Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

cinsiyetini öğrendinizmi canım?

malesef canım pek inanmadım ama cinsiyetleri oluşmamış dedi doktor cumartesi günkü randevumuzda.ben de fazla üstelemedim emin değilse söylemesin diye. 18 aralıktaki randevumuzda öğrenicez kısmetse bakalım 1 ay sonra.

arkadaşlar benide listeye ekleyin 6 haftalık olduk keseyi gördük ama kalp atışı haftaya inşallah.
haftalık takip çizelgelarinden haftaları güncelleyebilirsiniz canım.

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................10. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 5. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep .............................6 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
8-) minikmucizem........................ 7.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

benimki 7 haftalık oldu hatta pazartesi 8 haftalık olacak bebişim inş...

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

5-) byn_zeynep ............................. 8 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

Son düzenleme:
Meleğini bekleyenler

10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................

benide eklersen sevinirim canım.şuanda 22 haftalık hamileyim ve bebeğim erkek olacak nasipse...

Meleğini bekleyenler

3-) hilye35 .................................... 7. Hafta
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta....................................ERKEK
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))))))

Son düzenleme:
kızlar merhaba.
topiğe yeni atıldım öncelikle hayırlı olsun topiğimiz.
hamileliliğim daha çok yeni olduğu için doktor haftayla ilgili herhangibişey demedi son sat a göre hesaplıyorum ama sanırım transfer gününe göre hesaplanması gerekiyormuş diğer bir topikte bazı arkadaşlar öyle yazmışlar biz geçen hafta cumartesi keseyi gördük 15 gün sonra tekrar çağırdı yani haftaya cumartesi gidicez ama ben çok merak ediyorum benim hesabıma göre 7+3 olduk bugün ve cumartesiyi nasıl bekliyecem bilmiyorum eşimi kandırsam yakın bir hastanenin kadın doğum bölümüne gitsem mi diyorum ama eşimde yanaşmıyor sabret bekleyecez diyor siz nezaman duydunuz kalp atışını kızlar daha hiçbirşey hissetmiyorum hiç hamile gibi değilim korkuyorum.

Merhaba arkadaslar iyi pazarlar.
Nurcan haklisin canim hiç girmiyorum artik yorgunluk basiyor beni is yerinde giremiyor aksam eve geldigimde bitkin bir haldeyim. Bende su an bulanti yok ama halsizlik agir basiyor hep uykum var.
Geçen doktora gittim yumurta toplandi günden itibaren hesaplaniyormus benim için normal hamilelikte adetin son günü fakat benim son adet günüm 13 eylül fakat ekimde hiç adet görmedim tedavim uzun sürdügü için.
Ben su an 5 hafta + 4 gün.
Pazartesi aksami ultrasona gidicez. Hayirlisi olsun.

kızlar merhaba.
topiğe yeni atıldım öncelikle hayırlı olsun topiğimiz.
hamileliliğim daha çok yeni olduğu için doktor haftayla ilgili herhangibişey demedi son sat a göre hesaplıyorum ama sanırım transfer gününe göre hesaplanması gerekiyormuş diğer bir topikte bazı arkadaşlar öyle yazmışlar biz geçen hafta cumartesi keseyi gördük 15 gün sonra tekrar çağırdı yani haftaya cumartesi gidicez ama ben çok merak ediyorum benim hesabıma göre 7+3 olduk bugün ve cumartesiyi nasıl bekliyecem bilmiyorum eşimi kandırsam yakın bir hastanenin kadın doğum bölümüne gitsem mi diyorum ama eşimde yanaşmıyor sabret bekleyecez diyor siz nezaman duydunuz kalp atışını kızlar daha hiçbirşey hissetmiyorum hiç hamile gibi değilim korkuyorum.

merhaba arkadaşım bende bayramın 2,günü kandırdım eşimi ultrasona girdim başka hastanede kalp atışını aldık gelişimide güzel yarın 8 haftalık olcak 6.haftada kalp atışını aldık biz korkma bende çok korkuyodum ama artık rabbimin izniyle bişe olmicak inan sende ona hiç bi belirtim yok benimde sadece müthiş bi halsizlik ve gün boyu süren mide bulantısı var rabbim inş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleride onu sevgiyle büyüttüğümüz günleride yaşatır bizlere AMİNNNN

merhaba arkadaşım bende bayramın 2,günü kandırdım eşimi ultrasona girdim başka hastanede kalp atışını aldık gelişimide güzel yarın 8 haftalık olcak 6.haftada kalp atışını aldık biz korkma bende çok korkuyodum ama artık rabbimin izniyle bişe olmicak inan sende ona hiç bi belirtim yok benimde sadece müthiş bi halsizlik ve gün boyu süren mide bulantısı var rabbim inş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleride onu sevgiyle büyüttüğümüz günleride yaşatır bizlere AMİNNNN

maaşallah canım Allaha emanetler inşallah sağ sağlim sağlıklı alıcaz kucağımıza.
ben topiğe yazdıktan sonra eşime bebiş duruyordur dimi bebiş iyidir dimi siye sorup duruyordum eşimde hayrola senin kaygın mı var neden sorup duruyorsun dedi bende evet dedim hadi bi hastaneye gidelim baktıralım için rahat etsin dedi doktor tahmini 6. haftadasın dedi transfer tarihini baz alarak kal atışını duyamadık ama gördük bişey yanıp sönüyordu çok şükür şimdilik bir sorun yok.

krizantem lütfen cvp yazın bana kızlar bnede tüp bebkle hamile kaldım 10 haftalık hamileyim hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben
multibiol -ecoprin - progestan200 -prgoxny 50ml iğne-fraxparine 0,3 lük

krizantem lütfen cvp yazın bana kızlar bnede tüp bebkle hamile kaldım 10 haftalık hamileyim hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben

selam kızlar ben de 2.denemede tutturanlardanım inşallah.ama hala tedirginim bugün keseyi gördük ama bebeği 2hafta sonra gel bakalım dedi,inşallah görünür insan tedirgin oluyor,inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

canım sen prognex iğneyi nezamandır vurunuyorsun ben 23 gün zor dayandım kalçalarım kistleşti
ben elevit coraspirin folik asit ve jel kullanıyorum.

Back
X