Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yapma ahretlik erittiniz beni İnsan evladına yapılacak işkence mi bu, geliyorum börekler menemenler, gidiyorum tatlı, oldu olacak ellerimi de bağlayın, yaptıklarınız etrafımda raks etsin
WunderLost
,ilk 3tekiler 1.lik için kapışıyor, biz de köyün delileri gibi kendi çapımızda eğleniyoruz acaba biz de bir gün böyle 1.lik için kapışır miyiz
Selamlar taze fasulye bari oylamanın bitmesini bekleseydin insafsız fasulye şaka bir yana tatlını çok merak ediyorum canım, gene nasıl bir şaheser olacak bakalım
WunderLost
,ilk 3tekiler 1.lik için kapışıyor, biz de köyün delileri gibi kendi çapımızda eğleniyoruz acaba biz de bir gün böyle 1.lik için kapışır miyiz
Selamlar taze fasulye bari oylamanın bitmesini bekleseydin insafsız fasulye şaka bir yana tatlını çok merak ediyorum canım, gene nasıl bir şaheser olacak bakalım