• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRE SEED-GYNOSEED-DR GE KULLANANLAR

as2406

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızzllaaarrrr bu jellerden kullanan var mı, hamile kalan oldu mu, gynoseed e enfeksiyon yaptı diye okudum sizin yorumunuz var mı

Ben bi kere dr ge kullandim herhangi bi tahris vs yapmadi ama hissini sevmedim kullandiktan sonra baya bi kalkmadan durmak gerekiyor cunku vıcık yapiyor icini 😀. Ama yine kullanacam napaliim😀

Ben kullandım gynoseed ama herhangi bir enfeksiyon yapmadı daha yeni kullandım inşallah güzel sonuçlar alırız.

Bende gynoseed kullandım herhangi bir enfeksiyon tahriş vs olmadı

Gynoseed ve dr ge kullandım tahriş vs yapmadi ama işe de yaramadı maalesef

Özel değilse eşimden kaynaklı derken nasıl yani benim eşimde varikosel var da acaba sizinki de onunla mı alakalı diye soruyorum
Evet eşimde 3. Grade varikosel çıktı 6 ay önce ameliyat oldu çift taraflı 2 kimyasalı da ameliyat öncesi geçirdim şimdi beklemedeyiz vitamin falan kullandı spermler zaten 3 ile 6 ayda ancak yenileniyor bende bu ay letu kullandım yumurta takibi yaptırıyorum bende de pcos var bakalım inşallah bu ay olur rabbim gönlümüze göre nasip etsin

Evet eşimde 3. Grade varikosel çıktı 6 ay önce ameliyat oldu çift taraflı 2 kimyasalı da ameliyat öncesi geçirdim şimdi beklemedeyiz vitamin falan kullandı spermler zaten 3 ile 6 ayda ancak yenileniyor bende bu ay letu kullandım yumurta takibi yaptırıyorum bende de pcos var bakalım inşallah bu ay olur rabbim gönlümüze göre nasip etsin
Benim eşime de grade 2 dediler sayı 150 milyon ona çok iyi dediler ileri hız %4 birde yapışma vardı benim eşim de 5 aya yakın ameliyat oldu benim de regl düzensizliğim başladı ama doktor baktı alttan muayene ile çok küçük neredeyse gözükmeyecek kadar bir nokta var o da engellemez dedi kanda da bişey çıkmadı bu ay ovülasyon testi jel ve inositole başladım inşallah tez zamanda kavuşuruz

Hangi markayı daha çok öneriyorlar bende kullanmayı düşünüyorum

Benim eşime de grade 2 dediler sayı 150 milyon ona çok iyi dediler ileri hız %4 birde yapışma vardı benim eşim de 5 aya yakın ameliyat oldu benim de regl düzensizliğim başladı ama doktor baktı alttan muayene ile çok küçük neredeyse gözükmeyecek kadar bir nokta var o da engellemez dedi kanda da bişey çıkmadı bu ay ovülasyon testi jel ve inositole başladım inşallah tez zamanda kavuşuruz
Bizimde sayı 32 milyon sayıya iyi dedi ama ileri hiz 0 malesef yerinde hareketli de %16 çıktı ama ameliyattan sonra durum nedir bilmiyoruz henüz test vermedik proxeed plus ve evicap kullandı 3 ay amin inşallah çok umudum yok ama rabbim ol derse olur dusuncesiyle bekliyorum

Biz de hiç test vermedik ameliyat sonrası doktor bize takviye de yazmadı bu ay içinde gidip öğreneceğiz sonuçları yine de umudunu kesme hiç belli olmuyor bu işler

Back
X