Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bu Hayat Mücadelesini Umutbebekde Sende Ve Ilerleyen Zamanlarda Bende Kazanacağiz... Bende öyle Düşünüyorum Umarim Allah'in Sevdiği Kullariyizdir... Benimde 22 Bitti... Evet çok Küçüksün Diyeceksin Ama Bende Bittim Bu Yaşta... Ama Isyan Etmiyorum Zaten Etmeyelimde.. Mükafatini Bu Dünyada Göremesekte Belki öbür Dünyada Görürüz.... Neyse Ya Senin Içinide Kararttim Kusura Bakma.. Valla Umutbebişi Düşününce Mutlu Oluyorum Onun Mücadelesi Yüzümü Güldürüyor Bu Gelişmeleri Eşime Bile Anlatiyorum... Ve Arkadaşlarimada Herkes Dua Ediyor Sizin Için....... Gerçekten Bu Sayfayi Açip Vede Senin Iyi Bişeyler Yazdiğini Görünce... Inşallah Bir An önce Iyi Olurda Burda Resimlerine Bakariz Olmadi Yanina Geliriz Mucizenin:)

hayır canım hiçte içimi karartmıyorsun ben seni çok iyi anlıyorum bu korkuları kuşkuları bende yaşıyorum acını taa içimden paylaşıyorum inan bana zaman herşeyin ilacı olucak sanada banada bu savaşı belki kazanacağız belki kaybedeceğiz rabbim kazananlardan eylesin inşallah cemi cümlemizi...

ecemiz sağolasın hayatım umuduz sıkıca hayata tutunmaya devam edior inşallahta sıkı sıkı tutunduğu umut dallarını bırakmıcak...

ben inanıyorum umutun bu mücadeleyi kazanacağına içimde öyle bir his var şerife başından beri de söylüyorum sana zaten.Ama biraz zamana gerek vardı o sürede doluyor bence.Bak gör umut yakında kollarında güzel arkadaşım.

ben inanıyorum umutun bu mücadeleyi kazanacağına içimde öyle bir his var şerife başından beri de söylüyorum sana zaten.Ama biraz zamana gerek vardı o sürede doluyor bence.Bak gör umut yakında kollarında güzel arkadaşım.

bende öyle hissediyorum hayatım bu his vardı içimde ama çalkantılı idi şimdi sizler ve sevenlerimin duası ile dahada büyüyor minik bebeğimin umutları :)Şeniz

sevgili şerife umuyorum ki minik umut bu mücadeleyi kazanacak ,neler yaşadığını okudum ve çok duygulandım-senin hissettiklerini ancak anne olanlar tam olarak anlayabilir...allahım herşey yoluna girsin,miniğin yaşama tutunsun mücadeleyi hiç bırakmasın...

şerifecim merhaba
umut bebekten güzel haberler almak beni inanamayacağın kadar mutlu etti canım
ben inanıyorum ki o bu savaşı kazanacak
dualarım sizinle
inşallah güzel haberlerin devamını da okuyacağız buradan
UMUT BEBEK ALLAHA EMANET OL

nekadar güzel serifecifim bebegin iyimis hep bögle iyi haberlerini duyariz insallah nekadar sevindim allah senin ve bebeginin yüzü güldürsün allah sifa versin inatla hayata tutunusu onca seyin ardindan pes etmemesi nekadar güzel sende pes etme bak umut bebek nasil mücadelesini veriyo sende üstesinden gel sen umutun annesisin hemde dünyanin en güzel annesi canim benim allahim dileklerini kabul eylesin ve bir an önce umut bebegi kucagina almayi nasip eylesin ..gecenlerde bebegin heryeri bos mor oldu demistin onlar büyükler kadar aci hissetmezlermis serife benim kizimda küfezdeyken hergün baska biyerinden ingne takiyorlardi SIK SIK DEGISTIRIYORLARDI HER IKI güne bir BIRGÜNDE KAFASINDAN TAKMISLAR ONU görünce agladim doktor geldi sakin PANIK YAPMA BU KÜCÜK COCUKLAR BÜYÜKLER KADAR HISSETMEZ RAHATSIZ OLMAZLAR DEDI bende ayaklari felan mor dedim bisey olmaz gecer demisti sende icini ferah tut en önemlisi mama icmesi bir an önce kilo almasi varsin zayif olsun ama gördümki umut bebek cok direcli massalah bir toparlansaydi cok cabuk kilo alacak eminim birde enfeksiyon kapmasa simdiye baya kilo alacakti ama mikroboda alismasi lazim vicudu insalah birdaha olmaz allah kolaylik versin sifa versin dua ediyoruz hepimiz...

