Pozitif testlerim yalancı olabilir mi

Gncnr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
240
29
13
24
Kızlar iki test yaptım bugün akşam anında daha kırmızılık ilerlerken çizgi çıktı bu testlerin doğruluk payı nedir biri mimea diğeri novacheck

Testlerin görseli var mı
Evet mimea olan kırmızı yer daha ortalardayken hemen çizgi çıktı diğerinde de Bi dk Bile sürmedi onda da çıktı gözle bariz net burda belki kalite düşer ama ekleyeyim

Eklentiler

• 1000067633.webp
    1000067633.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 97
Evet mimea olan kırmızı yer daha ortalardayken hemen çizgi çıktı diğerinde de Bi dk Bile sürmedi onda da çıktı gözle bariz net burda belki kalite düşer ama ekleyeyim
Canım bayağı belli duruyor sonuç nedir bayağı öncesinden atmışsın ama

Canım bayağı belli duruyor sonuç nedir bayağı öncesinden atmışsın ama
Testi yaptığımın ertesi günü doktora gittim ultrasonla baktı belli belirsiz bişey var gibi dedi kan istedi 0.22 çıktı sonuç e nabızdan baktım kan sonucuna doktora gidemedim sonuç için negatif demekmiş bu da birkaç gün sonra adet oldum erken geldi üç gün sürdü bitti tekrardan kasık ağrım var neden bilmiyorum

Kızlar iki test yaptım bugün akşam anında daha kırmızılık ilerlerken çizgi çıktı bu testlerin doğruluk payı nedir biri mimea diğeri novacheck
Malesef bu testlerin hepsinde yalancı pozitiflik ihtimali yüksek oranda var. Yine de kan verin gerçi yazalı biraz olmuş ama ne oldu umarım gebesinizdir☺️

Malesef bu testlerin hepsinde yalancı pozitiflik ihtimali yüksek oranda var. Yine de kan verin gerçi yazalı biraz olmuş ama ne oldu umarım gebesinizdir☺️
Testler pozitifti kan 0.22 çıkmıştı adet oldum sonradan ama kasık ağrılarım var yine randevu aldım nedendir diye

Back
X