Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun akadaşla..
sevincim boğazıma dizildi maalesef çok üzgünüm şimdi uyandım kaç saatti eski günleemi dönüyouz anlamadım kendimi uykuya vedim...
2 gün dayanabildi dün akşam saat 22:00 de hastanaye telefon açtım makineye bağlamışla kalp yavaşlamış satuasyonlaı düşmüş kısacası entube yani ciğeine kada makinede offff başım ağısından duamıyoum bu gün gödüm savaşıyodu...ne olucak yine beklicez he zamanki gibi sizide boşuna sevindidim...çok üzgünüm...
tşk akadaşla..
atık hiç umudum kalmadı çok kötüyüm tamamen makine ile nefes alıyooo çok peişanım ne düşüneceğimi şaşıdım bi umut diodum atık oda kalmadı bende, üzgünüm ama hisleim bu yönde maalesef..
dokto belki kilo alısa nefes alabili dedi oda %10 ihtimal 4,5 ay oldu çok sıkıldım dokto hemşie gömekten çok bunaldım...1.410 kilosu %100 makine ile nefes alıyo...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tşk akadaşla..
atık hiç umudum kalmadı çok kötüyüm tamamen makine ile nefes alıyooo çok peişanım ne düşüneceğimi şaşıdım bi umut diodum atık oda kalmadı bende, üzgünüm ama hisleim bu yönde maalesef..
dokto belki kilo alısa nefes alabili dedi oda %10 ihtimal 4,5 ay oldu çok sıkıldım dokto hemşie gömekten çok bunaldım...1.410 kilosu %100 makine ile nefes alıyo...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tşk akadaşla..
tşk akadaşla..
pek bi değişiklik yok ne yazıkki doktola pek ii konuşmuo bana bugün fazla umut bağlama dedi..makinedeki bebekle çok isklidi diyo ve ciğelei kötü imiş makinede ikende dahada kötüleşiomuş bu gün küvezin yanında çöktüm ağladım ilk defa diebiliim çok kötü oldum ve yaşla akı gittii...şimdi ise eski ben oldum yine eve kapandım kimseyi gömek konuşmak istemiomm..eşimle bile pek konuşmuoum dün gece sodu nie konuşmuosun die onun yüzüne bakmak beni daha çok üzüyoo ve acı veio dedim uykum vaaa...kısacası bebatım umutla tutunduğum dalla teke teke kopmak üzeee...
hayy bu klavyenin offf...klavyem bozuk okumakta güçlük çekebilisiniz üzgünümm![]()