En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun kime yüzük takıyorsunuz
Demek ihtiyaç duymamışlar çok ilginç
Alttaki görümcemin kızına elticim, amin.

Yaşam tarzları öyleymiş, ama yukarı mutfak yapılacak, öyle konuştuk.
Onlar daha fazla şeyler isteriz zannetmişler, çevrelerinde hep öyle olmuş çünkü.
Görümcem, yatak odasını seçsinler, oraya ebeveyn banyosu yapılsın. Bir de mutfak olsun dedi.
Havada kabul ettiler

Gayet insani istekler

Evet kv ile aynı binada oturunca tek sofra kullanıyorlar çoğunlukla, bu yüzden tek mutfak yeter demisler nevos ama olmalıydı yaa
Bir de, dedeleri usta. Evi kendi yapmış ve her gün çocukları kendi evinde toplanıyormuş.
Bir kızı da 2 sokak aşağısında oturuyor. Yemeğe gelmez ise, evine yemek götürüyorlarmış

Ben tatlı yemedim diye, bana çıtır kabak reçeli verdi anneanne zorla

Arkadaşlarımdan çoğu şeyi gördüm yasom, genelde hep kendi taraflarindan alırlar ama demek ki öyle düşünmemişler. Inş hayırlısı olur hakkınızda. Arkadaşlarımda hep aynı binada otururlar, apartman aile binasıdır ve genelde mahalle bile akrabalardan oluşur.cok bağlılar birbirlerine. O özelliklerine hayranım. Araba mı alacaklar, toplanir hep beraber alırlar. Ihtiyaç mi var hemen biraraya gelirler. Tatile mi gidecekler tüm sene çalışırlar ama mutlaka o yaz o tatile giderler. Cok çalışkanlar,çok eğlenceliler. Hayatın tadini doya doya çıkardıklarını düşünüyorum. Cok severim macirlari

Evet evet çoğunluğu usta ,evlerini çoğunluk hep kendileri yapar ay çok tatlılar, birde temizlik hastaliklari var çok net

O zaman oda o binada oturacakAynen bunlar olsun yeter

Birlik olmak ne güzel ama zor ya

Biz muhacirleri böyle bilmiyorduk canım. Benim yengem de muhacir.
Aralarında dağlar kadar fark var.

Dediğin gibi bir akrabaları bizim gibi bir aileden kız almışlar. Kız, bana açacağınız daireyi kiralayın, kirayı bana verin, ben ayrı oturacağım demiş.

Bizimkiler de düşünmüşler, bizim gelin ve ailesi ne diyecek acaba diye

O yüzden daireleri ayırmayı, her iki kata mutfak yapmayı, hatta banyoları kırıp büyütmeyi falan planlamışlar.

Görümcem fikrini sununca şok oldular ve ağladılar. Bizde ağlamalarına şok olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…