- 25 Haziran 2012
- 205
- 139
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zmn ekimde İnş hayırlısıyla güzel haberlerini alırız :) sorunun neydi cnm?bende sana katılmayı cok ısterdım cnm ama bekliyoruz ıste ekım ayındakı adet gunumu.. ozaman baslıcaz Allahın ıznıyle
Insallah canim bende çok sukur bisey cikmadi sperm azligi vardi esimde normal yolla olmuyor ama tup bebekle sayi yeterli baya dedi doktor. Sizin neydi sikinti canimO zmn ekimde İnş hayırlısıyla güzel haberlerini alırız :) sorunun neydi cnm?
Bende endometriozis çikolata kisti vardı, sende sorun yoksa, sperm azlığında şansın yüksek öyle duydum :)Insallah canim bende çok sukur bisey cikmadi sperm azligi vardi esimde normal yolla olmuyor ama tup bebekle sayi yeterli baya dedi doktor. Sizin neydi sikinti canim
Insallahh canimm doktor yumurtalıklarimi kontrol etti temiz guzel gozukuyo dedi en az 15 tane toplariz dedi iki embryo yukleriz tasirsin dedi yani hep olumluydu Allaha Şükür. Adet gunumu bekliyorum iste bakalimBende endometriozis çikolata kisti vardı, sende sorun yoksa, sperm azlığında şansın yüksek öyle duydum :)
Minik fasulye : )) cok hoş ya. Canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallahMerhaba bende bugün kalp atışını duydum minik fasulyemin. Rabbime çok şükür bize bu günleri de gösterdi. Bende de yemekten sonra bulantı oluyor ama çok şükür kusma yok.insallah böyle devam eder.
Evet doktorumuz gösterirken işte fasulye burda diye gosterince adı fasulye olarak kaldı.Minik fasulye : )) cok hoş ya. Canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah
Insallah canm insaallah... ankaradamisiniz burdaysaniz hangi doktora gittiniz cnmEvet doktorumuz gösterirken işte fasulye burda diye gosterince adı fasulye olarak kaldı.
Canım bizde eşimde sperm sayı hareket azlığı için tüp bebek denedik.daha sonra bende de bazı problemler çıktı. Ama çok şükür ikinci denemizde Rabbim nasip etti.hep dua ediyorum allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.hamis olanlara da sağlıkla ve hayırla kucağına almak nasip etsin inşallah. Amin.
Evet ankaradayiz canım ama tüp bebek tedavimizi istanbulda olduk.Insallah canm insaallah... ankaradamisiniz burdaysaniz hangi doktora gittiniz cnm
Hayırlı olsun bebişin :) bulantı vs olmadan geçiririz inş. bu arada benden doktor kan ve idrar testi istedi dün gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol toz verdi tek kullanımlık umarım geçmiştir.. İlaç kullanırkende tereddüt ediyorum.Merhaba bende bugün kalp atışını duydum minik fasulyemin. Rabbime çok şükür bize bu günleri de gösterdi. Bende de yemekten sonra bulantı oluyor ama çok şükür kusma yok.insallah böyle devam eder.
Çok sağol canım.seninde Hayırlı olsun evladın. İdrar yolu enfeksiyonu çok sık görülüyor canım.endişe etme.hatta bir arkadaşım hamileyken bir kutu antibiyotik kullanmıştı ama şimdi Çok sağlıklı bir oğlu var maşallah.Hayırlı olsun bebişin :) bulantı vs olmadan geçiririz inş. bu arada benden doktor kan ve idrar testi istedi dün gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol toz verdi tek kullanımlık umarım geçmiştir.. İlaç kullanırkende tereddüt ediyorum.
Sağol canım.evet bende 1.5-2 litre arası içmeye çalışıyorum.sürekli tuvalete taşınmasam daha da çok içerim.bende seviyorum su içmeyi.Bol bol su icin güzel hamisler : ) . Ben su icmeyi acayip severim gunde rahat 2 3 litre iciyorumdur :)))) fazlasi vardir eksigi yoktur yani :))
Sen ankarada Nerede tedavi olacaksın?Bol bol su icin güzel hamisler : ) . Ben su icmeyi acayip severim gunde rahat 2 3 litre iciyorumdur :)))) fazlasi vardir eksigi yoktur yani :))
Özel muayenesi olan bi hocamiz var ona gittik adet gunumu bekliyoruz bakalim hayırlısıyla..Sen ankarada Nerede tedavi olacaksın?
Inşallah herşey hayırlısıyla gönlünce olur.bir aya kalmadan seninde müjdeli haberini duyarız allahın izniyle.Özel muayenesi olan bi hocamiz var ona gittik adet gunumu bekliyoruz bakalim hayırlısıyla..
Amin canmm Allah razi olsun insaallahhhh..Inşallah herşey hayırlısıyla gönlünce olur.bir aya kalmadan seninde müjdeli haberini duyarız allahın izniyle.