- 18 Eylül 2012
- 314
- 72
- 333
- Konu Sahibi minelkaren2009
-
Umarim yanilmiyoruzdur o zaman insallah pozitif olur sizinde en kisa zamanda
benim tek belirtim gögüslerimin aşırı hassas olmasıydı hiçbir regli dönemimde öyle ağrımazdı
ve yumurtlamamın 10. gününde kahve rengi akıntı bende de geldi sonra erken gebelik testi aldım ve şu an 20 haftalık hamileyim
senin belirtilerinde benimkine çok benziyor inşallah pozitif çıkar canım
Hem predictor early hem predictor express aldimerken gebelik testi alma durumun varmı benim 8 gün önceden bak bu çekilde çıkmıştı testim
erken gebelik testi alma durumun varmı..benim 8 gün önceden bak bu şekilde çıkmıştı
erken gebelik testi alma durumun varmı benim 8 gün önceden bak bu çekilde çıkmıştı testim
erken gebelik testi alma durumun varmı..benim 8 gün önceden bak bu şekilde çıkmıştı
15 tl ye almıştım
Hem predictor early hem predictor express aldim
Dun aksam o ilk yaptigim testte silik cizgiyi gorunce heyecanlandik ama onlar maalesef tek cizgi cikti sabah kan verdigim yerde doktor bazi kadinlarin 10 gun gecikmeden idrarda belli olmayacagini soyledi biraz rahatladim
tabi ama benim ilk yaptigim testinde yanlis cikma ihtimali var
ayyy maşallah benımde bu ay böyle çıkar ınşallahhhhhhh
Aaa benimde ilk defa gögüslerim böyle , 2 günüm var hastalığıma dün kan testi verdim <2 cıktı :/inşallahhh dualarım sizinle dilerim bu duyguyu yaşarsınız biran önce
Evet haklisin canim kimisi erken ogrenebiliyor kismet hayirlisiyla sonucu mutlaka yazacagim:)inşallah hayırlısıyla sonucun çıkar canım bu bekleme süreci hiç geçmiyor
bende heycan yapıyorum burda bekleyenleri görünce aynı heycanı bende hissediyorum :)
bizide haberdar et mutlaka
Hayirlisi cnmBen göremedim bi silik çizgi ? Ben kan tahlili verdim ve nagatifti canım. Umarım senin vardır ama
Hem predictor early hem predictor express aldim
Dun aksam o ilk yaptigim testte silik cizgiyi gorunce heyecanlandik ama onlar maalesef tek cizgi cikti sabah kan verdigim yerde doktor bazi kadinlarin 10 gun gecikmeden idrarda belli olmayacagini soyledi biraz rahatladim
tabi ama benim ilk yaptigim testinde yanlis cikma ihtimali var
Sonucun nedir ? Ben bugn kırmızıları gördüm .. Hayırlı haberini bekliyoruuummmEvet haklisin canim kimisi erken ogrenebiliyor kismet hayirlisiyla sonucu mutlaka yazacagim:)
Hayirlisi insallah bidahaki ay iyi haberlerini aliriz.. Benim kan testi sonucum 0.100 < bugun kendi doktoruma gidecegim saglik ocagindaki doktor gec dollenmeden dis gebelikten bahsetti kendi doktorunuz gorsun dedi ama umutsuzum hala regl olmadim bu aradaSonucun nedir ? Ben bugn kırmızıları gördüm .. Hayırlı haberini bekliyoruuummm
Evet canim maalesef 0.100< cikti ancak doktor gec dollenme veya dis gebelik olabilir mutlaka kendi doktorun gorsun dedi bugun gidecegim randevu ayarlayabilirsem bu arada hala regl olmadim belirtiler aynikan testi sonucun çıktımı canım
Dış gebelik icin değernin yğksel olması gerekir ne manasız bir yorum olmus .. gec döllenme bildiğim kadarıyla adrt düzensizliği olura oluyo ama bilrmedim hayırlısıııHayirlisi insallah bidahaki ay iyi haberlerini aliriz.. Benim kan testi sonucum 0.100 < bugun kendi doktoruma gidecegim saglik ocagindaki doktor gec dollenmeden dis gebelikten bahsetti kendi doktorunuz gorsun dedi ama umutsuzum hala regl olmadim bu arada
Eger yoksa da biran once adet olmak istiyorum bu sekilde daha huzursuz oluyo insan..Dış gebelik icin değernin yğksel olması gerekir ne manasız bir yorum olmus .. gec döllenme bildiğim kadarıyla adrt düzensizliği olura oluyo ama bilrmedim hayırlısııı
Evet tatlım haklısın umarım vardır bebişin ya dualarım seninleeeEger yoksa da biran once adet olmak istiyorum bu sekilde daha huzursuz oluyo insan..
Canim maalesef az once geldi kirmizilarEvet tatlım haklısın umarım vardır bebişin ya dualarım seninleee
Sogan kurunu bende gecen ay 4 gun uygulayabildim bu ay 15 gun tam uygulayacagim umarim ise yarar bi topicte karbonatli su okudum onu da duydunuzmukızlar ben dün soğan kürüne başladım gune ıkı bardak soğanı kaynatıp içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?