Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba kızlar giremedim epeydir nete bende bebişlerimi aldım kucagıma çok güzel ve tarifi imkansız duygularmışş Allahım olmayan herkese nasp etsin inş.

Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün insallah :nazar::nazar: Bu arada tam nezaman saat kaç dogduklarini yazarsan tabloyu güncelerim:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MUCIZESINI BEKLEYENLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

-----Isim---------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-)zeytinn---Doğal Gebelik------- 32.hafta------ERKEK-------Kartal Eymen:nazar:
  • 2-)mavi86--umut tüp bebek----30.hafta-1 KIZ 1 ERKEK--Azra--Kaan------ :nazar:
  • 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek----25.hafta------2 KIZ--------- -----------:nazar:
  • 4-)ayzan--Ege üniversitesi------ 23.hafta------KIZ-----------------------:nazar:
  • 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---17.hafta--------------------------------:nazar:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar:DOĞUM LİSTESİ:nazar::nazar::nazar:

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

• 1-)Nazım83--------------NİHAL EDA---------11/02/2011 ----------saat 10:00 :nazar:
  • 2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP---------02/03/2011 ---------saat 09:10 :nazar:
  • 3-)Ah_kalBiM------------RANA-------------- 08/03/2011 ----------saat 00:00 :nazar:
  • 4-)derviş----------------MERİÇ------------- 22/03/2011 ---------saat 15:53 :nazar:
  • 5-)NEVRA----------------Nevra------------- 10/05/2011 ---------saat 10:15 :nazar:
  • 6-)nurcan306------------Öykü nisa----------23/05/2011----------saat 10:40 :nazar:
  • 7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana-------28/06/2011----------saat 17:58 :nazar:
  • 8-)ceydda----------------Ceyda-------------23/06/2011---------saat 13:10 :nazar:
  • 9-)sabriya----------------Ecrin Asmin--------15/06/2011---------saat 10:15 :nazar:
  • 10-)lila-------------------????????????-------19/07/2011---------saat 12:50 :nazar:
  • 11-)gözdemmmm----------Buğra Efe----------09/08/2011-------- saat 10.40 :nazar:
  • 12-)denizyeli_2000-------Ceyda--------------12/08/2011--------saat 01:50 :nazar:
  • 13-)burcusafak08---------Zeynep Ece---------27/08/2011--------saat 11:00 :nazar:
  • 14-)prizeprize-------------Berk--------------- 05.09.2011 -------saat 03.52 :nazar:
  • 15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-----30.09.2011------- saat 15:30 :nazar:
  • 16-)mersinli42------------Elif Gökçe------------26.10.2011--------saat 09:00 :nazar:
  • 17-)bella_83 -------------AZRA----------------30.11.2011 -------saat 11:00 :nazar:
  • 18-)sizofren_ev_kedisi----Ahmet Baha ve Ömer Batu---21.12.2011-----saat 16: 54 :nazar:
  • 19-)Ayse_Url-------------Elif Meryem-------29.12.2011-------saat 10:08-:nazar:
  • 20-)evoevo-------------- Öykü--------------04.01.2012-------saat -----:nazar:
  • 21-)ST_MANOLYA--------???????-------??????------??????????????????????:nazar:
  • 22-) Sena81--------------Beren Sena--------01.02.2012-------saat---10: 40 :nazar:
  • 23-)Uhde----------------çagla ve çaglayan----????????--------saat----????:nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:HOŞGELDİNiZ çagla ve çaglayan :nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar,

bende bu gün itibari ile 7+3 günlük hamileyim.kese ve kalp atışlarını gördüm bebişimin.Ama kaanamam oluyor.azcık yürüsem önce 2-3 damla kanama oluyo.sonra kahverengi lekelere dönüyo.korkuyorum.alında tüm topici okumak istedim.ama çok uzun okıuyamadım.böyle olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı aranızda:(

merhaba arkadaşlar,

bende bu gün itibari ile 7+3 günlük hamileyim.kese ve kalp atışlarını gördüm bebişimin.Ama kaanamam oluyor.azcık yürüsem önce 2-3 damla kanama oluyo.sonra kahverengi lekelere dönüyo.korkuyorum.alında tüm topici okumak istedim.ama çok uzun okıuyamadım.böyle olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı aranızda:(

