var gibi duruyor bir de kaset test ile tekrarlayınMerhaba kızlar sabah ilk idrarla test yaptım normaldede hep kullandığım ve net negatif aldığım bi marka aslında ama bu kez 2 gündür silik incecik pembe çizgi görüyorum bugün düne göre daha da koyulaşmış yalancı pozitif mi acaba bu test markasına güveniyor musunuz?daha önce çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü.
Aşağıya testimi bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim…
Yarın ve öbür gün başka markalarda deneme yap istersen bende dört beş gün üst üste yaptım silik çıkıyordu ilkten gün gün belirginleşince kan verdim sende öyle yap bu testte var gibi görünüyorMerhaba kızlar sabah ilk idrarla test yaptım normaldede hep kullandığım ve net negatif aldığım bi marka aslında ama bu kez 2 gündür silik incecik pembe çizgi görüyorum bugün düne göre daha da koyulaşmış yalancı pozitif mi acaba bu test markasına güveniyor musunuz?daha önce çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü.
Hamilesimiz bence kan verinMerhaba kızlar sabah ilk idrarla test yaptım normaldede hep kullandığım ve net negatif aldığım bi marka aslında ama bu kez 2 gündür silik incecik pembe çizgi görüyorum bugün düne göre daha da koyulaşmış yalancı pozitif mi acaba bu test markasına güveniyor musunuz?daha önce çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü.
Daha Regl günüme çok var kaset testten bişey çıkacağını sanmıyorum ama teşekkürlervar gibi duruyor bir de kaset test ile tekrarlayın
Yaaa gidip yeniden negatifi görmek istemiyorum 2 ay komple denedik bu ay ara vermiştik ama şüphelerim oldu öyle test yaptım şok oldum hiç beklemiyordum ve daha önce çok yalancı pozitif gördüm o yüzden biraz beklemek istiyorumHamilesimiz bence kan verin
Cankm iki ay zaten kısa bir süre yıllarca deneyen var bende 4. Ayımda hamile kaldkm senin gibi 2 ay denedim bir ay ara verdim sonraki ay hamile oldum bence sendede var benim testte böyleydi kan verde şüpheden kurtulYaaa gidip yeniden negatifi görmek istemiyorum 2 ay komple denedik bu ay ara vermiştik ama şüphelerim oldu öyle test yaptım şok oldum hiç beklemiyordum ve daha önce çok yalancı pozitif gördüm o yüzden biraz beklemek istiyorum
Bende bi kaç gündür silik görüyorum ama bugün diğer günlere göre çok daha koyu çıktı,siz adete kaç gün kala test yaptınız?Yarın ve öbür gün başka markalarda deneme yap istersen bende dört beş gün üst üste yaptım silik çıkıyordu ilkten gün gün belirginleşince kan verdim sende öyle yap bu testte var gibi görünüyor
Cankm iki ay zaten kısa bir süre yıllarca deneyen var bende 4. Ayımda hamile kaldkm senin gibi 2 ay denedim bir ay ara verdim sonraki ay hamile oldum bence sendede var benim testte böyleydi kan verde şüpheden kurtul
Merhaba regli ne kadar var peridictor güvenilir ama ben 2 ay önce yaptım internetten almıştım bana çizgi verdi negatif ti ben teste problem olduğunu düşünüyorum kırmızı ince bir çizgi ama peridictor kolay kolay yanıltamaz senin çizgiyi gördüm kalın biraz yani olabilir istersen aynı marka ile yarın yada 2 gün sonra tekrarla zaten varsa veya 2 günde bir yükseldiği için çizgi daha koyu olur yada kan ver canım gönlünden geçen olur inşallahMerhaba kızlar sabah ilk idrarla test yaptım normaldede hep kullandığım ve net negatif aldığım bi marka aslında ama bu kez 2 gündür silik incecik pembe çizgi görüyorum bugün düne göre daha da koyulaşmış yalancı pozitif mi acaba bu test markasına güveniyor musunuz?daha önce çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü.
