• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ah canımmmmm kendi söylediklerim aklıma geldi
aman bi doğsunda kaç sene sonra geliyor havalı olsun nazlı olsun fıkır fıkır bir kız olsuın
demiştim rabbim kabul etmiş benim kız hiç durmadan fıkırdıyor çok fenaaa cadım benim dua ederken dikkatli olun vallahi )))))
hihihi napim yaa isimdende vazgeçemiyoruz...
değeri var eşimin üzerinde o ismin...
nedim havalı olsun napalım şimdiden yandık desene
Merhaba Kizlar, hatirlarsaniz bende karin agrisindan dolayi dis gebelikten korkuyodum size yazmistim, cok guzel morel vermistiniz, bugun kesemi gordum cok sukur, 7 hafta 3 gunluk bebislerim, ikizlermis bide rabbim herkese nasip eylesin ins,
oh oh maşallah ikiz hemde ne güzel güzel hbrlerle gelmişsin..
herzamancım bu arada benim kızımın adıda değişti öykü nisa oldu kızımın ismi :))))))
çok güzel isim listede düzelticem cnm...
merhabalar ... biz dün gece evimize geldik .. sipinal sezeryan olmadı ..tam ameliyathanede aneztezi sırasında fikir değişti .. hem çok üşüdüm titredim ...hemde kansulandırıcı iğne belde kanama yapar diye genel sezeryan oldu ... 10-15-2010 saat 10.15 de kızım 3245 gr 48 cm olarak doğdu ... gece nöbetteyiz sabah 6dan yediden sonra uyuyor ... memede yaşamak istiyor geceleri ... emzirirken canımı yakmaya başladı .... dikiş ağrılarım var... kalkayım şimdi ...gene girmeye çalışırım
nevraaaa cnm ne kadar güzel bi duyguyu yaşıyosun yaa
ne mutlu sana arkadan sırayla gelişcez inş..
dua ettiğin için spl cnm
kokla minik nevramızı bizim için
kendine dikkat et cnm..
günaydın canlar nasılsınız.NEVRA canım hayırlı olsun sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah.herzaman nerde yaaa dün de baktım yoktu inşallah iyidir.
hihi buradayım kızlar kusura bakmayın kocişin acil karar vermesiyle şehir dışına çıktık biraz hbr veremedim sizlere kusura bakmayın...kk ya telden giren varmı aranızda ben giremedim hata verdi hep neden acaba
yok canım kötü şeyler getirmedim aklıma da merak ettim sadece...

ben de herzaman seninleye bakmaya geldim diğer topiğe de yazdım merak ettim umarım iyidir
fıstıklar dedğim gibi kusura bakmayın yaa çook özür dilerim sizlerden merakta bıraktım sizleri...
merhaba kızlar
tüm iyi dilekler için teşek . ediyoruz teyzeleri ... bugün 4. günümüz..alışıyoruz birbirimize ... ...bayılırken hepinize dua ettim enson.... yani doğumhanede unutmadım ... Allah yanımızda olsun..

dikişleri hala geçmedi ..kalkarken yatarken canım çok yanıyor ... göğuslerim şiş acı anlatamam ...
ayaklar davul ....
ama gende sabır diyorum ...
derviş nazım fırstnumbus ..ben ne zaman düzeleceğim kızlarrrrrrr...

nurcancım ne yaptın ..37. haftaya girmişsin hayırlı olsunnnnnnn ...

lila üçüzlerine dua ettim ....
espoir sanada bebişlere....
tupbaby bilgem kimseyi unutmadım ... kızım uyandı gene girerim
bizleri unutmadığın için teşekkür edriz cnm Allah sana ve kızına sağlık versin inş...
Kızlar ne diyeceğim.az önce marketten çilek aldım.kasiyer kız çilekleri görünce bana hamilesiniz heralde, aman dikkat edin çilek yedikten sonra elinizi yüzünüze falan sürmeyin yada çatalla yiyin mutlaka dedi..sonra içime bir kurt düştü çünkü ben çileği elimle çok yedim tv karşısında falan ve mutlaka bir yerime dokunmuşumdur yerken.internette araştırdım çilek,ciğere dokunmak ve gül koklamak iyi değilmiş hamilelikte.gül koklarsan da bebekte gül izi olurmuş.ben hatırlıyorum da birkaç hafta önce babam gül getirmişti ve ben koklamıştım..ya sizce bunlar gerçek mi.benim inanasım gelimiyor ama forumlarda yok benim yengem kokladı şöyle oldu, yok benim teyzem çileğe dokundu böyle oldu diyenler var.hiç aklımda yoktu böyle birşey.siz ne düşünüyorsunuz.bir de size sorayım dedim...
bahtıl inanç gibime geldi benim ama bilemem yinede ben çileği ve gülü duymamıştım ama ciğeri duymuştum
böyle hurafelere inanmam ama bende hala saçlarımı kestirememiş vaziyette geziyorum
cansızlaştılar şekilde almıyolar ama kestirmicem yinede..
her zaman seninle, ya bu fön niye yasak yada hangi döneme kadar yasak ben 23 deyim şimdi ve başında beri kullandım kullanmazsam ölürdüm herhalde sinüzit ve bronşit var hemen hasta oluyorum, bide şu çileği elinle yememe olayı nedir ben elle yedim sonra saçımı da kestirdim yeni. off bütün yapılmaması gerekenleri yapmışım galibaaaaa, ne olcak şimdi

