Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba kızlar; Mevlüt Kandiliniz Kutlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Uzun zamandır girememiştim eskilerden kimseleri göremedim bebekler büyüdükçe işler çoğalıyor çünkü bizim dönemden işe başlayanlarda olmuştur benim gibi benim kızım ceyda 7 ayını bitirti şimdi yürüteç zamanındayız. Sizler hayatınızın en özel dönemindesiniz tadını çıkarın Allaha güvenin ve kendinizi endişelere çok kaptırmayın güzel anne adayları Allah emanet olun.

çok sagol biraz gec oldu ama seninde kandilin mübarek olsun Allah kizinin yasini uzun etsin umarim bizde o günlere geliriz.

çok sagol biraz gec oldu ama seninde kandilin mübarek olsun Allah kizinin yasini uzun etsin umarim bizde o günlere geliriz.

mrb nasılsın gebelik nasıl gidiyor?daha önce konuştuğumuzda akciğer gelişimi için iğne sormuştun doktorum bana yazdı 24 saat arayla iki kere vurdurucam iğnenin hiç zararı yok tam tersi çok faydalı dedi.28.haftada vuruluyormuş birde artık hep yat kalkma dedi biraz sıkıcı olucak ama ne yapalım dikkat edicez artık sen neler yapıyorsun?bebekler nasıl?:nazar:

selam kızlar 01.02.2012 de 10:40da beren senam doğdu.hala kendime gelemedim.çok ağrım var.sütümde 4. geldi.ilk günler biraz sıkıntılı ama mucizem için herşeye değer.Allah bütün hamişlere hayırlı doğumlar versin.

mrb nasılsın gebelik nasıl gidiyor?daha önce konuştuğumuzda akciğer gelişimi için iğne sormuştun doktorum bana yazdı 24 saat arayla iki kere vurdurucam iğnenin hiç zararı yok tam tersi çok faydalı dedi.28.haftada vuruluyormuş birde artık hep yat kalkma dedi biraz sıkıcı olucak ama ne yapalım dikkat edicez artık sen neler yapıyorsun?bebekler nasıl?:nazar:
Canim biraz kasilmalarim var ama doktorum çogul gebelikten kaynaklandigini söyledi artik kontrolerimiz 10günde bire indi bebeklerimin cinsiyetide beli oldu iki kizim olack Allahin izniyle simdilik hersey yolunda gidiyor ama göbegimin birden büyümesi hareketlerimi iyce kisitladi sagolsun her ise esim kosuyor. Doktorum banada 28.haftada ciger ignelerini yapacagini söyledi haftayada seker yükleme testimiz var hadi hayirlisi. Bende sanirim bir iki haftaya kalkamayacagim o yüzden herseyimizi aldik bir elbiselerin yikanip ütülenmesi kaldi ama onlari son aya birakayim ablamla yapariz simdi acikcasi üseniyorum halim yok vallah. Yatma kismina gelincede artik bebeklerimiz için dayanacagiz saglikla gelsinler yeterki.:nazar:

selam kızlar 01.02.2012 de 10:40da beren senam doğdu.hala kendime gelemedim.çok ağrım var.sütümde 4. geldi.ilk günler biraz sıkıntılı ama mucizem için herşeye değer.Allah bütün hamişlere hayırlı doğumlar versin.

Gözün aydin Allah anali babali büyütsün.:nazar:

:nazar::nazar::nazar:DOĞUM LİSTESİ:nazar::nazar::nazar:

