cinsiyetini öğrendinizmi canım?
malesef canım pek inanmadım ama cinsiyetleri oluşmamış dedi doktor cumartesi günkü randevumuzda.ben de fazla üstelemedim emin değilse söylemesin diye. 18 aralıktaki randevumuzda öğrenicez kısmetse bakalım 1 ay sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsiyetini öğrendinizmi canım?
Meleğini bekleyenler
isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek
1-) nurcan306 ................................10. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 5. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep .............................6 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 7.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))
Meleğini bekleyenler
isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek
1-) nurcan306 ................................10. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 5. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep ............................. 8 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 7.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))
benide eklersen sevinirim canım.şuanda 22 haftalık hamileyim ve bebeğim erkek olacak nasipse...
benimde 7 haftalık oldu canım,:)
canım düzenledim maaşallah kalp atışı iyice belli oluyordur
kızlar merhaba.
topiğe yeni atıldım öncelikle hayırlı olsun topiğimiz.
hamileliliğim daha çok yeni olduğu için doktor haftayla ilgili herhangibişey demedi son sat a göre hesaplıyorum ama sanırım transfer gününe göre hesaplanması gerekiyormuş diğer bir topikte bazı arkadaşlar öyle yazmışlar biz geçen hafta cumartesi keseyi gördük 15 gün sonra tekrar çağırdı yani haftaya cumartesi gidicez ama ben çok merak ediyorum benim hesabıma göre 7+3 olduk bugün ve cumartesiyi nasıl bekliyecem bilmiyorum eşimi kandırsam yakın bir hastanenin kadın doğum bölümüne gitsem mi diyorum ama eşimde yanaşmıyor sabret bekleyecez diyor siz nezaman duydunuz kalp atışını kızlar daha hiçbirşey hissetmiyorum hiç hamile gibi değilim korkuyorum.
merhaba arkadaşım bende bayramın 2,günü kandırdım eşimi ultrasona girdim başka hastanede kalp atışını aldık gelişimide güzel yarın 8 haftalık olcak 6.haftada kalp atışını aldık biz korkma bende çok korkuyodum ama artık rabbimin izniyle bişe olmicak inan sende ona hiç bi belirtim yok benimde sadece müthiş bi halsizlik ve gün boyu süren mide bulantısı var rabbim inş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleride onu sevgiyle büyüttüğümüz günleride yaşatır bizlere AMİNNNN
krizantem lütfen cvp yazın bana kızlar bnede tüp bebkle hamile kaldım 10 haftalık hamileyim hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben
multibiol -ecoprin - progestan200 -prgoxny 50ml iğne-fraxparine 0,3 lük