Pre seed kullananar acil yardımınıza ihtiyacım var .....

Preseed ile ilgili diğer forumlarda olumsuz şeyler okudum, bende kullanmaya başladım, bu ay kasıklarım çok ağrıyor bide incir kürü uyguluyorum ağrım neden çözemedim, bu bebişler ne kadar Nazlı ya bilseler geldiklerinde ne çok sevinicez sevicez bu kadar kasmazlardı herhalde :3:

canım ben 6 ay kullandım herhangi bi sıkıntı yaşamadım üstelik doktoruma da sormuştum o da kullanmamın bi zararı olmadığını söylemişti için rahat olsun yani, kasık ağrılarının preseedle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum tabi yinede bi doktora sormanın faydası olur ben kasık ağrıları çektiğim ay hamile kaldım umarım hayırlı haberlerle dönersin buraya:))

İncir ve havucu birliktemi kullanmaya başladın ben önce incir bir hafta sonrada havuç olarak kullanmaya başladım bugün 12. Gün bakalım neler olacak?

bende aynen senin gibi yapiyorum havuca dün basladim::16::16: ayy ins yarabbim bu ay tutar :50::50:cok karamsarim bu ay gene adet olacam sanki korkuyorum yaa:43::43::43::43:

Kızlarrr bende basladım bu ay ıncır kürüne ve havuc kürüne fakat ben ıkısını bır iciyorum acaba yumurtalama gunumde mı karıstırsam

merhaba kızlar.....
pre seed hakkında bılgısı olanlar bana yazsınlar lütfeeen....Nasıl kullanılacak? ne zaman kullanmayabaşlamalıyım? kaçgün kullanmam lazım? beni bılgılendırırsenız coooook mutlu olurum. :52::52::52::52::16::16::16::16:
cevaplarınızı beklıyorum

ben de kullandım ovulasyon testi ile 1 ay her 2 günde bir denedim preseed ile ama gelen giden olmadı :(

ben de kullandım ovulasyon testi ile 1 ay her 2 günde bir denedim preseed ile ama gelen giden olmadı :(

benım doktorumda onun cokda saglıklı olmadıgını aksıne ıcındekı kımyasal nedenı ıle spermlerı oldurebılıyor dedı pre seed yumurtlama donemınde degılde dıger gunlerınde sadece vajınal kuruluk ıcın kullanabılırsın demıstı...bu da baska bır bakıs acısı dime :)))

Back
X