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

• 1-)Nazım83--------------NİHAL EDA---------11/02/2011 ----------saat 10:00 :nazar:
  • 2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP---------02/03/2011 ---------saat 09:10 :nazar:
  • 3-)Ah_kalBiM------------RANA-------------- 08/03/2011 ----------saat 00:00 :nazar:
  • 4-)derviş----------------MERİÇ------------- 22/03/2011 ---------saat 15:53 :nazar:
  • 5-)NEVRA----------------Nevra------------- 10/05/2011 ---------saat 10:15 :nazar:
  • 6-)nurcan306------------Öykü nisa----------23/05/2011----------saat 10:40 :nazar:
  • 7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana-------28/06/2011----------saat 17:58 :nazar:
  • 8-)ceydda----------------Ceyda-------------23/06/2011---------saat 13:10 :nazar:
  • 9-)sabriya----------------Ecrin Asmin--------15/06/2011---------saat 10:15 :nazar:
  • 10-)lila-------------------????????????-------19/07/2011---------saat 12:50 :nazar:
  • 11-)gözdemmmm----------Buğra Efe----------09/08/2011-------- saat 10.40 :nazar:
  • 12-)denizyeli_2000-------Ceyda--------------12/08/2011--------saat 01:50 :nazar:
  • 13-)burcusafak08---------Zeynep Ece---------27/08/2011--------saat 11:00 :nazar:
  • 14-)prizeprize-------------Berk--------------- 05.09.2011 -------saat 03.52 :nazar:
  • 15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-----30.09.2011------- saat 15:30 :nazar:
  • 16-)mersinli42------------Elif Gökçe------------26.10.2011--------saat 09:00 :nazar:
  • 17-)bella_83 -------------AZRA----------------30.11.2011 -------saat 11:00 :nazar:
  • 18-)sizofren_ev_kedisi----Ahmet Baha ve Ömer Batu---21.12.2011-----saat 16: 54 :nazar:
  • 19-)Ayse_Url-------------Elif Meryem-------29.12.2011-------saat 10:08-:nazar:
  • 20-)evoevo-------------- Öykü--------------04.01.2012-------saat -----:nazar:
  • 21-)ST_MANOLYA--------???????-------??????------??????????????????????:nazar:
  • 22-) Sena81--------------Beren Sena--------01.02.2012-------saat---10: 40 :nazar:

:nazar::nazar::nazar:HOŞGELDİN Beren Sena :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MUCIZESINI BEKLEYENLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

-----Isim---------------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-- 36.hafta------2 KIZ------------Beril ve Zümra----:nazar:
  • 2-)uhde----------------Konya Eurofertil------ 35.hafta------1 KIZ 1 ERKEK----Çağla ve Çağlayan:nazar:
  • 3-)zeytinn--------------Doğal Gebelik-------- 30.hafta------ERKEK-----------------Kartal Eymen:nazar:
  • 4-)mavi86--------------umut tüp bebek ----- 27.hafta------1 KIZ 1 ERKEK ---Azra--Kaan------ :nazar:
  • 5-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek---- 24.hafta------2 KIZ------------------------------:nazar:
  • 6-)ayzan---------------Ege üniversitesi------ 22.hafta------KIZ--------------------------------:nazar:
  • 7-)hayalimmm----------Umut tüp bebek-------14.hafta-----------------------------------------:nazar:

Canim biraz kasilmalarim var ama doktorum çogul gebelikten kaynaklandigini söyledi artik kontrolerimiz 10günde bire indi bebeklerimin cinsiyetide beli oldu iki kizim olack Allahin izniyle simdilik hersey yolunda gidiyor ama göbegimin birden büyümesi hareketlerimi iyce kisitladi sagolsun her ise esim kosuyor. Doktorum banada 28.haftada ciger ignelerini yapacagini söyledi haftayada seker yükleme testimiz var hadi hayirlisi. Bende sanirim bir iki haftaya kalkamayacagim o yüzden herseyimizi aldik bir elbiselerin yikanip ütülenmesi kaldi ama onlari son aya birakayim ablamla yapariz simdi acikcasi üseniyorum halim yok vallah. Yatma kismina gelincede artik bebeklerimiz için dayanacagiz saglikla gelsinler yeterki.:nazar:

Gözün aydin Allah anali babali büyütsün.:nazar:

maşallah kızlarına:nazar:ben şeker yükleme testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı inşallah sendede birşey çıkmaz.bende sürekli dinleniyorum sende bol bol dinlen dediğin gibi bebekler için dayanıcaz.

maşallah kızlarına:nazar:ben şeker yükleme testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı inşallah sendede birşey çıkmaz.bende sürekli dinleniyorum sende bol bol dinlen dediğin gibi bebekler için dayanıcaz.
Sagol canim bende dinlenmeye calisiyorum ama pek mümkün olmuyor hele gecelri cok zorlaniyorum ne tarafa yatsam olmuyor sen ne durumdasin sen benden biraz öndesin hafta olarak?

