- 4 Aralık 2020
- 41
- 7
- 1
- 39
- Konu Sahibi yasmin0707
-
Adetim 35 gün bile olsa çoktan geçti fakat adet düzensizliği olduğu için 45 hatta 50 güne bir de olduğum oluyorAllah Allah bende hiç böyle sonradan belirli çizgiler çıkmaz sizde naasil çıkıyor :))
Yani bide çok silikte değil garip gerçekten. Bekleyin bakalım adetiniz geçince bakin
Dediğinizi yaptım ilki gitti ama son yaptığım gitmedi yolluyorum fotoyu bi bakar mısınız10 dk içinde belirenn çizgi gerçektir diye biliyorum
ben bi yorum okudum su ile deniyorsun suyu çiş damlatiğin yere 3 4 damla damlat ikinci çizgi gidecek mi diye bak ben yaptım gitmedi bugun de hamile oldugumu ogrendim :) darisi başina inşallah
Bence var cnm hayirlisi olsun diyeceğim ben var gibi goruyorum :)Dediğinizi yaptım ilki gitti ama son yaptığım gitmedi yolluyorum fotoyu bi bakar mısınız
Ağzından bal damlıyo sankiBence var cnm hayirlisi olsun diyeceğim ben var gibi goruyorum :)
Peki hislerin kuvvetli midirAğzından bal damlıyo sankiYinede ümitlenmiyorum şuanlık,pazartesi tekrar denicem İnşallah Allahım isteyene hayırlısıyla nasip etsin
inşallah canim ben baya tecrubeli oldum test konusnda okadar çok yaptim ki bi de testleri sakladigim icin hic birinde kuruma cizgisi olmadi ya da pozitiv gormedim ne zaman hasta olman gerekiyordu taminince kac gun gecmistir son adet. Oldugun gun ne zmanAğzından bal damlıyo sankiYinede ümitlenmiyorum şuanlık,pazartesi tekrar denicem İnşallah Allahım isteyene hayırlısıyla nasip etsin
En son 20 ekimde olmuştum ,yani 4,5 gün geçmiştir.Dün biraz akıntı oldu akşam bel ağrısı sonra kasıklarda şişlik ve ağrı,göğüs sızısı ara ara oluyo.Adetini kaç gun geçti sen
inşallah canim ben baya tecrubeli oldum test konusnda okadar çok yaptim ki bi de testleri sakladigim icin hic birinde kuruma cizgisi olmadi ya da pozitiv gormedim ne zaman hasta olman gerekiyordu taminince kac gun gecmistir son adet. Oldugun gun ne zman
Bak cnm hani boşa uzulmeni hiç istemem bu benim arkadaşimin testi baksana var mi yok mu beli bile degil ve gercekten hamile cikti simdi 3 aylik hamiş
Rahat ol cnm allah hayirlisini nasip etsin anatiklarin hamimelik belirtileri inşallah piskolojik değildir bazen isan çok isteyince bedeni beyni ile butunleşir yalan soyler bende de cok oldu ama inşallah vardir pazartesi buraya yaz haberleşelim bende pazartesi doktora gidecegimHayırlı olsun inşallah arkadaşınaBenim testle aynı gibi ,benimde önceden düşğk yaptığım zaman çıkmıştı sonra hiç ikinci çizgi çıkmadı ,normalde görsem bende hamileyim galiba derim ama bu testle berabere aynı zamanda predictor early de hiç ikinci çizgi çıkmayınca,ucuz olan teste çıkınca ondan kafam çok karıştı
Pkoluyum bi ara düzene girmişti ama şimdi 45 güne bir oluyorum ve adetim geçti.Predictorü kullandığımda sıvıyı hazneye yavaş aldığını farkettim bende belki bu üretimde hata olmuştur diye düşündüm çünkü iki predictorüde aynı yerden almıştım.kasık ağrısı bel ağrısı bu ay çok farklı .daha net bir foto göndereyim.
İnşallah vardır canımRahat ol cnm allah hayirlisini nasip etsin anatiklarin hamimelik belirtileri inşallah piskolojik değildir bazen isan çok isteyince bedeni beyni ile butunleşir yalan soyler bende de cok oldu ama inşallah vardir pazartesi buraya yaz haberleşelim bende pazartesi doktora gidecegiminşallah vardir cnm
Şimdi tekrar baktı sanırım ötekiside azaldı çizgiİnşallah vardır canımAllahım sanada sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah
İnşallah ama ben hala göremiyorumPrectiorda da çıkmış bence yada sadece ben mi görüyorum
Ben görüyorum canım var. Sen kan verİnşallah ama ben hala göremiyorum
Merhabalar,
Güvenilir diye predictor gebelik testini kullandım hep,adet düzensizliğim var bu sebeple her ay acaba hamilemiyim değil miyim diye sürekli test yaptım.Predictorde iki tane arka arkaya test yaptım ikinci çizgi hiç yok fakat ,ucuz bir gebelik testinde yine iki tane yaptım saatler sonra ikinci pembe çizgi silik çıktı.Sizlere şunu sormak istiyorum.Predictor güvenli bir test olduğunu düşünüyorum fakat onda negatif diyerinde silik çıkabilir mi sonuçta silik çıkan test ucuz bir test,sonucu yolluyorum sizlere ,lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Sizde gebelik var mıEki Görüntüle 2734005 Buda benim ki
Predictor hayatimda nefret ettigim tek test.. 3 kere denedim (3 farkli ay) silik cizgi cikti hep kan verdim negatif cikti o yuzden hic guvenmiyorum.. Aslinda kaset testler daha guvenilir demisti eczacim ve sizde 2 tane pozitif var bence hamile gibisinizMerhabalar,
Güvenilir diye predictor gebelik testini kullandım hep,adet düzensizliğim var bu sebeple her ay acaba hamilemiyim değil miyim diye sürekli test yaptım.Predictorde iki tane arka arkaya test yaptım ikinci çizgi hiç yok fakat ,ucuz bir gebelik testinde yine iki tane yaptım saatler sonra ikinci pembe çizgi silik çıktı.Sizlere şunu sormak istiyorum.Predictor güvenli bir test olduğunu düşünüyorum fakat onda negatif diyerinde silik çıkabilir mi sonuçta silik çıkan test ucuz bir test,sonucu yolluyorum sizlere ,lütfen yardımlarınızı bekliyorum
İnşallahPredictor hayatimda nefret ettigim tek test.. 3 kere denedim (3 farkli ay) silik cizgi cikti hep kan verdim negatif cikti o yuzden hic guvenmiyorum.. Aslinda kaset testler daha guvenilir demisti eczacim ve sizde 2 tane pozitif var bence hamile gibisinizinsallahta oylesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?