Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

eeeeeeeeee kızlar hiç kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu bu sayfayı sizler aranızda birbirinize merak ettiklerinizi sorun paylaşın diye açtım diğer topiclerde bir sürü hamile var ve sorularını ortaya soruolar kimisi cevap bile alamıyo hadi illa sorununuz olması gerekmiyo belirtilerinizi yazın bakın benim bebişim çok yaramaz mesela sürekli bulantım var ve hep uyuyorum bu hep beklediğiniz güzel duygularınızı paylaşın

valla bende gelip gidiyom kimse yok
hanımlar hadi uğrayın muhabbete ben inşlhh şubat annesi oluame
o topiğe de takılıyom ama tüp bebek annelerinin yaşadığı süreç bence daha
farklı hem tedavi aşaması hem hamilelik süreci yani heycanlarımız duygularımız olarakkk

benim hiç bulantım yok ama müthiş halsizim yorgunum yani yaptığım bi iş yok ben çok hiperaktif bi insanım bebeğim hep yatırıyo beni :) pazartesi inş 7 haftalık olcak annemler hep 8. haftadan sonra başlar bulantı-kusmalar diolar olmaz inş :))) çünkü benim annemin hiç olmamış :)))) ne zaman başladı bulantılar paylaşırsanız sevinirim :)))

benim hiç bulantım yok ama müthiş halsizim yorgunum yani yaptığım bi iş yok ben çok hiperaktif bi insanım bebeğim hep yatırıyo beni :) pazartesi inş 7 haftalık olcak annemler hep 8. haftadan sonra başlar bulantı-kusmalar diolar olmaz inş :))) çünkü benim annemin hiç olmamış :)))) ne zaman başladı bulantılar paylaşırsanız sevinirim :)))

canımya başlıcaksa hemen başlıyo en kötü ihtimalle 8 haftalık olmadan beliriyo sende olmıcak sanırım daha başlamadıysa bende çok az uyuyan bi insandım günde 3-4 saat en fazla ama şimdi, bütüngün uyuyorum

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................ 9. Hafta
2-) ela2008 .................................. 11. Hafta
3-) hilye35 .................................... 5. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep .............................6 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
8-) minikmucizem........................ 7.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

Son düzenleme:
valla bende gelip gidiyom kimse yok
hanımlar hadi uğrayın muhabbete ben inşlhh şubat annesi oluame
o topiğe de takılıyom ama tüp bebek annelerinin yaşadığı süreç bence daha
farklı hem tedavi aşaması hem hamilelik süreci yani heycanlarımız duygularımız olarakkk

evet canım sizler daha deneyimlisiniz daha erken doğurcanız hatta sizlere bişi sorcam bugün tuvalette birden elim kadar parça halinde jelin kalıntısı düştü önceden düşen parça oluyodu ama bu çooooooook büyüktü bn jeli 2 gün felan oldu bırakalı kullanmayı sizce içimde bukadar büyük bi parça bukadar zaman durması şimdi düşmesi noralmi bide jelde siyahlıklar vardı sanki içimde çürümüş bide karnımda 2 haftadır gerilmeler hisediyorum normalde bebeği hissetmem için erken amasanki hareket ediyo acaba benmi kuruyorum yoksa benim ikinci gebelik diyemi erken hissettim yada normal sizdede oluyomu :)

benim de şimdilik bulantım yok, ama hiç bir şey yiyesim yok midem çok kötü hiç bişey yemediğim halde midem dolu gibi, kendimi yemeye zorlayınca da midem bulanıyor, ondan artık oluruna bıraktım.birden batma ve ağrı oluyor karnımda. yavaş haraket ediyorum, ani hareket etsem ondan diyecem ama sanki bıçak saplanıyor kasıklarıma..6. hafta da normalmi bu ağrılar

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

bende girmek istiyorum bu listeyeeee kızlarrrr allahın izninlee:nazar:

Meleğini bekleyenler

nurcan teyze biz 13 haftalık olduk yaf sen bizi küçük yazmışsın ama :)

Meleğini bekleyenler

1-) nurcan306 ................................10. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta

Son düzenleme:
benim de şimdilik bulantım yok, ama hiç bir şey yiyesim yok midem çok kötü hiç bişey yemediğim halde midem dolu gibi, kendimi yemeye zorlayınca da midem bulanıyor, ondan artık oluruna bıraktım.birden batma ve ağrı oluyor karnımda. yavaş haraket ediyorum, ani hareket etsem ondan diyecem ama sanki bıçak saplanıyor kasıklarıma..6. hafta da normalmi bu ağrılar

normal canım ben korktum sordum hemşireme olcak dedi bişi olmaz dedi bu ağılardan

canım benim bugün 7 haftalık oldu allahın izniyle benimde aynen ağrım oluyo sanırım normal bildiğim kadarıyla...

Back
X