bebeğime gelince bizi utandırmaya devam edior mucizemiz, besini arttı 9 cc ye çıkmış tolere ederse genede artacak :) bu gün gayet te iyi gözüküyordu oksijeni %50 basıor makine buda çok ii bişi kan verilecek kansız tabi ,şimdilik böle bizi bırakmaya hiç niyeti yok alay edercesine oynuor kendi kendine her tarafında hortumlar bağlı iken bile :) şuan güzel gidior umarım bi daha enfeksiyon kapıpta yorulmaz bakalım herşey nasip kısmet ama nedense içimde hiç bi zaman ölecek korkusu olmadı tam düşünüorum ölecekmi die Allah rüyalarımda gösterior umutlarım dahada artıor o zaman bence aslanlar gibi dönecek ister 5 ay kalsın ister 7 ay kalsın hastenede nefesi kesilmedikçe umut bitmezz...[/QUOTE]

herşey güzel olucak...benim ismimde umut...anacığım odamın duvarına yazmıştı gülsün daima yüzün,umutların hep olsun..lekesiz geçsin ömrün,gönlün neşeyle dolsun..zehr olmasın sana,akşam ile sabahın..AYDINLIK GÜNLER İÇİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN........cümlemizin....

Şerifecim gelişmeleri okudum ve çok sevindim umut bebek çok güçlü maşallah ve u savaşıda kazanıp hep birlikte evinize döneceksiniz inşallah...........

teşekkür ederim can yoldaşlarım hepinize, nete girme saatim belli olmuyor maalesefki hastanedeki işlere göre takdir edersinizki hastaneye düşme gör 10 dakka görebilmek için miniğimi saatlerce bekliorum gördükten sonrada elime bi liste ihtiyaç listesi onları al getir alıp getirincede hemen teslim almıyorlar onun içinde bekliyebiliyoruz maalesef tabi zaman akıp gidior farkında olmadan...

bebeğime gelince 850 grama geriledi 1060 grama kadar çıkmıştı enfeksiyon maffetti süreklide kan değerleri düşüor kan lazım oluyor c.tesi sabah erkenden aradılar verici ile gelin bebeğinize kan vericez neyse ara tara birini buldum götürdüm kanı verdi veren kişiden tahliller yapılıor bu tahlillerde 4 saat sonra çıkıyor ve tahlil sonuncunda hepatip b virüsü çıktı adamın kanında hayy dedim şansa telefonlara sarıldık sağolsun bi arkadaş geldi onun kan sonuçları iyi çıktı akşam kanı verdiler şimdi bebeğim daha iyi gözüküor en azından bembeyaz değil..besinini arttırmışlar 11 cc ile beslenior makineye bağlı oksijen oranı %30 buda iyi bişi ..doktor prematureler patlamaya hazır bomba gibidirler bu gün iyi yarın nasıl olur belli olmaz dedi ama besini kabul etmesi iyi dedi...peki deyip döndüm :) her zamanki gibi....şimdilik 10 gün öncesine kadar daha iyi bakalım yarınlar neler gösterir bilinmez....

hadi bakalım canım günden güne iyi oluyor besin cc 'sinin artması çok iyi ve oksijen oranıda giderek daha iyi oluyor.Canım yavrum neler yaşadı küçücük yüreğiyle.Az kaldı canım ya bu arada umutun normal doğum günü doldu mu şerifecim?

