Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım benim ne diyebilirim ki önce çok sevindim ama sonra üzüldüm yani off üzüntümü anlatacak kelimeler bulamıyorum.Peki doktor ne dedi bu duruma bağlı olarak?Ne olur kendini de fazla yıpratmamaya çalış .Senin ayakta olman gerekiyor.Biliyorum çok zor ama lütfen tatlım.

sağolun akadaşla..

sevincim boğazıma dizildi maalesef çok üzgünüm şimdi uyandım kaç saatti eski günleemi dönüyouz anlamadım kendimi uykuya vedim...

2 gün dayanabildi dün akşam saat 22:00 de hastanaye telefon açtım makineye bağlamışla kalp yavaşlamış satuasyonlaı düşmüş kısacası entube yani ciğeine kada makinede offff başım ağısından duamıyoum bu gün gödüm savaşıyodu...ne olucak yine beklicez he zamanki gibi sizide boşuna sevindidim...:( çok üzgünüm...

moralini bozma lütfen şerife tabii sevincinide paylaşıcaksın üzntünüde sıkma canını umut çok savaşçı bir bebek bak gör nasıl çıkıcak allahın izniyle makinadan tekrar.

şerifecim aldığım habere çok üzüldüm ama olsun umut bebek yine tolayacaktır kendini sen merak etme ve üzülmemeye çalış güzel haberleri beklicez.................

şerifecim çok uzuldum ama allahın ıznıyle mınık umut o makıneden cıkıcak o cok guclu bır bebek oyle olmasa hayata bu kadar tutunamazdı...
sende guclu olmalısın arkadasım cok zor bılıyorum ama...allah sıfasını versın yarabbım...

canım üzme hiç kendini hemen alışamamıştır cocuk zaten öyle hemen makinadan cıkar cıkmaz iyileşse eve gönderirlerdi

tşk akadaşla..

atık hiç umudum kalmadı çok kötüyüm tamamen makine ile nefes alıyooo çok peişanım ne düşüneceğimi şaşıdım bi umut diodum atık oda kalmadı bende, üzgünüm ama hisleim bu yönde maalesef..

dokto belki kilo alısa nefes alabili dedi oda %10 ihtimal 4,5 ay oldu çok sıkıldım dokto hemşie gömekten çok bunaldım...1.410 kilosu %100 makine ile nefes alıyo...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tşk akadaşla..

atık hiç umudum kalmadı çok kötüyüm tamamen makine ile nefes alıyooo çok peişanım ne düşüneceğimi şaşıdım bi umut diodum atık oda kalmadı bende, üzgünüm ama hisleim bu yönde maalesef..

dokto belki kilo alısa nefes alabili dedi oda %10 ihtimal 4,5 ay oldu çok sıkıldım dokto hemşie gömekten çok bunaldım...1.410 kilosu %100 makine ile nefes alıyo...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim can çıkmadıkça ümit kesilmez
lütfen umudunu yitirme kalbim sen ve umudumuzla

canım arkadaşım lütfen böyle karamsar olma.Bu kadar bekledik vardır bir hayır senin umudunu yitirmemen gerekiyor.evet çok haklısın ama canım benim sabır sabır Allah koymuştur mutlaka yoluna canım.

tşk akadaşla..

şerifecım;o bahsettıgın makıneyı cok ıyı bılıyorum %100 makıne cıgerlere hva verıyor agızdan bır hortum cıgere kadar ınıyor..
annem hastanede yatarken o makıneye baglandı 33 gun...ve onun yanındada onun gıbı baglanan ve cıgerı tamamen bıtık bırsuru baglı ınsan vardı..ınankı hepsı cıktı o makıneden..
belkı dıceksın onlar buyuk ınsan dıye ama tam tersı onların cıgerlerı çürümüştü bıtmıstı...
senın umutunun tam tersı tertemız yepyenı cıgerlerı...
emın ol kendını toparlıcak...dualarımız senınle ıyı haberlerle gel...

Allah yardımcın olsun Sana ve eşine bağışlasın bebeciğini...Çok dirençli bir bebek meleğin... bol bol dua et canım dualarım seninle... Psikolojini bir tek seninle aynı durumu geçirmiş ve geçirmekte olanlar anlayabilir tabiki, ama ben yerinde olsam açıkçası kafayı tırlatırdım çok güçlüsün Maaşallh hep böyle ol umudunu sakın yitirme Bebeğini sağ sağlim sağlıkla kucağına alacaksın Allah bebeciğine güç kuvvet versin canım... Güzel haberini bekliycez hepberaber...