Masallah tatlım be güzel kavusmussun prensesine saglikla. Valla o ağrılar hep oluor canını sıkma en kısa zamanda toparlarsın umarım. Benim 2 hafta şiddetli olarak devam etti. Sütün yine cok iyi bana göre cok erken gelmiş. Masallah. Benim 1 ay bitti öyle geldi ama hala var denemiycek kadar az...
Ağız tadiyla buyutursun insallah kizini.

Sagol canim bende dinlenmeye calisiyorum ama pek mümkün olmuyor hele gecelri cok zorlaniyorum ne tarafa yatsam olmuyor sen ne durumdasin sen benden biraz öndesin hafta olarak?

Valla tatlım yazdıklarını okuyunca bir hoş oldum :) emin ol hersey olup bitiyo ve sen onları yaşadığını unutuyosun adeta ve hep anneymissin gibi yasamaya devam ediyosun. Bambaşka güzellikte her bir an. Tadını çıkar olur mu? Çünkü zaman akıp gidiyor ve asla geri dönüşü yok... Kuzularının yanında olması şahane ama ben hamilelikte karnımdaki hareketlerini özledim. Hamileyken sadece sana aitler ama doğduklarında herkesin oluyorlar. Baba, babanne, annane vs...

benimde sırt ağrılarım başladı artı senin gibi geceleri zorlanıyorum benim bebekler köşeleri seçmişler oyüzden yattığımda vuruyorlar bende oturarak uyumaya çalışıyorum birde doktorum bir toz ilaç verdi magnezyummuş krampları ve erken doğumu önlüyormuş bütün gebelere veriliyormuş sende yakında başlarsın bana iyi geldi mide yanmasınıda engelliyor.zaten az kaldı büyük ihtimalle benim 6 hafta sonra doğum olucakmış.herşeyin hayırlısı.....:29:

benimde sırt ağrılarım başladı artı senin gibi geceleri zorlanıyorum benim bebekler köşeleri seçmişler oyüzden yattığımda vuruyorlar bende oturarak uyumaya çalışıyorum birde doktorum bir toz ilaç verdi magnezyummuş krampları ve erken doğumu önlüyormuş bütün gebelere veriliyormuş sende yakında başlarsın bana iyi geldi mide yanmasınıda engelliyor.zaten az kaldı büyük ihtimalle benim 6 hafta sonra doğum olucakmış.herşeyin hayırlısı.....:29:
Senin baya az kalmis canim hadi hayirlisi insallah ben magnesyum kulaniyorum canim zaten günde üç defa. Hadi insallah sorunsuz atlatiriz bu hamilelik sürecini.:nazar:
Valla tatlım yazdıklarını okuyunca bir hoş oldum :) emin ol hersey olup bitiyo ve sen onları yaşadığını unutuyosun adeta ve hep anneymissin gibi yasamaya devam ediyosun. Bambaşka güzellikte her bir an. Tadını çıkar olur mu? Çünkü zaman akıp gidiyor ve asla geri dönüşü yok... Kuzularının yanında olması şahane ama ben hamilelikte karnımdaki hareketlerini özledim. Hamileyken sadece sana aitler ama doğduklarında herkesin oluyorlar. Baba, babanne, annane vs...
Canim vallah bilmiyorum sanada oluyormuydu ama ben pek paylasmak istemiyorum bebeklerimi esim ayri ama annem geceleri gelir kalirim falan diyor ama istemiyorum içimden onlar benim herkez kucaklamasin öpmesin diyorum nekadar kötüyüm dimi zor kavusunca böyle oluyor herhalde.Zaten dogumdan sonra topu topu 4ay geceli gündüzlü birlikte olacagiz kuzularimla sonra ben is basi yapacagim annem bakacak kuzularima 4 ay boyunca kimse elemesin dokunmasim bizi cekirdek ailemizle bas basa biraksinlar istiyorum:16:
Duygularim simdilik bunlar kizlarim dogunca nasil olur bilmiyorum vallah hamile kaldigimdan beri paylasimcilik duygularim yok oldu:) Hadi hakkimizda hayirlisi. Tosunlarini öp benim yerime annesi.:nazar:

selam kızlar ne zamandır kimse uğramamış.inşallah herkes iyidir.
doğum yapan annelere birşey sorucam.sena doğalı 15 gün oluyor.sütüm çok az.gögüslerim sertleşmedi boş boş.sütümü artırmak için ne yapmalıyım bilen varmı
birde hala kanamam devam ediyor.sizin kaç gün sürmüştü.

