merhaba kızlar giremedim epeydir nete bende bebişlerimi aldım kucagıma çok güzel ve tarifi imkansız duygularmışş Allahım olmayan herkese nasp etsin inş.
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar giremedim epeydir nete bende bebişlerimi aldım kucagıma çok güzel ve tarifi imkansız duygularmışş Allahım olmayan herkese nasp etsin inş.
merhaba arkadaşlar,
bende bu gün itibari ile 7+3 günlük hamileyim.kese ve kalp atışlarını gördüm bebişimin.Ama kaanamam oluyor.azcık yürüsem önce 2-3 damla kanama oluyo.sonra kahverengi lekelere dönüyo.korkuyorum.alında tüm topici okumak istedim.ama çok uzun okıuyamadım.böyle olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı aranızda![]()
gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin inş..merhaba kızlar giremedim epeydir nete bende bebişlerimi aldım kucagıma çok güzel ve tarifi imkansız duygularmışş Allahım olmayan herkese nasp etsin inş.
merhaba arkadaşlar,
bende bu gün itibari ile 7+3 günlük hamileyim.kese ve kalp atışlarını gördüm bebişimin.Ama kaanamam oluyor.azcık yürüsem önce 2-3 damla kanama oluyo.sonra kahverengi lekelere dönüyo.korkuyorum.alında tüm topici okumak istedim.ama çok uzun okıuyamadım.böyle olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı aranızda![]()
MUCIZESINI BEKLEYENLER
-----Isim---------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----
- 1-)zeytinn---Doğal Gebelik------- 32.hafta------ERKEK-------Kartal Eymen
- 2-)mavi86--umut tüp bebek----30.hafta-1 KIZ 1 ERKEK--Azra--Kaan------
- 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek----25.hafta------2 KIZ--------- -----------
- 4-)ayzan--Ege üniversitesi------ 23.hafta------KIZ-----------------------
- 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---17.hafta--------------------------------
günaydın kızlar,çok se3ssiz kalmış topic.biz nihayet kızımla detaylıya girdik,şu an bir problem yok kızımda çok şükür.ama başka sorunlarımız var,plasentamız (bebeğin eşi) rahim ağzını tam kapatıyo,buda riskli dedi dr ve dişimizi sıkıp erken doğumu geciktirerek yatarak geçiricez kalan zamanımızı.sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım.
Yasamayinca bilinmiyor herhalde canim sanirim kizlarim dogmadanda anlayamayacagim bide benim ikitane böyle diyorumEn iyisi vermem kizlarimi falan demeyip susup kenarda oturmam bebeklerim dogduktan sonra bakariz artik durumumuza
![]()
Hosgeldin canim aramiza seni listeye ekliyorummerhaba arkadaşlar bende yenibir anne adayıyım 7+5 iz 14 yıl aradan sonra 2. bebeğim herşeyi sil baştan yaşıyorum burdaki arkadaşlarla fikir alış veriş yaparız diye üye oldum tecrübelerinize ihtiyacım olacak :))
:)))))))))) evet doğru canım bencede şimdilik bekle baktın kızların uslu ben kendim bakıcam der dişini gösterirsin :)))))))))))))) baktın yaramazlar salarsın üstlerine arada he he :))))))
Merhaba kizlar.
Uğrayamadim epeydir. Masallah dogum yapanlar ve yeni hamile arkadaslaimiz var. Dogum yapanlar hayirli olsun, Rabbim sıkintisiz saglikla büyütmeyi nasip etsin. Yeni hamile arkadaslarım Allah tamamına erdirsin sizlerin hamileliginizi...
Ben ve oğlanlarımız cok sukur iyiyiz... Cok buyuk korku atlattik...Geçtiğimiz Perşembe aksamı evimize dönecektik. Havaalanına giderken kardan dolayı arabamız kaydı ve biz durduk yolun ortasında. Sonra da tır gelip çarptı arabamıza. Araç pert, annecim yogun bakıma... Canım annem cok sukur dün servise çıktı. Kaburgaları kırık ve beynindeki kanama cok sukur ameliyatsiz gecti. Elhamdulillah oğullarım ve ben arabada bulunan ablam ve eniştem cok iyiyiz. Araba öyle bı hale gelmiş ki cok şükrettik halimize. O arabadan bı kadar az hasarla çıktık... Allah herkesi beterinden korusun. Ne olduysa anneme oldu. İnsallah o da en kısa zamanda toparlar. Evlatciklarimiza bisey olmadi ya, ne kadar sukretsem az... Canparelerimiz daha minicikken baslarina neler geldi... Buna da sukur tabi.
Simdilik yine memleketteyyim. Annecimin eve cikmasini bekliyorum. Onu birakip nasil idicem bilmioim amaartik gitmem gerek..
Sizlerden dua istiyorum... Gorusmek üzere canlar...
arkadaşlar tecrübenize dayanaraktan sizden bir konuda yardm almak istiyorum.
benim bugün transferimin 4. günü belirti falan aramıyorum bunun için çok erken olduğunu biliyorum. ancak sol tarafımda (tek taraflı) belirgin bir şekilde gerginlik ve ağrı var, daha önce 2 defa sol tarafımdan dış gebelik geçirmiş biri olarakta bu durum beni çok huzursuz ediyor ve yinemi dış gebelik diye kendime sormadan edemiyorum.
gerçekten çok merak ediyorum sizlerin arasında hamile olduğunu öğrenmeden önce benim gibi tek taraflı ağrı yaşayanınız oldumu diye.
şu anda hamile olanların meleklerini günü geldiğinde sağsalim kucaklarına almaları, doğum yapmış olanlarında yavrularını sağlıcakla büyütmeleri dileğiyle sevgiyle kalın![]()
elvan benimde 4 ocak transferimde 8 ocaktta burayada yazmışım kasığımda ağrı vardı sağ mı solmu hatırlamıyorum ama hastaneyi aramıştım adet oluyorum kesin diye genelde yatarken bişey yoktu ya da otururken kalkınca kasığım katlanmış gibi oluyodu biraz dolaşınca düzeliyodu ..inşllh bu sefer sağlıklı bi gebelikle sonuçlanır.