Hazır ol 16 sonrası daha fenaBen onlarla çok konuşurum, çok sıkı bir anne değilim ama kurallarımızda varAma bu yıl kendim söyleyip kendim dinliyorumTamam diyorlar sanki yav he he der gibiAma gerisi yok
Önümüzdeki yıl 12 olacaklar.O zaman işim daha zor gibiBirde ergenliğe yakın oğlan var
Hazır ol 16 sonrası daha fenaBen onlarla çok konuşurum, çok sıkı bir anne değilim ama kurallarımızda varAma bu yıl kendim söyleyip kendim dinliyorumTamam diyorlar sanki yav he he der gibiAma gerisi yok
Önümüzdeki yıl 12 olacaklar.O zaman işim daha zor gibiBirde ergenliğe yakın oğlan var
Geçmiş olsun abla senin durum benden beter
Benim kız bence ergenliğe erken girdi inşallah çabuk çıkar
Hadi 12 olunca belki sınav şeyiyle kapanirlar eve normal olurlar
Oğlanin ergenligi daha kolay abla kız fena
Geçmiş olsun abla senin durum benden beter
Benim kız bence ergenliğe erken girdi inşallah çabuk çıkar
Hadi 12 olunca belki sınav şeyiyle kapanirlar eve normal olurlar
Oğlanin ergenligi daha kolay abla kız fena
İnşaallah canım bakalım bizi neler bekliyor
Kendilerini beğenmiyorlar,o maske yüzden hiç çıkmıyorBir foto çektiremiyoruz
Oğlum biraz daha mülayim bana çok düşkünOndan biraz yırtarım diyorum. Tabi 2 abla ve anne ile olunca kaba bir çocuk olmadıHöt höt olmasın yeter
İnşaallah canım bakalım bizi neler bekliyor
Kendilerini beğenmiyorlar,o maske yüzden hiç çıkmıyorBir foto çektiremiyoruz
Oğlum biraz daha mülayim bana çok düşkünOndan biraz yırtarım diyorum. Tabi 2 abla ve anne ile olunca kaba bir çocuk olmadıHöt höt olmasın yeter
Nevosum valla bu dersler dalga geçmeye gelmiyor ya hemen netlerim düşüyor sana iyi dedikten sonra ben bi şımardım şimdi toparlayacağım ins aman nevoşum çok çok iyi ol ,hep iyi ol
Nevosum valla bu dersler dalga geçmeye gelmiyor ya hemen netlerim düşüyor sana iyi dedikten sonra ben bi şımardım şimdi toparlayacağım ins aman nevoşum çok çok iyi ol ,hep iyi ol