Pozitif sonuçtan sonra yaşadıklarımız ..

Çok sağol canım.seninde Hayırlı olsun evladın. İdrar yolu enfeksiyonu çok sık görülüyor canım.endişe etme.hatta bir arkadaşım hamileyken bir kutu antibiyotik kullanmıştı ama şimdi Çok sağlıklı bir oğlu var maşallah.
Sağol canım, ilk 3 ay olmasaydım iyiydi :) geçmiştir umarım tek dozdu.ama halsizlik yaptı.
Bol bol su içiyorum bende, abur cubur yememeye çalışıyorum.

Sağol canım, ilk 3 ay olmasaydım iyiydi :) geçmiştir umarım tek dozdu.ama halsizlik yaptı.
Bol bol su içiyorum bende, abur cubur yememeye çalışıyorum.
Geçmiştir inşallah. Evet bende beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama canım nerde zararlı şey varsa onu çekiyor :KK70:

Benim bel ağrım oluyor normalmi? Belimin ortası. ayakta kalmamaya çalışıyorum, gece yatarken de belimden kasığıma bir kasılma gelip geçiyor saniyelik.

Merhabaaaa hanimlaarrr..
boyle bir forum.acildigina cok sevindim..
bizde 8.5 haftalik oldukkk.:)
siz.napiyosunuz nasil geciyo bakalimmm:)

Selcaaan Selcaaan Hoşgeldin canım foruma ben bebeğimi kaybettim hayırlısı olsun kısa zamanda aranıza tekrar katılırım umarım.. Senin sorunun neydi ? Ben tedaviye aynı yerdemi devam etsem kararsız kaldım..

Selcaaan Selcaaan Hoşgeldin canım foruma ben bebeğimi kaybettim hayırlısı olsun kısa zamanda aranıza tekrar katılırım umarım.. Senin sorunun neydi ? Ben tedaviye aynı yerdemi devam etsem kararsız kaldım..

Ay canim.. insAllah ..
bizim sorunumuz bende pcos var ve esimde
sperm kalitesi ve ssyisi asiri azdii.

Nerde tedavi. Gordun ilk denemenmiydiii????

Ay canim.. insAllah ..
bizim sorunumuz bende pcos var ve esimde
sperm kalitesi ve ssyisi asiri azdii.

Nerde tedavi. Gordun ilk denemenmiydiii????
ben fulya bahçecide tedavi gördüm ilkti, ikinci için sanırım 2 3 ay beklemem gerekecek daha konuşmadım doktorumla niye böyle oldu?

ben fulya bahçecide tedavi gördüm ilkti, ikinci için sanırım 2 3 ay beklemem gerekecek daha konuşmadım doktorumla niye böyle oldu?

Canim genellikle beklitirler tekrar denemek icin.. rahminin ve vicudunun kendini toparlamasi lazim.. aldigimiz hormonlar ve yasadiklarimiz kolay degil..

Back
X