Merhaba 6 gün var ve bende internetten aldım sizin çizginiz nasıldı acaba ya da birden fazla bu markadan test yaptınız mı hepsi mi pozitifi birde son kez fotoğrafı varsa eğer bizimle paylaşırmısınız…Merhaba regli ne kadar var peridictor güvenilir ama ben 2 ay önce yaptım internetten almıştım bana çizgi verdi negatif ti ben teste problem olduğunu düşünüyorum kırmızı ince bir çizgi ama peridictor kolay kolay yanıltamaz senin çizgiyi gördüm kalın biraz yani olabilir istersen aynı marka ile yarın yada 2 gün sonra tekrarla zaten varsa veya 2 günde bir yükseldiği için çizgi daha koyu olur yada kan ver canım gönlünden geçen olur inşallah
Ben âdete 7 gün kala kan verdim o şekilde öğrendim ama hemen hemen dört beş gün sürekli sabah ilk idrarla test yaptımBende bi kaç gündür silik görüyorum ama bugün diğer günlere göre çok daha koyu çıktı,siz adete kaç gün kala test yaptınız?
Merhaba regli ne kadar var peridictor güvenilir ama ben 2 ay önce yaptım internetten almıştım bana çizgi verdi negatif ti ben teste problem olduğunu düşünüyorum kırmızı ince bir çizgi ama peridictor kolay kolay yanıltamaz senin çizgiyi gördüm kalın biraz yani olabilir istersen aynı marka ile yarın yada 2 gün sonra tekrarla zaten varsa veya 2 günde bir yükseldiği için çizgi daha koyu olur yada kan ver canım gönlünden geçen olur inşallahMerhaba kızlar sabah ilk idrarla test yaptım normaldede hep kullandığım ve net negatif aldığım bi marka aslında ama bu kez 2 gündür silik incecik pembe çizgi görüyorum bugün düne göre daha da koyulaşmış yalancı pozitif mi acaba bu test markasına güveniyor musunuz?daha önce çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü.
Paylaşıyorum canım buydu 2 gün sonra kan verdim özelde negatifti ama herkeste olcak diye bir şey yok ve 2. Gebeliği bu test ile öğrendim hata onuda 2. Resimde atım oğlum 3 yaşında bu arada hala testi resim olarak duruyor ondada çok ince bir çizgi vardi ve kan verirsin 18 çıkmıştıMerhaba 6 gün var ve bende internetten aldım sizin çizginiz nasıldı acaba ya da birden fazla bu markadan test yaptınız mı hepsi mi pozitifi birde son kez fotoğrafı varsa eğer bizimle paylaşırmısınız…
Şeffaf Kapaklı olan 2.gebelikti öbür açık testi peridictor erarly aldım çizgi vardı negatiftiMerhaba 6 gün var ve bende internetten aldım sizin çizginiz nasıldı acaba ya da birden fazla bu markadan test yaptınız mı hepsi mi pozitifi birde son kez fotoğrafı varsa eğer bizimle paylaşırmısınız…
Çok teşekkür ediyorum paylaştığınız için sanırım sizin attığınızla benimki hemen hemen aynı negatif diye düşünüyorum bende test hatasıdır muhtemelen çok sağolunMerhaba regli ne kadar var peridictor güvenilir ama ben 2 ay önce yaptım internetten almıştım bana çizgi verdi negatif ti ben teste problem olduğunu düşünüyorum kırmızı ince bir çizgi ama peridictor kolay kolay yanıltamaz senin çizgiyi gördüm kalın biraz yani olabilir istersen aynı marka ile yarın yada 2 gün sonra tekrarla zaten varsa veya 2 günde bir yükseldiği için çizgi daha koyu olur yada kan ver canım gönlünden geçen olur inşallah
Paylaşıyorum canım buydu 2 gün sonra kan verdim özelde negatifti ama herkeste olcak diye bir şey yok ve 2. Gebeliği bu test ile öğrendim hata onuda 2. Resimde atım oğlum 3 yaşında bu arada hala testi resim olarak duruyor ondada çok ince bir çizgi vardi ve kan verirsin 18 çıkmıştı
Anladım peki sizin testinizin resmi var mı ?Ben âdete 7 gün kala kan verdim o şekilde öğrendim ama hemen hemen dört beş gün sürekli sabah ilk idrarla test yaptım
Rica ederim canım. Ama bak dediğim gibi yani bu marka test genelde hani kolay kolay yanıltmaz nadiren bana da öyle denk geldi yine de kendin tekrarlsÇok teşekkür ediyorum paylaştığınız için sanırım sizin attığınızla benimki hemen hemen aynı negatif diye düşünüyorum bende test hatasıdır muhtemelen çok sağolun
Rica ederim canım. Ama bak dediğim gibi yani bu marka test genelde hani kolay kolay yanıltmaz nadiren bana da öyle denk geldi yine de kendin tekrarls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?