Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
forum yöneticelinde telefonuda vardır esasında bize vermesinler onlar arayıp bize bilgi verseler olmazmı acaba nasıl ulaşıyoruzyöneticilere bende denesem

ayyyyyyyyyyy çok özür dilerim arkadaşlarrrr

çok daralmıştım ablama gittim, orada kalıyordum bugünlük döndüm çamaşırlar için yarında kısmetse hastaneden sonra adaya gideceğim, aniden çıktığım için yazamadım çok özür dilerim bi dahakine böle yapmıcam ama anlayın beni uzaklaşmak istedim evimden herşeyden çok bunaldım çok çok çok özür dilerimmmmmm...

bebeğim 1.260 gram oldu şımarık şey şaklabanlık yapıp duruyor , maalesefki hala makineye bağlı daha çıkamadı proflar sizin için uğraşıyoruz dediler,umutluyuz falan filan konuşmalar..şuan sıkıntımız makine makineden çıkıp kendi nefes alması lazım...İNŞALLAH çıkıcak..miniğim ben umutluyum umudumla beraber...kuzum benim O...

kafamçokkarıştıcanım benim ya şerife varya sen beni çıldırttın tatlicadiarzu.seni ne yapmalı bilmemklava: neyse umutun iyi olmasına çoooooook sevindim.Şeniz

hele şükür ya valla cerrah paşayı basacaktık yoksa heralde gelid iyi haberler verdin çok şükür sevindim bak dahada iyi olucak ALLAHIN izniyle bizi ihmal etme artık kocanın dışında bizede bildir gittiğin yeri cnm

oohhh ŞERİFE YAAA YAPILIRMI NERDESİN İÇİM RAHATLADI İNANKİ BUGÜN EŞİMLE KARŞIYA GEÇTİK ŞİŞLİ ETFALE ZAMANIMIZ KALSAYDI EŞİMİN TESTİ OLMASYDI VALLA UĞRAYACAKTIM...
HOŞGELDİN
UMUTUN İYİ OLDUĞUNA SEVİNDİM AMA BİDAHA BÖYLE YAMA CANIM :):)
ÖZLEDİK

offf çok üzüldüm şimdi yaa valla çok özür dilerim tekrardan her ne olursa olsun mutlaka bilgi vereceğim arkadaşlar bundan sonra. valla çok daraldım yaa gözüm hiç bişi görmedi görmüyorda ne koca ne anne ne baba insanın başına gelmeden yaşanmıyor maalesefki ..benim ve benim gibilerinin yaşadıkları başkalarına hikaye gelior bundan sonra kimseye aldırmayacağım kuzum için iyi olacağım...

yaa bişi anlatıcam size benim kayın valide evini boyattı eşyalarını yeniledi ve benden ona gidip temizlik yapmamı bekliyor eşime söylemiş zorla öğrendim hatta tesadüfen annem görmüş anneme demişki tırnağın varsa başını kaşı falan oda şerife bizede gelmiyor psikolojisi çok bozuk her gün hastanede falan deyip geçiştirmiş oda ona ben dedim senle hastaneye geliyim sen bebeğe bakarken bende koştururum ...aman gelmesin sonra başıma kakılacak bide bu tür zırvalarla uğraşamam haksızmıyım yaa takmıyayaım diyorum ama sinir bozucu işte 06.07.2008 te evinde mevlüt var laf sokacak eminim gitmesemmi acaba offffffffffff...soruna bak yaa ...

ay allaha binlerce şükürler olsunki kötü bişey yokmuş çok sevindim canım ama bizi habersiz bırakma lütfen allahım yardımcınız olsun

Ayyyy şerifecim inan çok merak ettim hatta yarın hastaneye gitmeyi düşünüyordum inan hep iyi düşünmeye çalıştım allaha şükürki iyisin ve umut bebekte iyi kilosuda maşallah gayet iyi bizi ihmal etme olurmmu bi daha çünkü çok merak ediyoruz seni.................

merhaba şerife inanki hikayeni şimdi okudum sana ve bebeğine acil şifalar diliyorum
umut et ki umudun artın ümitli ol ki yaşama sevincin artın
sende bunu görüyorum herşey güzel olacak
umut senden bırakmayacak

herşey gönlünce olsunnnnnn

Kzı öldürdün bizi vallahi kötü düşünmek istemedim ama içim içimi yedi durdu..cerrahpaşa yenidoğan ünitesinde doktorla görüştüm..soyisim şart dedii..19,02 oldu doğum dedim ama maalesef yardımcı olmadılar..
forum yöneticilerinden rica ettim msn adresinde soyisim varsa hani oda yokmuşş
kız googleden bile araştırdım..
iyi olmana çok sevindim bir telefon bıral şerife..bebekte iyiymiş maşallah inşallah daha iyi olacaksınız canım..
kayınvalidenin mevlütüne git cnm o büyük ne olursa olsun önemsememeye çalış..ama şu sıralar psikolojin çok fenaa anlayışlı olmaları gerek..
öpüyorum senii arada gir yazda merakta bırakma canım arkadaşımm
a.s.

bu nasil bir babanneymis torunu hastanede nasil esya badana boya yapiyor ..üstelik sen bir annesin senin duygularini düsüncelerini yasadiklarini hicmi bilmiyor bur bebek nekadar zorluklarla dünyaya geldi ve hayat mücadelesi verirken nasil bögle birseye kalkisiyor ..cok sasirdim dogrusu birde senden temizlege gelmeni beklemeside ayrica ilgic ... bögleleri boyun egildigi zaman dahada aziryorlar valla ben hic acimam gerekirse agzinin payini verrim icime atamam biraz vazlaca asabiyim bögle seylere kim olursa olsun isterse kendi annem olsun saygi felan dinlemem valla ..valla sen bilirsin serife

şerifecim,inan ben de günde 3 kez nete girip senden ve umuttan haber var mı diye baktım.çok şükür ki iyisiniz.hep iyi haberlerini bekliyoruz.ateş düştüğü yeri yakar derler ya... biraz empti kurmaya çalışsalar.gerçi o da yerini pek tutmaz ya...sen kimseye aldırma.bebeğini sağlıkla kucağına alman için dua ediyoruz hergün sana.sevgiler...

allahım şükürler olsun !!!!!şerife çok korkuttun beni...kötü bir şeyle karşılaşmaktan ödüm kopuyordu...zor açıyordum sayfayı...tanrım küçü meleğimizi korusun...çok sevindim iyi olmanıza...dualarım sizinle canım...

şerifecim Umudumuz Nasillar Iyidir Inşalah Yavrum Yaa Nasilda Güçlü Kimbilir Ne Tatlidir Miniciğimiz... Dualrimiz Senile

Canım benim..Demek şaklabanlık yapıyor, allah onu sana bağışlasın arkadaşım, güzel günler yakın gibi görünüyor...

ohhhh be kardesim cok sükür insallah makineden de kurtulcak cok güclü umut bebek masallah nazar degmesin minik beye.
kaynanaya gelince bos ver takma ne derse dedin duymamis gibi davran laf sokarsa sende cevabini ver kendini üzme hic kimse icin üzülmeye sinir olmaya degmez cünkü.sen iyi ol ki annesi umudumuz yesersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…