Neden bir anda nefes alamamaya başladı yaaa, iyi gidiyordu allahım sen tyardım ettttttttttt

Tüm dualarım seninle....

:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:

tşk akadaşla..

Üzüldüm vallahi umudunu yitirme lütfen....İnşallah iyi olcak biz çok inandık canım ve umut bebek inancımızı doğrulucak...

Cnm Inan Seninle Sevinip Seninle üzülüyoruz Umut Bebek Inaniyorum Düzelecek Kilo Oldikça Sorunu Kalmayacak Allah!tan Bunu Istiyoruz Dua Ediyoruz Senin Ve Bbeğin Için Iyi Haberlerini Bekliyoruz Dört Gözle Cnm Bebeğinle Allah!a Emanet Olun

Serifecim,

Lutfen moralini yuksek tutmaya calis. Dualarimiz hep seninle ve Umut bebekle. Insallah yakinda hersey duzelecek.

canım benim bak umut bebek yavaş yavaş kilo alıyor kilo almasıda iyi bi haber yakında o makineden geri çıkacaktır merak etmem allahtan ümit kesilmez. Buraya umutla evine döndüğünüde yazacaksın bigün buna innan çünkü biz buna inanıyoruz......................

tşk akadaşla..

pek bi değişiklik yok ne yazıkki doktola pek ii konuşmuo bana bugün fazla umut bağlama dedi..:( makinedeki bebekle çok isklidi diyo ve ciğelei kötü imiş makinede ikende dahada kötüleşiomuş bu gün küvezin yanında çöktüm ağladım ilk defa diebiliim çok kötü oldum ve yaşla akı gittii...şimdi ise eski ben oldum yine eve kapandım kimseyi gömek konuşmak istemiomm..eşimle bile pek konuşmuoum dün gece sodu nie konuşmuosun die onun yüzüne bakmak beni daha çok üzüyoo ve acı veio dedim uykum vaaa...kısacası bebatım umutla tutunduğum dalla teke teke kopmak üzeee...

hayy bu klavyenin offf...klavyem bozuk okumakta güçlük çekebilisiniz üzgünümm:(

tşk akadaşla..

pek bi değişiklik yok ne yazıkki doktola pek ii konuşmuo bana bugün fazla umut bağlama dedi..:( makinedeki bebekle çok isklidi diyo ve ciğelei kötü imiş makinede ikende dahada kötüleşiomuş bu gün küvezin yanında çöktüm ağladım ilk defa diebiliim çok kötü oldum ve yaşla akı gittii...şimdi ise eski ben oldum yine eve kapandım kimseyi gömek konuşmak istemiomm..eşimle bile pek konuşmuoum dün gece sodu nie konuşmuosun die onun yüzüne bakmak beni daha çok üzüyoo ve acı veio dedim uykum vaaa...kısacası bebatım umutla tutunduğum dalla teke teke kopmak üzeee...

hayy bu klavyenin offf...klavyem bozuk okumakta güçlük çekebilisiniz üzgünümm:(

Canım arkadaşım uzun zamandır hep okuyorum yazdıklarını, pek bir yorum yapmasamda her yazını endişeyle takip ediyorum...Yaşadıklarını sanki ben yaşıyormuşum gibi canım yanıyor, senin manevi olarak yanındayım kendi bebeğim için dua ederken senin ve zümmin arkadaş için de dua ediorum.Allahına sığın, allahım hayırlısını ver de neyse hayırlısı o olsun artık.
Allah sana sabır versin, eşine de tabi...Birbirinizi yıpratmayın bu günlerin hepsi geçeçek 1 sene sonra belki bu sıralarda bebeğinizle tatilde olacaksınız.Belki ona kumdan kale yapmayı öğreteceksin.Hepsi gelecek arkadaşım.Allah sizi sınıyor, dimdik durun hayata karşı, ne gelirse allahtan diyin.Allah üstünden kalkamayacaımız acı vermesin...Acil şiflar diliyorum...

Son düzenleme:
Back
X