- 5 Mayıs 2013
- 33.897
- 41.524
- 798
- Konu Sahibi minelkaren2009
-
X xDerinMavix kan tahlili verdim ama günüme 2 3 gün var aşırı gögüslerim şişti ve ağrıyor tek ve bariz belirtim bu sence doğru cıkarmı ?
2 den küçük negatif dedilerVarsa kan testinde cikar canim. En kesin sonuc kan testi. Sonuc ne zaman cikarmis? Etiketle sonuc cikinca mutlaka.
Hadi ya. Uzuldum canim. Hayirlisi olsun insallah.2 den küçük negatif dediler
Yükselmezmi sonradan ?Hadi ya. Uzuldum canim. Hayirlisi olsun insallah.
Deger 5'in uzerinde olsaydi olabilirdi canim. Ama 2'nin altinda yukselecegini sanmiyorum. Yine de Allah bilir tabi. Hakkinda hayirlisi olsun.Yükselmezmi sonradan ?
Yardımın icin cok teşekkür ederiimmm :) Sağlıkla kavuş bebeğineee :)Deger 5'in uzerinde olsaydi olabilirdi canim. Ama 2'nin altinda yukselecegini sanmiyorum. Yine de Allah bilir tabi. Hakkinda hayirlisi olsun.
Yardımın icin cok teşekkür ederiimmm :) Sağlıkla kavuş bebeğineee :)
Ben göremedim bi silik çizgi ? Ben kan tahlili verdim ve nagatifti canım. Umarım senin vardır amaBence fazla damlatmakla bi alakasi oldugunu dusunmuyorum sonucta hcg salgiladiginda pozitiflesir slikte olsa var bak galiba bende de var o slik cizgidenEki Görüntüle 1895476
Canımın iciii ya yüreğinin güzelliğiyle rabbim en kısa zamanda kucagını doldursun !Üzülme Can'ım Rabbimden umut kesilmez ol der olur olmaZları olduran Rabbim bizede verecek Bebek inşallah sağlıklısını uzun ömürlüsünü hayırlısını
Çok çok hafif bi çizgi var adetinde gecikmiş . Hamile olabilirsin belki geç döllenme falandır.Testi yaptıktan ne zamn sonra çektin fotoyuKizlar merhaba , insallah isteyen arkadaslar
pozitif sonuclar alirsiniz 1 yil sonra ilk defa cok az da olsa silik 2. cizgiyi gordum dun aksam adetim 2 gun gecikti normalde hic gecikmez tam gununde olur. Bilinmeyen marka test yaptim fotografi ekliyorum. Predictor yaptim negatif. Bu sabah gidip kan verdim sonuc yarin sabah bekleyemiyorum cok sabirsizlandimGoguslerim cok hassas ve agriyo, kasik ve bel agrim var. Bu sabah acik kahve akinti geldi..
Biranem daha yakından cekermisn cizgiyi göremedim ben , aaa neden yarınaymış ki ? Hemen acile git 1 saate veriyorlar günüm gecşyor kasık ağrım var lekelenmem oldu de hemen 1 saate sonucunu verirler gülüm hayırlısı olsun inşallah bebişin seniledir yeni resim bekliyorumKizlar merhaba , insallah isteyen arkadaslar
pozitif sonuclar alirsiniz 1 yil sonra ilk defa cok az da olsa silik 2. cizgiyi gordum dun aksam adetim 2 gun gecikti normalde hic gecikmez tam gununde olur. Bilinmeyen marka test yaptim fotografi ekliyorum. Predictor yaptim negatif. Bu sabah gidip kan verdim sonuc yarin sabah bekleyemiyorum cok sabirsizlandimGoguslerim cok hassas ve agriyo, kasik ve bel agrim var. Bu sabah acik kahve akinti geldi..
Aaaa gördüüüümmm silik çizgiyiiiiKizlar merhaba , insallah isteyen arkadaslar
2. Silik cizgi hemen testi yaptiktan sonra 2. Dakika da belirdi hemen esime gosterdim bana mi oyle geliyor diye oda fark etti inşallah olumlu sonuç olurÇok çok hafif bi çizgi var adetinde gecikmiş . Hamile olabilirsin belki geç döllenme falandır.Testi yaptıktan ne zamn sonra çektin fotoyu
Kizlar merhaba , insallah isteyen arkadaslar
Cok tesekkur ederim insallah olumlu olur esimde goturmek istedi acile ben saglik ocagina kan verdigim icin tekrar gitmek istemedim simdi de sabirsizlaniyorum daha net cekmeye calistim cok cok az belli oluyor zatenBiranem daha yakından cekermisn cizgiyi göremedim ben , aaa neden yarınaymış ki ? Hemen acile git 1 saate veriyorlar günüm gecşyor kasık ağrım var lekelenmem oldu de hemen 1 saate sonucunu verirler gülüm hayırlısı olsun inşallah bebişin seniledir yeni resim bekliyorum
Allah sagliklabenim tek belirtim gögüslerimin aşırı hassas olmasıydı hiçbir regli dönemimde öyle ağrımazdı
ve yumurtlamamın 10. gününde kahve rengi akıntı bende de geldi sonra erken gebelik testi aldım ve şu an 20 haftalık hamileyim
senin belirtilerinde benimkine çok benziyor inşallah pozitif çıkar canım
Umarim yanilmiyoruzdur o zaman insallah pozitif olur sizinde en kisa zamandaAaaa gördüüüümmm silik çizgiyiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?