Canim ben yasamadim ama hamileligin ilk 3ayinda bu tür kanamalar yasan bir çok arkadasimiz var ve çogu bebeklerini kucaklarina aldilar bile sen doktorunu bu konuda bilgilendirdinmi?
Olabildigince dinlen yat evi isi falan yapma doktorunuda haberdar et tedbiri elden birakma umarim kuzucugunu sag salim alirsin kucagina:emir_bebek::nazar:

günaydın kızlar,çok se3ssiz kalmış topic.biz nihayet kızımla detaylıya girdik,şu an bir problem yok kızımda çok şükür.ama başka sorunlarımız var,plasentamız (bebeğin eşi) rahim ağzını tam kapatıyo,buda riskli dedi dr ve dişimizi sıkıp erken doğumu geciktirerek yatarak geçiricez kalan zamanımızı.sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım.

merhaba kızlar giremedim epeydir nete bende bebişlerimi aldım kucagıma çok güzel ve tarifi imkansız duygularmışş Allahım olmayan herkese nasp etsin inş.
gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin inş..
merhaba arkadaşlar,

cnm ben 5. haftamda o şekil kanama geçirmiştim ama devamlı istirahat ettim
sonrasında geçti kanamam ama 3buçuk aylıkken 2 defa daha büyük kanamalar geçirdim
şükür sağlıkla meleğimi kucağıma aldım
ama her kanama bir değildir tabi
sende yürüme istirahat et devamli
kalp atışları duyulduktan sonra normal gebelik sayılıyo artık tüp bebekkk diye farklı şeyler olur diye kasma kendini

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MUCIZESINI BEKLEYENLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

-----Isim---------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-)zeytinn---Doğal Gebelik------- 32.hafta------ERKEK-------Kartal Eymen:nazar:
  • 2-)mavi86--umut tüp bebek----30.hafta-1 KIZ 1 ERKEK--Azra--Kaan------ :nazar:
  • 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek----25.hafta------2 KIZ--------- -----------:nazar:
  • 4-)ayzan--Ege üniversitesi------ 23.hafta------KIZ-----------------------:nazar:
  • 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---17.hafta--------------------------------:nazar:

canım biz 28+3günlüğüz 29. haftadayız.zaman hızlı akıyor 2. sıraya yükselmişiz.:1:

günaydın kızlar,çok se3ssiz kalmış topic.biz nihayet kızımla detaylıya girdik,şu an bir problem yok kızımda çok şükür.ama başka sorunlarımız var,plasentamız (bebeğin eşi) rahim ağzını tam kapatıyo,buda riskli dedi dr ve dişimizi sıkıp erken doğumu geciktirerek yatarak geçiricez kalan zamanımızı.sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım.

Canim herseyin yolunda olmasina sevindim kizin acisindan... Kendine dikkat et bol dinlen.

• 2-)mavi86--umut tüp bebek-------29.hafta-1 KIZ 1 ERKEK--Azra--Kaan--- :nazar:
  • 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek---25.hafta------2 KIZ--------- ----------:nazar:
  • 4-)ayzan--Ege üniversitesi--------23.hafta------KIZ----------------------:nazar:
  • 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---17.hafta-------------------------------:nazar:

Yasamayinca bilinmiyor herhalde canim sanirim kizlarim dogmadanda anlayamayacagim bide benim ikitane böyle diyorum :1: En iyisi vermem kizlarimi falan demeyip susup kenarda oturmam bebeklerim dogduktan sonra bakariz artik durumumuza:16:

:)))))))))) evet doğru canım bencede şimdilik bekle baktın kızların uslu ben kendim bakıcam der dişini gösterirsin :)))))))))))))) baktın yaramazlar salarsın üstlerine arada he he :))))))

merhaba arkadaşlar bende yenibir anne adayıyım 7+5 iz 14 yıl aradan sonra 2. bebeğim herşeyi sil baştan yaşıyorum burdaki arkadaşlarla fikir alış veriş yaparız diye üye oldum tecrübelerinize ihtiyacım olacak :))

merhaba arkadaşlar bende yenibir anne adayıyım 7+5 iz 14 yıl aradan sonra 2. bebeğim herşeyi sil baştan yaşıyorum burdaki arkadaşlarla fikir alış veriş yaparız diye üye oldum tecrübelerinize ihtiyacım olacak :))
Hosgeldin canim aramiza seni listeye ekliyorum :nazar:

:)))))))))) evet doğru canım bencede şimdilik bekle baktın kızların uslu ben kendim bakıcam der dişini gösterirsin :)))))))))))))) baktın yaramazlar salarsın üstlerine arada he he :))))))

Haklisin canim vallah bide ben kizlarim 4 ayi doldurduktan sonra calisacagim gene onlar bakacak en iyi susmak hehehe:9:

• 2-)mavi86--umut tüp bebek-------29.hafta-1 KIZ 1 ERKEK--Azra--Kaan--- :nazar:
  • 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek---25.hafta------2 KIZ--------- ----------:nazar:
  • 4-)ayzan--Ege üniversitesi--------23.hafta------KIZ----------------------:nazar:
  • 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---17.hafta-------------------------------:nazar:
  • 5-)beril79----------------?????---8.hafta--------------------------------:nazar:

Crinone vajinal jel elimde var. Buzdolabında sakladım bu konuda hassasım.bebeklerim oldu allaha şükür.içinde 12 adet var.2014 son kullanma tarihi.uygun fiyata verebilirim.isteyen özelden msj atabilir

Merhaba kizlar.
Uğrayamadim epeydir. Masallah dogum yapanlar ve yeni hamile arkadaslaimiz var. Dogum yapanlar hayirli olsun, Rabbim sıkintisiz saglikla büyütmeyi nasip etsin. Yeni hamile arkadaslarım Allah tamamına erdirsin sizlerin hamileliginizi...
Ben ve oğlanlarımız cok sukur iyiyiz... Cok buyuk korku atlattik...Geçtiğimiz Perşembe aksamı evimize dönecektik. Havaalanına giderken kardan dolayı arabamız kaydı ve biz durduk yolun ortasında. Sonra da tır gelip çarptı arabamıza. Araç pert, annecim yogun bakıma... Canım annem cok sukur dün servise çıktı. Kaburgaları kırık ve beynindeki kanama cok sukur ameliyatsiz gecti. Elhamdulillah oğullarım ve ben arabada bulunan ablam ve eniştem cok iyiyiz. Araba öyle bı hale gelmiş ki cok şükrettik halimize. O arabadan bı kadar az hasarla çıktık... Allah herkesi beterinden korusun. Ne olduysa anneme oldu. İnsallah o da en kısa zamanda toparlar. Evlatciklarimiza bisey olmadi ya, ne kadar sukretsem az... Canparelerimiz daha minicikken baslarina neler geldi... Buna da sukur tabi.
Simdilik yine memleketteyyim. Annecimin eve cikmasini bekliyorum. Onu birakip nasil idicem bilmioim amaartik gitmem gerek..
Sizlerden dua istiyorum... Gorusmek üzere canlar...

arkadaşlar tecrübenize dayanaraktan sizden bir konuda yardm almak istiyorum.
benim bugün transferimin 4. günü belirti falan aramıyorum bunun için çok erken olduğunu biliyorum. ancak sol tarafımda (tek taraflı) belirgin bir şekilde gerginlik ve ağrı var, daha önce 2 defa sol tarafımdan dış gebelik geçirmiş biri olarakta bu durum beni çok huzursuz ediyor ve yinemi dış gebelik diye kendime sormadan edemiyorum.
gerçekten çok merak ediyorum sizlerin arasında hamile olduğunu öğrenmeden önce benim gibi tek taraflı ağrı yaşayanınız oldumu diye.
şu anda hamile olanların meleklerini günü geldiğinde sağsalim kucaklarına almaları, doğum yapmış olanlarında yavrularını sağlıcakla büyütmeleri dileğiyle sevgiyle kalın:16:

