En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Iyiyim yasocanim çok şükür, sen nasılsın ben kaçırmış olabilir, siz oturmaya gidecektiniz kv falan noldu gittiniz mi nasıl geçti
Çok şükür canım, iyiyim bende

Gittik gittik. Değişik bir aile, Bulgaristan göçmeni.
Çok ezilmişler Türkiye’ye geldiklerinde, çok dışlanmışlar.

4 katlı bir ev, en altta anneanne oturuyor. Bir üstte teyze olacak oturuyor. 3 ve 4. kat bizim kız ve kayınvalidesinin olacakmış. Kayınpeder yok.

Değişik dememin sebebi, bunca dairede mutfak yok. Sadece ilk katta anneannenin evinde var. Hep orada yiyip, içiyorlarmış.

Garipsediğimiz çok şey oldu, ama temiz ve düzgün insanlar gibi görünüyor canım.
Pazar günü yüzükler takılıyor.

Hayırlı olsun cancağızım, Allah geçim versin

Hayırlı olsun canım, allah tamamina erdirsin ınş

Evet ya macirlar çok çekmişler gerçekten. Cok çalışkanlar, evlerine çok bakarlar. Gezmeyi çok severler. Özellikle kahveyi çok severler, çay sevmezler. Çoğu macir arkadaşımda gördüm bunu, kv ile birlikte yiyip içme olur.sadece yatmaya evlerine çıkarlar. Bazılarında maaşları bile ortada toplama vardı. Bir şey alacaklarsa yapacaklarsa hep birlikte yaparlardı.

Evet kesinlikle çok çok temizler ,çok güzel yemek yaparlar.

Hayırlı olsun kime yüzük takıyorsunuz
Demek ihtiyaç duymamışlar çok ilginç

Bunlar da kahvekolikler ve dediğin gibi yaşıyorlar. Ama maaşlar bir havuzda mı? bilmiyorum, böyle bir konu geçmedi yani.
O kızı bize vermezler diye çok çekinmişler. Kız istiyor
Rabbim pişman etmesin.
Ama, ben olsam yapamazdım diye düşünüyorum.

Bursa sırf muhacir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…