hihihi napim yaa isimdende vazgeçemiyoruz...ah canımmmmm kendi söylediklerim aklıma geldi
aman bi doğsunda kaç sene sonra geliyor havalı olsun nazlı olsun fıkır fıkır bir kız olsuın
demiştim rabbim kabul etmiş benim kız hiç durmadan fıkırdıyor çok fenaaa cadım benim dua ederken dikkatli olun vallahi )))))
değeri var eşimin üzerinde o ismin...
nedim havalı olsun napalım şimdiden yandık desene
oh oh maşallah ikiz hemde ne güzel güzel hbrlerle gelmişsin..Merhaba Kizlar, hatirlarsaniz bende karin agrisindan dolayi dis gebelikten korkuyodum size yazmistim, cok guzel morel vermistiniz, bugun kesemi gordum cok sukur, 7 hafta 3 gunluk bebislerim, ikizlermis bide rabbim herkese nasip eylesin ins,
çok güzel isim listede düzelticem cnm...herzamancım bu arada benim kızımın adıda değişti öykü nisa oldu kızımın ismi :))))))
nevraaaa cnm ne kadar güzel bi duyguyu yaşıyosun yaamerhabalar ... biz dün gece evimize geldik .. sipinal sezeryan olmadı ..tam ameliyathanede aneztezi sırasında fikir değişti .. hem çok üşüdüm titredim ...hemde kansulandırıcı iğne belde kanama yapar diye genel sezeryan oldu ... 10-15-2010 saat 10.15 de kızım 3245 gr 48 cm olarak doğdu ... gece nöbetteyiz sabah 6dan yediden sonra uyuyor ... memede yaşamak istiyor geceleri ... emzirirken canımı yakmaya başladı .... dikiş ağrılarım var... kalkayım şimdi ...gene girmeye çalışırım
ne mutlu sana arkadan sırayla gelişcez inş..
dua ettiğin için spl cnm
kokla minik nevramızı bizim için
kendine dikkat et cnm..
hihi buradayım kızlar kusura bakmayın kocişin acil karar vermesiyle şehir dışına çıktık biraz hbr veremedim sizlere kusura bakmayın...kk ya telden giren varmı aranızda ben giremedim hata verdi hep neden acabagünaydın canlar nasılsınız.NEVRA canım hayırlı olsun sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah.herzaman nerde yaaa dün de baktım yoktu inşallah iyidir.
yok canım kötü şeyler getirmedim aklıma da merak ettim sadece...
fıstıklar dedğim gibi kusura bakmayın yaa çook özür dilerim sizlerden merakta bıraktım sizleri...ben de herzaman seninleye bakmaya geldim diğer topiğe de yazdım merak ettim umarım iyidir
bizleri unutmadığın için teşekkür edriz cnm Allah sana ve kızına sağlık versin inş...merhaba kızlar
tüm iyi dilekler için teşek . ediyoruz teyzeleri ... bugün 4. günümüz..alışıyoruz birbirimize ... ...bayılırken hepinize dua ettim enson.... yani doğumhanede unutmadım ... Allah yanımızda olsun..
dikişleri hala geçmedi ..kalkarken yatarken canım çok yanıyor ... göğuslerim şiş acı anlatamam ...
ayaklar davul ....
ama gende sabır diyorum ...
derviş nazım fırstnumbus ..ben ne zaman düzeleceğim kızlarrrrrrr...
nurcancım ne yaptın ..37. haftaya girmişsin hayırlı olsunnnnnnn ...
lila üçüzlerine dua ettim ....
espoir sanada bebişlere....
tupbaby bilgem kimseyi unutmadım ... kızım uyandı gene girerim
bahtıl inanç gibime geldi benim ama bilemem yinede ben çileği ve gülü duymamıştım ama ciğeri duymuştumKızlar ne diyeceğim.az önce marketten çilek aldım.kasiyer kız çilekleri görünce bana hamilesiniz heralde, aman dikkat edin çilek yedikten sonra elinizi yüzünüze falan sürmeyin yada çatalla yiyin mutlaka dedi..sonra içime bir kurt düştü çünkü ben çileği elimle çok yedim tv karşısında falan ve mutlaka bir yerime dokunmuşumdur yerken.internette araştırdım çilek,ciğere dokunmak ve gül koklamak iyi değilmiş hamilelikte.gül koklarsan da bebekte gül izi olurmuş.ben hatırlıyorum da birkaç hafta önce babam gül getirmişti ve ben koklamıştım..ya sizce bunlar gerçek mi.benim inanasım gelimiyor ama forumlarda yok benim yengem kokladı şöyle oldu, yok benim teyzem çileğe dokundu böyle oldu diyenler var.hiç aklımda yoktu böyle birşey.siz ne düşünüyorsunuz.bir de size sorayım dedim...
böyle hurafelere inanmam ama bende hala saçlarımı kestirememiş vaziyette geziyorum
cansızlaştılar şekilde almıyolar ama kestirmicem yinede..
her zaman seninle, ya bu fön niye yasak yada hangi döneme kadar yasak ben 23 deyim şimdi ve başında beri kullandım kullanmazsam ölürdüm herhalde sinüzit ve bronşit var hemen hasta oluyorum, bide şu çileği elinle yememe olayı nedir ben elle yedim sonra saçımı da kestirdim yeni. off bütün yapılmaması gerekenleri yapmışım galibaaaaa, ne olcak şimdi
cnm ne bilim duymuştum fön makinasında radyasyon çok varmı
ama aynı radyasyon pc lerdede var
en azından dikkat etmek gerekiyo
ben kullanıyorum ama malesef
bu kadar uzun saçı ıslak bıraksam daha kötü..