz son hafta.. gerçi aybaşında da yoğun oluyor işler ama en azından accık param oluyor o zaman :))
ben ne bileyim yaa tansiyon zaten yüksek şeker de aç karna 90ın üstünde çıkıyor hep 93-95 o civar sıkılıyorum haliyle, hayırlısıyla bir sonunu getirebilseydik

kızlar benim oyun parkı indirime girmiş bende aldım dayanamadım :))
yanında niveanın atta çantasıyla sevi bebenin yan yatma yastığını da aldım :))

Eki Görüntüle 264754
güle güle kullan sağlıkla iyi günlerde inşallah.. ben de durmadan bişeyler alıyorum ya hepsi de ister istemez pembe aklıma da geliyor ya bir yerlere bi pipi saklasıysa da son anda çıkartıverirse :)))))

Back
X