• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox marka gebelik testi silik çizgi

Benim 9 haftamda kalbi durdu kaybettim bu 2 bebeğim oldu aynı haftada kaybettim genetik test verdik eşimle sonuçları bekliyorum
Gerçekten çok üzücü bir durum. Rabbimden gelip rabbime döndüler . Kan pıhtılaşması olabilir . Genelde 100de 90 sebebi o oluyor ne kadar sürede çıkarmış genetik testler

Benim 9 haftamda kalbi durdu kaybettim bu 2 bebeğim oldu aynı haftada kaybettim genetik test verdik eşimle sonuçları bekliyorum
Benimde kalp durması sebebiyle bebeğim öldü. Sonra bir de kimyasal gebelik yaşadım. Genetik testimde pıhtılaşma eğilimim olduğu söylendi. Coraspirin folik asit ve d vitamini lullanıyorum (düşük olduğu için), doktor gebeliği anladığımız an kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlayacağız ve doğuma kadar günlük devam edecek dedi. Bazı doktorların tercihi kalp atışını duyduktan sonraymış sanırım ben doktorum bu yönde bile konuşsa kabul etmeyip gebelik başlar başlamaz yani keseyi gördükten sonra iğneye başlamayı planlıyorum. Umarım sizinde daha ciddi bir sorununuz yoktur, her şey gönlümüzce olsun💗

Back
X