- 24 Eylül 2018
- 102.501
- 302.912
- 898
Wc,mutfak,olmazsa olmazMutfaksız ev düşünemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wc,mutfak,olmazsa olmazMutfaksız ev düşünemiyorum![]()
Alttaki görümcemin kızına elticim, amin.Hayırlı olsun kime yüzük takıyorsunuz
Demek ihtiyaç duymamışlar çok ilginç![]()
Gayet insani isteklerAlttaki görümcemin kızına elticim, amin.
Yaşam tarzları öyleymiş, ama yukarı mutfak yapılacak, öyle konuştuk.
Onlar daha fazla şeyler isteriz zannetmişler, çevrelerinde hep öyle olmuş çünkü.
Görümcem, yatak odasını seçsinler, oraya ebeveyn banyosu yapılsın. Bir de mutfak olsun dedi.
Havada kabul ettiler![]()
Bir de, dedeleri usta. Evi kendi yapmış ve her gün çocukları kendi evinde toplanıyormuş.Evet kv ile aynı binada oturunca tek sofra kullanıyorlar çoğunlukla, bu yüzden tek mutfak yeter demisler nevosama olmalıydı yaa
![]()
Arkadaşlarımdan çoğu şeyi gördüm yasom, genelde hep kendi taraflarindan alırlar ama demek ki öyle düşünmemişler. Inş hayırlısı olur hakkınızda. Arkadaşlarımda hep aynı binada otururlar, apartman aile binasıdır ve genelde mahalle bile akrabalardan oluşur.cok bağlılar birbirlerine. O özelliklerine hayranım. Araba mı alacaklar, toplanir hep beraber alırlar. Ihtiyaç mi var hemen biraraya gelirler. Tatile mi gidecekler tüm sene çalışırlar ama mutlaka o yaz o tatile giderler. Cok çalışkanlar,çok eğlenceliler. Hayatın tadini doya doya çıkardıklarını düşünüyorum. Cok severim macirlariBunlar da kahvekolikler ve dediğin gibi yaşıyorlar. Ama maaşlar bir havuzda mı? bilmiyorum, böyle bir konu geçmedi yani.
O kızı bize vermezler diye çok çekinmişler. Kız istiyor
Rabbim pişman etmesin.
Ama, ben olsam yapamazdım diye düşünüyorum.![]()
Buraya her geldiklerinde, siz çok lükste yaşıyorsunuz, bizi beğenmezsiniz gibi kelimeler kullanıyordu kv.Mutfaksız ev düşünemiyorum![]()
Evet evet çoğunluğu usta ,evlerini çoğunluk hep kendileri yaparBir de, dedeleri usta. Evi kendi yapmış ve her gün çocukları kendi evinde toplanıyormuş.
Bir kızı da 2 sokak aşağısında oturuyor. Yemeğe gelmez ise, evine yemek götürüyorlarmış
Ben tatlı yemedim diye, bana çıtır kabak reçeli verdi anneanne zorla![]()
AynenWc,mutfak,olmazsa olmaz![]()
Kv kendini istemeyecekler sandı cancağzım, beni bırakmacaklarmış diye kız kardeşine sarılıp, hüngür hüngür ağladı.Gayet insani istekler![]()
Yemekleri kim yapıyor acabaBuraya her geldiklerinde, siz çok lükste yaşıyorsunuz, bizi beğenmezsiniz gibi kelimeler kullanıyordu kv.
Sebebini evlerine gidince anladık. Ama sadece mutfak yok diye bunu demesi de garip geldi, ev yeni yenilenmiş çünkü![]()
O zaman oda o binada oturacakAlttaki görümcemin kızına elticim, amin.
Yaşam tarzları öyleymiş, ama yukarı mutfak yapılacak, öyle konuştuk.
Onlar daha fazla şeyler isteriz zannetmişler, çevrelerinde hep öyle olmuş çünkü.
Görümcem, yatak odasını seçsinler, oraya ebeveyn banyosu yapılsın. Bir de mutfak olsun dedi.
Havada kabul ettiler![]()
Birlik olmak ne güzel ama zor yaArkadaşlarımdan çoğu şeyi gördüm yasom, genelde hep kendi taraflarindan alırlar ama demek ki öyle düşünmemişler. Inş hayırlısı olur hakkınızda. Arkadaşlarımda hep aynı binada otururlar, apartman aile binasıdır ve genelde mahalle bile akrabalardan oluşur.cok bağlılar birbirlerine. O özelliklerine hayranım. Araba mı alacaklar, toplanir hep beraber alırlar. Ihtiyaç mi var hemen biraraya gelirler. Tatile mi gidecekler tüm sene çalışırlar ama mutlaka o yaz o tatile giderler. Cok çalışkanlar,çok eğlenceliler. Hayatın tadini doya doya çıkardıklarını düşünüyorum. Cok severim macirlari![]()
Biz muhacirleri böyle bilmiyorduk canım. Benim yengem de muhacir.Arkadaşlarımdan çoğu şeyi gördüm yasom, genelde hep kendi taraflarindan alırlar ama demek ki öyle düşünmemişler. Inş hayırlısı olur hakkınızda. Arkadaşlarımda hep aynı binada otururlar, apartman aile binasıdır ve genelde mahalle bile akrabalardan oluşur.cok bağlılar birbirlerine. O özelliklerine hayranım. Araba mı alacaklar, toplanir hep beraber alırlar. Ihtiyaç mi var hemen biraraya gelirler. Tatile mi gidecekler tüm sene çalışırlar ama mutlaka o yaz o tatile giderler. Cok çalışkanlar,çok eğlenceliler. Hayatın tadini doya doya çıkardıklarını düşünüyorum. Cok severim macirlari![]()
Anneanne yapıyor elticim. Kv yemek yapmayı bilmiyorYemekleri kim yapıyor acaba![]()
Evet canımO zaman oda o binada oturacakAynen bunlar olsun yeter
![]()
Ben yapamazdım canım, büyük cesaretBirlik olmak ne güzel ama zor ya![]()
İyi aslında yemek yapma derdi yokAnneanne yapıyor elticim. Kv yemek yapmayı bilmiyor
Geçen hafta hıngel ve Kayseri mantısı yapmıştım. Kv ve damat da geldi, ilk defa ev mantısı yemişler![]()
Ben hiç yapamamBen yapamazdım canım, büyük cesaret![]()