En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Ya biz tercih yapmıştık. Tekrar açmışlar kararsız kaldık

Ohh şükür nevoş. Bizede doğu yolu gözüktü galiba
Benim arkadaşlar hep öyle yaptı.Ben sizin yerinizde olsam çocuklar küçükken ve siz gençken doğuyu yapar kurtulurum
Hem ailenin yakınına gitmek için erken bir yaş

Benim arkadaşlar hep öyle yaptı.Ben sizin yerinizde olsam çocuklar küçükken ve siz gençken doğuyu yapar kurtulurum
Hem ailenin yakınına gitmek için erken bir yaş
Öyle yapacağız galiba nevoş. Hayırlısı olsun ne diyelim. Stresten elim ayağım titriyor

Öyle yapacağız galiba nevoş. Hayırlısı olsun ne diyelim. Stresten elim ayağım titriyor
Stres yapma canım her şeyde bir hayır vardır
Bak bizim 2006 da tayin çıktı.Ama eşim gitmek istemedi,müdür izin verdi.Ben 2 yıl her yaz evi toplayıp bekledimEşimin başının etini yedim diken üstündeyiz diye
Bal 13 yıl sonra hayrını göreceğiz

Öyle canım. Her şeyde vardır bi hayır.
Bu sefer yüzünüz güldü inşallah. Darısı başımıza olsun

Nasıl yani, Doğu’da başka bir şehire mi geçme plânı oluştu?
Ben mi yanlış anladım?

Yeni sisteme göre polisler 4 bölge de çalışacak. 1 doğu görevi yaptık, 1 doğu görevi daha yapacağız anlayacağın

Evet 2.şark çıktı hatta bize de çıkmıştı
Şark görevinin süresi değişti mi peki?

Nevoş, o yüzden geçenlerde tekrar şarka gitmeyeceğiz tarzında konuşmuştun sanırım. Çıktı ama burada kalacağız falan demiştin sanki.

Şark görevinin süresi değişti mi peki?

Nevoş, o yüzden geçenlerde tekrar şarka gitmeyeceğiz tarzında konuşmuştun sanırım. Çıktı ama burada kalacağız falan demiştin sanki.
Evet bazı illerin yıllık süreleri düşmüş ama merkezler hemen hemen aynı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…