Pozitifmiii ?

Bence fazla damlatmakla bi alakasi oldugunu dusunmuyorum sonucta hcg salgiladiginda pozitiflesir slikte olsa var bak galiba bende de var o slik cizgiden

Üzülme Can'ım Rabbimden umut kesilmez ol der olur olmaZları olduran Rabbim bizede verecek Bebek inşallah sağlıklısını uzun ömürlüsünü hayırlısını

Üzülme Can'ım Rabbimden umut kesilmez ol der olur olmaZları olduran Rabbim bizede verecek Bebek inşallah sağlıklısını uzun ömürlüsünü hayırlısını
Canımın iciii ya yüreğinin güzelliğiyle rabbim en kısa zamanda kucagını doldursun !

Kizlar merhaba , insallah isteyen arkadaslar
pozitif sonuclar alirsiniz 1 yil sonra ilk defa cok az da olsa silik 2. cizgiyi gordum dun aksam adetim 2 gun gecikti normalde hic gecikmez tam gununde olur. Bilinmeyen marka test yaptim fotografi ekliyorum. Predictor yaptim negatif. Bu sabah gidip kan verdim sonuc yarin sabah bekleyemiyorum cok sabirsizlandimGoguslerim cok hassas ve agriyo, kasik ve bel agrim var. Bu sabah acik kahve akinti geldi..

Eklentiler

• image.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 74
Çok çok hafif bi çizgi var adetinde gecikmiş . Hamile olabilirsin belki geç döllenme falandır.Testi yaptıktan ne zamn sonra çektin fotoyu

Biranem daha yakından cekermisn cizgiyi göremedim ben , aaa neden yarınaymış ki ? Hemen acile git 1 saate veriyorlar günüm gecşyor kasık ağrım var lekelenmem oldu de hemen 1 saate sonucunu verirler gülüm hayırlısı olsun inşallah bebişin seniledir yeni resim bekliyorum

Aaaa gördüüüümmm silik çizgiyiiii

Çok çok hafif bi çizgi var adetinde gecikmiş . Hamile olabilirsin belki geç döllenme falandır.Testi yaptıktan ne zamn sonra çektin fotoyu
2. Silik cizgi hemen testi yaptiktan sonra 2. Dakika da belirdi hemen esime gosterdim bana mi oyle geliyor diye oda fark etti inşallah olumlu sonuç olur

benim tek belirtim gögüslerimin aşırı hassas olmasıydı hiçbir regli dönemimde öyle ağrımazdı
ve yumurtlamamın 10. gününde kahve rengi akıntı bende de geldi sonra erken gebelik testi aldım ve şu an 20 haftalık hamileyim
senin belirtilerinde benimkine çok benziyor inşallah pozitif çıkar canım

Cok tesekkur ederim insallah olumlu olur esimde goturmek istedi acile ben saglik ocagina kan verdigim icin tekrar gitmek istemedim simdi de sabirsizlaniyorum daha net cekmeye calistim cok cok az belli oluyor zaten

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 69
Allah saglikla
Kucaginiza almayi nasip etsin insallah sonucu paylasacagim boyle bi umut oluyor iste burda okuduklarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…