cnm ne bilim duymuştum fön makinasında radyasyon çok varmı
ama aynı radyasyon pc lerdede var
en azından dikkat etmek gerekiyo
ben kullanıyorum ama malesef
bu kadar uzun saçı ıslak bıraksam daha kötü..

merhaba kızlar
tüm iyi dilekler için teşek . ediyoruz teyzeleri ... bugün 4. günümüz..alışıyoruz birbirimize ... ...bayılırken hepinize dua ettim enson.... yani doğumhanede unutmadım ... Allah yanımızda olsun..

dikişleri hala geçmedi ..kalkarken yatarken canım çok yanıyor ... göğuslerim şiş acı anlatamam ...
ayaklar davul ....
ama gende sabır diyorum ...
derviş nazım fırstnumbus ..ben ne zaman düzeleceğim kızlarrrrrrr...

nurcancım ne yaptın ..37. haftaya girmişsin hayırlı olsunnnnnnn ...

lila üçüzlerine dua ettim ....

espoir sanada bebişlere....
tupbaby bilgem kimseyi unutmadım ... kızım uyandı gene girerim

hayırlı olsun bebişin canım allah analı babalı sağlıklı uuuuuuuuuuuuuuuuzuuuuuuuuun ömürler versin i
zoru atlattın canım artık bundan sonra rahatlarsın ben 5. gün kontrole giiğimde felan çok rahattım
bünyeye göre değişebilir belki ama senin de zor günlerin geçmiş bundan sonra sıkıntın kalmaz iyileşir iyileşmez ftğraflarınızı bekliyoruz

fıstıklar dedğim gibi kusura bakmayın yaa çook özür dilerim sizlerden merakta bıraktım sizleri...

hoş geldin canım aman sen ve bebişin iyi olda başka bir şey istemeyiz.inşallah iyisinizdir canımmm.kızlar benim başım çok ağrıyo yaaa.

Kızlar ne diyeceğim.az önce marketten çilek aldım.kasiyer kız çilekleri görünce bana hamilesiniz heralde, aman dikkat edin çilek yedikten sonra elinizi yüzünüze falan sürmeyin yada çatalla yiyin mutlaka dedi..sonra içime bir kurt düştü çünkü ben çileği elimle çok yedim tv karşısında falan ve mutlaka bir yerime dokunmuşumdur yerken.internette araştırdım çilek,ciğere dokunmak ve gül koklamak iyi değilmiş hamilelikte.gül koklarsan da bebekte gül izi olurmuş.ben hatırlıyorum da birkaç hafta önce babam gül getirmişti ve ben koklamıştım..ya sizce bunlar gerçek mi.benim inanasım gelimiyor ama forumlarda yok benim yengem kokladı şöyle oldu, yok benim teyzem çileğe dokundu böyle oldu diyenler var.hiç aklımda yoktu böyle birşey.siz ne düşünüyorsunuz.bir de size sorayım dedim...
ya canım ben duydum bu şeleri ama benim batıl ve urafeye inancım olmasadda bu gebeliğimsde bende saçımı kestirmedim diğerinde kestirmiştim 2 kere hemde bana kuzenim kestirdin bebeğinin ömrü kısa oldu dedi korkuma bunda kestirmedim kiiiii bu tip şelerde kesin kes inancım sıfırdır çileğe gelince oğlumda hergün çilek yerdim kokusunu markete girince alırdım ki manav marketin en son reyonunda marketimizde bayağı büyüktür kokuusunu aldığım gibi oğlumda fıldır fıdır oynardı kiiii bayılırım elimle yemeğe bide şekere batırıcam onu oooooooh ama oğlumun hiç biyerinde iz yoktu ki kesin elimi biyerime sürmüşümdür şimdide 3-4 günde bir mutlaka yiyorum bazen yine hergün yediğim oluyor yani ben inanmıyorum ama genede bundan sonra dikkat et ama bence neye inanırsan o olur
her zaman seninle, ya bu fön niye yasak yada hangi döneme kadar yasak ben 23 deyim şimdi ve başında beri kullandım kullanmazsam ölürdüm herhalde sinüzit ve bronşit var hemen hasta oluyorum, bide şu çileği elinle yememe olayı nedir ben elle yedim sonra saçımı da kestirdim yeni. off bütün yapılmaması gerekenleri yapmışım galibaaaaa, ne olcak şimdi
canım artık kullan ilk zaman için sakıncalı idiyolar ama senin geçti sakat zamanlar zaten saç kestirme olayı yukarda yazdığım gibi inanmasamnda ilk bebeğim ölünce bunda kuzenimin lafı üzerine kestirmedi yalan değil diğerinde 2 kere kestirdim oğlum anca 2 gün yaşadı ama sen içini rahat tutu batıl şeler bunlarsadece artık yapma dediğim gibi genede ne hurafe ne gerçek bilemeyiz rabbim beterden korusun
selamm kızlarr
inşallah 3-4 gün sonra bende bu topicte yazmaya başlarım
16 Mayıs test tarihim:1::emir_bebek:

inşallah canım hadi güzel haberlerini bekleriz

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------37. Hafta---------Kız----------- öykü nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------31.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 24.hafta----------ERKEK
4-) efda----------brüksel tüp bebek------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----26.hafta -----KIZ---------Ceyda
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 28.hafta--------- Kız ----------Ceyda
8-) sabriya --Yesilkoy international hast.---27.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----24.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 22.hafta--------ERKEK
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 22.hafta--------KIZ
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----22.hafta------ERKEK
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
18-) htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------26.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------20.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------13.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
28-)stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
30-)rudi-----------brükseltüp bebek----------8.hafta------İKİZ
31-)tahmer--------umut tüp bebek-----------6.hafta
doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00 :12:
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10 :55:
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00 :8:
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53 :55:
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat :8:

NEVRAA canım çok teşekkürler duan için ne kadar düşüncelisin teşekkür ederim allah bizede sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah sanada kızınla sağlıklı günler geçirmeni dilerim

canım 1 haffta içinde toparlasın tamamen geçmez ama acılar felan hafifler yürümen birazdaha rahat olur şişliklerde kanaman devam ettikçe yavaş yavaş gidecektir negüzel 4 gün geçmiş bile ah Allahım negüzel birşeydir bu sanki şuan senin yerinde gibiyim okadar içten yaşıyorum hissediyorumki senin yavruna kavuşma sevincini rabbim kimseyi evlatsızlıkla evlat acısıyla sınasın
canım Allah razı olsun düşünü dua etmişsin bizde artık yolumuza tek devam ediyoruz artık cumaları kendim atlıyorum haftaları sen kurtuldun şükür :)))))) artık doktorumuza daha sık gidicez 23 ündede doğumum Allahımın izni ile :)))))))
saol canım ..Senin sezeryanada az kalmış ... 1 cuma daha geçti .. 37. hafta hayırlıs inş senin için ...
şuan lohusalığın en zor günlerindeyim .. ama geçecek inş ...
Allah her isteyene tattırsın inş ...10 gün sonra rabbim kollarına verecek inş .kuzunu
ciddimisinnnnnnn:53::53::53:
benim kızımın göz kapağında çilek lekesi var o zaman ... ben şapu şupur ellerimle yedim hamileliğimdeee
hayırlı olsun bebişin canım allah analı babalı sağlıklı uuuuuuuuuuuuuuuuzuuuuuuuuun ömürler versin i
zoru atlattın canım artık bundan sonra rahatlarsın ben 5. gün kontrole giiğimde felan çok rahattım
bünyeye göre değişebilir belki ama senin de zor günlerin geçmiş bundan sonra sıkıntın kalmaz iyileşir iyileşmez ftğraflarınızı bekliyoruz
saol canım .. inşallah kısa zamanda düzelirim... dikişlerimin bandajı bugün açıldı .. banyo yaptım ... o geçer
ayaklarımın şişliğide geçer deeee.

göğüsler taşş .. ne yapıyorsam ölüyorum acıdan.. kızım yetmiyor... pompa ile çekiyorum .. ama pek faydası yok ..inş .düzelir

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00 :12:
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10 :55:
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00 :8:
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53 :55:
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat :8:
kendimi listede görünce garip oldum
canım doğum sabah saatimiz 10:15

sen nasılsın bebişin iyimi annesi ???

