Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ya hergün giriyorum yavrunu kucagina aldin bize haber vermeyi unuttun degilmi serife kardesim hadi ama bizde bekliyoruz iyi haberlerinizi

off cnm ya bugüne kadar telaşa girmemiştim ama bir haber yaa inşallh herşey yolundadı Allah yardımcın olsun

serifeciğim çok merak ediyoruz oğlumuzu ve seni ins evdesiniz ve yaramazlık yaptığı için umut bebek fırsatın olmuyodur allaha emanet olun

canım sıft senin için üye oldum nerdesin bende hikeyenden çok etkilendim bende yaşadım aynı şeyleri nerdesin

Şerife bende ne zamandır takip ediyorum Umut la hikayeni .Umarım iyisinizdir.Allah yardımcın olsun.Hep olumlu düşün sabret .Çok zordur bunlara göğüs germek ama Allah a şükret yine de. Herkesin bir imtihanı var işte bi şekilde.Rabbim büyük Ondan ümit kesilmez.Ümidini kaybetme, güçlü ol.Allah yar ve yardımcın olsun canım.Selam ve dua ile........

ya kızlar ben çok merak ettim dışarı çıkarsam cerrahpaşaya gidicem öğrenicem valla inşallah bişeyi yoktur çok merak etmeye başladım............

valla anadolu yakasında olsa hemen giderdim offffffffff.. şerifecim nerdesin yaaaaaaaa umarım herşey yolundadır..

1 haftadir yoksun, sen benim kader arkadasimsin, biz bu yolu hayirlisiyla gececegiz...Insallah en yakin zamanda gelirsin...seni cok merak ediyoruz...dualarim seninle

canım umarım herşey yolundadır.sadece internetinde bir sorun vardır.en azından öyle umut ediyorum.

ewt sadece bencede internettir gerçekçi olalım bu kadar kısa zaman da eve çıkarmazlar heralde umutu belki makineden çıktı ve şerifeye ihtiyacı var umudun yada kötü ihtimal şerife yorgun düştü hasta inş en iyisi olmuşturve umud iyileşmiştir artık keşke bizde haber alabilsek bi şekilde ist. oturan arkadaşlar gidip bir baksanız ya hastaneden bilgi alınabilir tabi hamile olanlara demiyorum bu sıcakta onlarada kıyamam yazık lütfen ama bi gönüllü güdüp baksın bize haber versin

kizlar telefonla aransa acaba yattigi hastaneden. bebek adi umut dense mutlaka bilgi verilir. ben yurt disindayim yoksa kesin arardim. biri el atsa bu olaya yoksa merakdan daha kotu olcam....

yine yok şerife artık ben bu sitede yeni sayılırım acaba k.k dan yetkili birisine söylesek orda telefonu da vardır acaba öğrenip bize buraya yazmazmı denesekmi

Kzılar ben aradım hastahaneyide bilği vermiyoruz dedi çok uğraştım ama maalesef...Soyisim mutlaka gerekli imiş.:

Yine aradım hastahaneyi ama soyisim şart diyorlar bebekler soyisimleriyle kayıt oluyorlarmış arkadaşlar...
İnşallah bişi yoktur..bakalım bulmaya çalışıcam bilği veririm arkadaşlar...

Yok canım ben hemşireye 10dk dil döktüm ama gerçekten soyiism gerekli dedi..burda bir sürü bebek var dedi...ve hepside soyisimle kayıtlı dedi..
yani soyisim şartmış canım..
Dur bakalım ben soyismini forum yöneticilerinden istedim varsa gönderecekler mail adresinde falan canım
haber alırsam söylerim size....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…