Merhaba kizlar.
Uğrayamadim epeydir. Masallah dogum yapanlar ve yeni hamile arkadaslaimiz var. Dogum yapanlar hayirli olsun, Rabbim sıkintisiz saglikla büyütmeyi nasip etsin. Yeni hamile arkadaslarım Allah tamamına erdirsin sizlerin hamileliginizi...
Ben ve oğlanlarımız cok sukur iyiyiz... Cok buyuk korku atlattik...Geçtiğimiz Perşembe aksamı evimize dönecektik. Havaalanına giderken kardan dolayı arabamız kaydı ve biz durduk yolun ortasında. Sonra da tır gelip çarptı arabamıza. Araç pert, annecim yogun bakıma... Canım annem cok sukur dün servise çıktı. Kaburgaları kırık ve beynindeki kanama cok sukur ameliyatsiz gecti. Elhamdulillah oğullarım ve ben arabada bulunan ablam ve eniştem cok iyiyiz. Araba öyle bı hale gelmiş ki cok şükrettik halimize. O arabadan bı kadar az hasarla çıktık... Allah herkesi beterinden korusun. Ne olduysa anneme oldu. İnsallah o da en kısa zamanda toparlar. Evlatciklarimiza bisey olmadi ya, ne kadar sukretsem az... Canparelerimiz daha minicikken baslarina neler geldi... Buna da sukur tabi.
Simdilik yine memleketteyyim. Annecimin eve cikmasini bekliyorum. Onu birakip nasil idicem bilmioim amaartik gitmem gerek..
Sizlerden dua istiyorum... Gorusmek üzere canlar...

hay allah canım çok geçmiş olsun ne büyük şey atlatmışsınız şükür annen iyiymiş ççok şükürkü ne sana nede oğlanlarada bişey olamamış verilmiş sadakanız varmış çok üzüldüm ve şaşırdım allah beterinden korusun ..ne yazacağımı şaşırdım inan nezaman dönüceksin istanbula .

arkadaşlar tecrübenize dayanaraktan sizden bir konuda yardm almak istiyorum.
benim bugün transferimin 4. günü belirti falan aramıyorum bunun için çok erken olduğunu biliyorum. ancak sol tarafımda (tek taraflı) belirgin bir şekilde gerginlik ve ağrı var, daha önce 2 defa sol tarafımdan dış gebelik geçirmiş biri olarakta bu durum beni çok huzursuz ediyor ve yinemi dış gebelik diye kendime sormadan edemiyorum.
gerçekten çok merak ediyorum sizlerin arasında hamile olduğunu öğrenmeden önce benim gibi tek taraflı ağrı yaşayanınız oldumu diye.
şu anda hamile olanların meleklerini günü geldiğinde sağsalim kucaklarına almaları, doğum yapmış olanlarında yavrularını sağlıcakla büyütmeleri dileğiyle sevgiyle kalın:16:

elvan benimde 4 ocak transferimde 8 ocaktta burayada yazmışım kasığımda ağrı vardı sağ mı solmu hatırlamıyorum ama hastaneyi aramıştım adet oluyorum kesin diye genelde yatarken bişey yoktu ya da otururken kalkınca kasığım katlanmış gibi oluyodu biraz dolaşınca düzeliyodu ..inşllh bu sefer sağlıklı bi gebelikle sonuçlanır.

elvan benimde 4 ocak transferimde 8 ocaktta burayada yazmışım kasığımda ağrı vardı sağ mı solmu hatırlamıyorum ama hastaneyi aramıştım adet oluyorum kesin diye genelde yatarken bişey yoktu ya da otururken kalkınca kasığım katlanmış gibi oluyodu biraz dolaşınca düzeliyodu ..inşllh bu sefer sağlıklı bi gebelikle sonuçlanır.

çok saol arkadaşım inşallah dediğin gibi olur.

Back
X