- 24 Eylül 2018
- 102.568
- 303.076
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şey anlıyorsanm bugün jenefır lopez olayım
Peki.Beğenmedimi atan bendim. Kimsenin koruyucusu da değilim.
Bir üye, dalga geçmeleri eleştirdi diye (öyle olduğunu ben de düşünüyorum, şu son 24 saati tarasam birkaç mesaj bulabilirim) onu takıntılı hale getirip atar gider yaptığın ve saldırı moduna geçtiğin için beğenmedim attım.
Yukarıda etiketlemişsin diye cevap verdim.
Yaptım Kukrişkom, çektim de, içiyorum şu anda.Bir şey anlıyorsanm bugün jenefır lopez olayım
Amayasminsay bizde tansiyon var ştreşe sokacak şeylere girme kalk bir kahve yap köpüklü
![]()
Margaret gibi yazayım dur,Bir şey anlıyorsanm bugün jenefır lopez olayım
Amayasminsay bizde tansiyon var ştreşe sokacak şeylere girme kalk bir kahve yap köpüklü
![]()
İnan ben ne olduğunu anlamadım. Herkesin gözüne batan tek kişi benim.Margaret gibi yazayım dur,
“Bu ne ağbiii, biz ne yaşıyoruz “![]()
Biz ne yapalım senin temizliğini Seda Allah aşkına yaaBenim burda kimseyle problemim yok.
Kimseyle dalga geçmedim. Geçen seneden itibaren
Herkesin emeğine yaptığına saygı duyan biriyim.
Ama şu düzen temizlik gibi şeylerde cidden yetiştiriyorum.. Neden yalan söylim ben bunu anlatmak niyetindeyim.
başka amacım çabam yok
Sakin ol Yasomİnan ben ne olduğunu anlamadım. Herkesin gözüne batan tek kişi benim.
Peki nedenini biliyor musunBeğenmedimi atan bendim. Kimsenin koruyucusu da değilim.
Bir üye, dalga geçmeleri eleştirdi diye (öyle olduğunu ben de düşünüyorum, şu son 24 saati tarasam birkaç mesaj bulabilirim) onu takıntılı hale getirip atar gider yaptığın ve saldırı moduna geçtiğin için beğenmedim attım.
Yukarıda etiketlemişsin diye cevap verdim.
Afiyet Şifa olsunYaptım Kukrişkom, çektim de, içiyorum şu anda.Eki Görüntüle 3680207
Kendime güvenim var.. Hiç olmasaydı zaten geçen sene girmezdim katılmazdım..Seda_27 Sürekli ben ara veriyorum, istenmiyorum falan diyip alınganlık ve mağdur edebiyatı yapıyor. Bunlara gerek yok yani.
Kendi adıma da geçerliydi o sözler. Kimse babasının tarlası gibi kullanamaz; vay beni istemediler sevmiyorlar demeye gerek yok.
Gözardı edilir biter.
yasminsay seninle bi sorunum yok senin adına imada bulunmadım yanlış anlaşılma olmuş
Şarkı güzel ama ingilişçeMargaret gibi yazayım dur,
“Bu ne ağbiii, biz ne yaşıyoruz “![]()
Yarın akşam 20.00 de bekliyorum.Yeni kategori ne zaman açıklanacak ?Nevreste