NEVRAA canım çok teşekkürler duan için ne kadar düşüncelisin teşekkür ederim allah bizede sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah sanada kızınla sağlıklı günler geçirmeni dilerim

canım benim .. hiç aklımdan çıkmadınız ... aneztezide bilincimi kaybedene dek dua ettim hem tektek isimlerinize hem toplu topiğimize ...ayetelkürsi okudum ..en son bayılmışım o şekilde dua ederken...
İnşallah sizlede bir avazda kurtulun ....

kız sen nerelerdesin valla merak ettim bundan sonra uzun süre giremeyeceğin zaman haber et olur mu bebişim???
yaa cnm kusura bakmayın yaa
genelde hbr veriyorum ama bu sefer kocişin acil kararıyla 2 gün yok olduk
telden de bağlanamadım kk ya hbr veremedm size kusura bakmayın
saol canım ..Senin sezeryanada az kalmış ... 1 cuma daha geçti .. 37. hafta hayırlıs inş senin için ...
Allah her isteyene tattırsın inş ...10 gün sonra rabbim kollarına verecek inş .kuzunu

benim kızımın göz kapağında çilek lekesi var o zaman ... ben şapu şupur ellerimle yedim hamileliğimdeee

saol canım .. inşallah kısa zamanda düzelirim... dikişlerimin bandajı bugün açıldı .. banyo yaptım ... o geçer

göğüsler taşş .. ne yapıyorsam ölüyorum acıdan.. kızım yetmiyor... pompa ile çekiyorum .. ama pek faydası yok ..inş .düzelir

senin nurcandan doğum bitmiş ikiside iyilermiş hbrin gelince hemen ekledim listeye cnm çok şükür kurtuldun bitanem...
nasıl güzel gnlerdir şimdi senin yaşadıkların Allahım bizlerede nasip etsin inş...
bende bebişte iyiyiz cnm bi sorunumuz yok şükür

canım benim .. hiç aklımdan çıkmadınız ... aneztezide bilincimi kaybedene dek dua ettim hem tektek isimlerinize hem toplu topiğimize ...ayetelkürsi okudum ..en son bayılmışım o şekilde dua ederken...
İnşallah sizlede bir avazda kurtulun ....

canım arkadaşım duaların için çook teşekküer ederim cnm...
Allah kabul etsin inş...

kızlar listemize baktınızmı
2 tane CEYDA bebeğimiz var kısmet olursa...
hemde şansa bakın alt altalar...:1:
bende şimdi gördüm tam yazacaktım alta bi baktım sen yazmışın 2 ceyda alt alta harbiden çok hoş olmuş

evet canım az kaldı benim doğumada ben sezeryandan değil ama epidural olmasından korkuyom yoksa bana sezeryanağrıları hiiiiiç korkunç gelmiyo belkide oğlum öldüğü için ozaman ben hemen ayaklandım ağrı felan düşünemedim :)))))) bunda görücezbakalım :))))))))))

kızlar listemize baktınızmı
2 tane CEYDA bebeğimiz var kısmet olursa...
hemde şansa bakın alt altalar...:1:

inşallah canım sağlıkla gelsinler adlarıyla yaşasınlar, bizde kız olduğunu öğrendiğimizden beri ceyda ismini düşündük karar verdik,
eşimle ikimizin isimleri ilede uyumlu ve anlamıda güzel,

bende şimdi gördüm tam yazacaktım alta bi baktım sen yazmışın 2 ceyda alt alta harbiden çok hoş olmuş

evet canım az kaldı benim doğumada ben sezeryandan değil ama epidural olmasından korkuyom yoksa bana sezeryanağrıları hiiiiiç korkunç gelmiyo belkide oğlum öldüğü için ozaman ben hemen ayaklandım ağrı felan düşünemedim :)))))) bunda görücezbakalım :))))))))))

cnm benim sezeryanın epiduralindende korkma en fıstık
tanıdığım çok kişi var sorunsuz geçen

anaaaaaaaa ben nerelerime sürmüşümdür kimbilir???:27:
şaka maka ciddi dercede çilek yedim ve dudaklarımın kenarından falan akmıştır yani
bişi olmaz inşallah

Evet canim ben agirlastim bir aydir simdi biz 7 aylik olduk yuruyunce zorlaniyorum her tarafim agriyor bacak arasi, bellim tutmuyor.
Havuza gelince ben hareketsiz oldum 1 aydir hastanede yatiyorum doktor havuza gitmemi tavsiye etti bacaklarimi guclendirmek icin. Ama ben yinede korkuyorum

allaha emanet ya bence bişy olmaz senin doğum haftan için ne diyo doktorun???
hangi haftalar arası almayı düşünüyo???
31desin az kalmış bence ikizlerde 36 hafta diye biliyorum ama

Back
X