doğum yapan annelere birşey sorucam.sena doğalı 15 gün oluyor.sütüm çok az.gögüslerim sertleşmedi boş boş.sütümü artırmak için ne yapmalıyım bilen varmı

tv de duymuştum..İncir kurusunu kaynatıp suyunu içince süt yapıyomuş,birde soda...Denemesi kolay umarım sütün artar..Allah analı babalı büyütsün..:nazar:

Senin baya az kalmis canim hadi hayirlisi insallah ben magnesyum kulaniyorum canim zaten günde üç defa. Hadi insallah sorunsuz atlatiriz bu hamilelik sürecini.:nazar:

Canim vallah bilmiyorum sanada oluyormuydu ama ben pek paylasmak istemiyorum bebeklerimi esim ayri ama annem geceleri gelir kalirim falan diyor ama istemiyorum içimden onlar benim herkez kucaklamasin öpmesin diyorum nekadar kötüyüm dimi zor kavusunca böyle oluyor herhalde.Zaten dogumdan sonra topu topu 4ay geceli gündüzlü birlikte olacagiz kuzularimla sonra ben is basi yapacagim annem bakacak kuzularima 4 ay boyunca kimse elemesin dokunmasim bizi cekirdek ailemizle bas basa biraksinlar istiyorum:16:
Duygularim simdilik bunlar kizlarim dogunca nasil olur bilmiyorum vallah hamile kaldigimdan beri paylasimcilik duygularim yok oldu:) Hadi hakkimizda hayirlisi. Tosunlarini öp benim yerime annesi.:nazar:

CANIM VALLA BENDE HAMİŞKEN ÖLE DİYODUM AMA DOĞUM YAPINCA BİDE BEİŞ BİRAZ HAYLAZSA ANNEM EŞİM GELSİN DİYE 2 DAKKACIK DİNLENEYİM DİYE GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIYOM HAMİŞKEN BEN KİMSEYE VERMEM KIZIMI DERDİM ŞİMDİDE ONLAR BAK KIZINA DEYİP BENİ KIZDIRIYOLAR :b

canım herkezin kanaması farklı olur benim ilk doğumda 40 günü bile geçti bunda 20 gün sütüde bol su ve uyku artırıyor gerisi oş uyumazsan süt olmuyo

CANIM VALLA BENDE HAMİŞKEN ÖLE DİYODUM AMA DOĞUM YAPINCA BİDE BEİŞ BİRAZ HAYLAZSA ANNEM EŞİM GELSİN DİYE 2 DAKKACIK DİNLENEYİM DİYE GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIYOM HAMİŞKEN BEN KİMSEYE VERMEM KIZIMI DERDİM ŞİMDİDE ONLAR BAK KIZINA DEYİP BENİ KIZDIRIYOLAR :b

Yasamayinca bilinmiyor herhalde canim sanirim kizlarim dogmadanda anlayamayacagim bide benim ikitane böyle diyorum :1: En iyisi vermem kizlarimi falan demeyip susup kenarda oturmam bebeklerim dogduktan sonra bakariz artik durumumuza:16:

hu huuuuu naber kızlar?
nasıl gidiyor hamişlik valla meğerse çok güzel günlermiş.. hamilelik çok özel bir dönem hem annesin hem de anneliğin hiçbir sorumluluğunu taşımıyorsun herkes seni el üstünde tutuyor süper yani :)) anneliğe gelince inanılmaz bir his ama sakın kolay sanmayın nurcanın da dediği gibi insan arada dinlenmek de istiyor.. benim kızım da erken doğdu biliyorsunuz o yüzden normalden daha fazla gaz sancısı var ve daha çok kucak istiyor haliyle yorucu..
sencım sütü sormuşsun benim de fazla değil sütüm zayıf da doğduğu için mama takviyesi yapıyoruz ama nurcanın da dediği gibi uyku ve su çok önemli gündüz bile 1-2 saat uyuyorum ben ablama bırakıp. bir de şerbetçiotu diye bir ot var kaynar sud demleyip ondan içiyorum, boza içiyorum hergün bir bardak işe yarıyor bence sen de dene.

merhaba kızlar giremedim epeydir nete bende bebişlerimi aldım kucagıma çok güzel ve tarifi imkansız duygularmışş Allahım olmayan herkese nasp etsin inş.

Back
X