• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Benim Herife kırarsan yaparım diyorum. Geçen gün elmalı kurabiye harcını yaptırdım tarif ederek, dolma içinin soğanları ı doğrattım, adama adı yetiyor🤣
Bende öyle yapıyorum. Hatta elmalı kurabiyeyi çok seviyor.Yardım edersen yaparım dedim en son beraber yaptık🤣1 ay falan oldu bir daha istemedi🤣

Tamam bunu tuttum ben böyle yapıcam 😍
Pizza yapar atardım bi ara böyle. Çiğden atılan şeylerde sıkıntı yok bizde öyle yiyoruz 😍
Sende öyle yap.Yeterki dolapta yer olsun🤭
Ben içine sadece ceviz koyarak şöbiyet yapıyorum.Yani istediğim kadar ıslatmak için.Bir kaba dolduruyorum.İstersem su ile istersem süt ile şerbet yapıyorum🤭Ama artık favorimiz sütlü🤭

Önüne geleni yiyen eşlerinizin kıymetini bilin :110:
Ya benimki gibi sebze yemem, dünkü yemeği yemem, pasta kek kurabiye yemem, illa şerbetli tatlı diyen bi eşiniz olsaydı 🤦🏻‍♀️
Yemek seçen eş zordur. Sürekli ne yapsam diye düşünmek zorunda kalırsın. Senin sevdiğini o sevmez😒🤷‍♀️zor gerçekten

Sende öyle yap.Yeterki dolapta yer olsun🤭
Ben içine sadece ceviz koyarak şöbiyet yapıyorum.Yani istediğim kadar ıslatmak için.Bir kaba dolduruyorum.İstersem su ile istersem süt ile şerbet yapıyorum🤭Ama artık favorimiz sütlü🤭
Ooo şöbiyet süper kesin yenir 😁

Önüne geleni yiyen eşlerinizin kıymetini bilin :110:
Ya benimki gibi sebze yemem, dünkü yemeği yemem, pasta kek kurabiye yemem, illa şerbetli tatlı diyen bi eşiniz olsaydı 🤦🏻‍♀️
Ekleme yapayım, arkadaşlar bilir. Eşim sadece tatlıyı ne olursa olsun yer.
Yemek olarak et, balık, baklagil harici yemez🤷🏻‍♀️
Sebzeyi sadece kendim için alırım😌

Back
X