offf çok üzüldüm şimdi yaa valla çok özür dilerim tekrardan her ne olursa olsun mutlaka bilgi vereceğim arkadaşlar bundan sonra. valla çok daraldım yaa gözüm hiç bişi görmedi görmüyorda ne koca ne anne ne babainsanın başına gelmeden yaşanmıyor maalesefki ..benim ve benim gibilerinin yaşadıkları başkalarına hikaye gelior bundan sonra kimseye aldırmayacağım kuzum için iyi olacağım...
yaa bişi anlatıcam size benim kayın valide evini boyattı eşyalarını yeniledi ve benden ona gidip temizlik yapmamı bekliyor eşime söylemiş zorla öğrendim hatta tesadüfen annem görmüş anneme demişki tırnağın varsa başını kaşı falan oda şerife bizede gelmiyor psikolojisi çok bozuk her gün hastanede falan deyip geçiştirmiş oda ona ben dedim senle hastaneye geliyim sen bebeğe bakarken bende koştururum ...aman gelmesin sonra başıma kakılacak bide bu tür zırvalarla uğraşamam haksızmıyım yaa takmıyayaım diyorum ama sinir bozucu işte 06.07.2008 te evinde mevlüt var laf sokacak eminim gitmesemmi acaba offffffffffff...soruna bak yaa ...
offf çok üzüldüm şimdi yaa valla çok özür dilerim tekrardan her ne olursa olsun mutlaka bilgi vereceğim arkadaşlar bundan sonra. valla çok daraldım yaa gözüm hiç bişi görmedi görmüyorda ne koca ne anne ne babainsanın başına gelmeden yaşanmıyor maalesefki ..benim ve benim gibilerinin yaşadıkları başkalarına hikaye gelior bundan sonra kimseye aldırmayacağım kuzum için iyi olacağım...
yaa bişi anlatıcam size benim kayın valide evini boyattı eşyalarını yeniledi ve benden ona gidip temizlik yapmamı bekliyor eşime söylemiş zorla öğrendim hatta tesadüfen annem görmüş anneme demişki tırnağın varsa başını kaşı falan oda şerife bizede gelmiyor psikolojisi çok bozuk her gün hastanede falan deyip geçiştirmiş oda ona ben dedim senle hastaneye geliyim sen bebeğe bakarken bende koştururum ...aman gelmesin sonra başıma kakılacak bide bu tür zırvalarla uğraşamam haksızmıyım yaa takmıyayaım diyorum ama sinir bozucu işte 06.07.2008 te evinde mevlüt var laf sokacak eminim gitmesemmi acaba offffffffffff...soruna bak yaa ...
allahım şükürler olsun !!!!!şerife çok korkuttun beni...kötü bir şeyle karşılaşmaktan ödüm kopuyordu...zor açıyordum sayfayı...tanrım küçü meleğimizi korusun...çok sevindim iyi olmanıza...dualarım sizinle canım...ayyyyyyyyyyy çok özür dilerim arkadaşlarrrr
çok daralmıştım ablama gittim, orada kalıyordum bugünlük döndüm çamaşırlar için yarında kısmetse hastaneden sonra adaya gideceğim, aniden çıktığım için yazamadım çok özür dilerim bi dahakine böle yapmıcam ama anlayın beni uzaklaşmak istedim evimden herşeyden çok bunaldım çok çok çok özür dilerimmmmmm...
bebeğim 1.260 gram oldu şımarık şey şaklabanlık yapıp duruyor , maalesefki hala makineye bağlı daha çıkamadı proflar sizin için uğraşıyoruz dediler,umutluyuz falan filan konuşmalar..şuan sıkıntımız makine makineden çıkıp kendi nefes alması lazım...İNŞALLAH çıkıcak..miniğim ben umutluyum umudumla beraber...kuzum benim O...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?