hadi bakalım canım günden güne iyi oluyor besin cc 'sinin artması çok iyi ve oksijen oranıda giderek daha iyi oluyor.Canım yavrum neler yaşadı küçücük yüreğiyle.Az kaldı canım ya bu arada umutun normal doğum günü doldu mu şerifecim?

teşekkür ederim iyi dileklerin için deryacım normal doğum tarihi 15.05.2008 idi bugün 02.06.2008 çok gerideyiz farkındayım ama miniğim çırpınıyor yaşayacağımda yaşayacağım ben bunları da aşacağım dior o yüzden normal doğum tarihini falan düşünmüoruz artık sağlığına kavuşsunda başka bişi istemiyorum :(

anladım canım tabiki hepimiz için önemli olan bu onun sağlığına kavuşmasıacaba diye kendi kendime düşünüyordum gününü doldurduğunda tam anlamıyla düzelir mi diye ama günü zaten dolmuş .Geride gitsin hiç dert değil ağır ilerlesin yeter ki sağlıklı olsun canım benim.

canım merhaba her geçen gün iyi olduğunu duymak çok sevindirici. bak bundan sonra daha iyi olucak solunumuda yavaş yavaş düzelmeye başlamış haydi hayırlısı

şerifecim canım buğün tanıştım bu forumla inan her sayfasında gözyaşlarımı tutamadım.bende dualarımı yolluyorum sana.inş herşey yoluna girecek.yüzün gülecek.umudun yanında olacak.dualarımız seninle canım..

Maaşallah Bebişimize Hergeçen Yüzümüzü Biraz Daha Güldürüyor:):) şerifecim Umarim Sende Iyisindir Annesi Bebiş Sana Kuvvet Veriyor Dimi Allah'a Emanet Olun Dualarim Sizinle...... Dahada Iyi Haberlerini Bekliyoruz Allah'in Izniyle...

teşekkür ederim can yoldaşlarım hepinize, nete girme saatim belli olmuyor maalesefki hastanedeki işlere göre takdir edersinizki hastaneye düşme gör 10 dakka görebilmek için miniğimi saatlerce bekliorum gördükten sonrada elime bi liste ihtiyaç listesi onları al getir alıp getirincede hemen teslim almıyorlar onun içinde bekliyebiliyoruz maalesef tabi zaman akıp gidior farkında olmadan...

bebeğime gelince 850 grama geriledi 1060 grama kadar çıkmıştı enfeksiyon maffetti süreklide kan değerleri düşüor kan lazım oluyor c.tesi sabah erkenden aradılar verici ile gelin bebeğinize kan vericez neyse ara tara birini buldum götürdüm kanı verdi veren kişiden tahliller yapılıor bu tahlillerde 4 saat sonra çıkıyor ve tahlil sonuncunda hepatip b virüsü çıktı adamın kanında hayy dedim şansa telefonlara sarıldık sağolsun bi arkadaş geldi onun kan sonuçları iyi çıktı akşam kanı verdiler şimdi bebeğim daha iyi gözüküor en azından bembeyaz değil..besinini arttırmışlar 11 cc ile beslenior makineye bağlı oksijen oranı %30 buda iyi bişi ..doktor prematureler patlamaya hazır bomba gibidirler bu gün iyi yarın nasıl olur belli olmaz dedi ama besini kabul etmesi iyi dedi...peki deyip döndüm :) her zamanki gibi....şimdilik 10 gün öncesine kadar daha iyi bakalım yarınlar neler gösterir bilinmez....
canım çok sevindim mamayı arttırdıklarına ve oksijen desteğini azalttıklarına.demekki problemler azalıyor:)bizim doktorlar da aynı öyle derlerdi.süpriz yapar bu prematüreler derlerdi.eminim çok zeki bir bebek olacak seninki.

Back
X