- 30 Nisan 2019
- 394
- 83
- 98
- 27
- Konu Sahibi Momof3baby
-
Bilemedim canım ya beklesem mi ne yapsam bütün belirtileri yaşıyorum çok enteresan bir şekilde.Birkaç gün önce lekelenme oldu,kasık batması var aşırı koku hassasiyeti var uyku delisi oldum ki bu ay hiç beklemiyordum psikolojik de diyemiyorum.Kan verin var bence
Ben görüyorum çizgileri. Bence hamilesiniz. Kan verip netleştirin :)Merhaba kızlar
Reglime daha var ama adetten hemen sonra yumurtlama olduğu icin dün ve önceki gün predictor yapmaya başladım.Dünden önceki gün gözle zor görülen bir çizgi çıktı.Dün gece 5 saat tuvalete çıkmadım ve gece yine yaptım silik ama belirginleşmis çıktı.Bu sabah ilk idrarla tekrarladım varsa kan verecektim ama yine gözle zor görüşen bir çizgi çıktı fotoda görünür mü bilmiyorum.Neye inanacağımı şaşırdım asla yalancı pozitif vermemişti daha önce.Siz ne düşünüyorsunuz ??
Çok heyecanlandım dün gece bu sabah biraz daha belirgin olmasını bekliyordum açıkçası niye böyle oldu ki yaa bos yere kan vermek de istemiyorum açıkçası birkaç gün bekleyeyim en iyisiBen görüyorum çizgileri. Bence hamilesiniz. Kan verip netleştirin :)
Bence git kan ver için rahatlasınKızlar help ya
galiba öyle yapacağım yarın sabah kan veririm inşallahBence git kan ver için rahatlasın
Regline daha varmış canım bence gecikmeyi bekle ya da regl günü kan ver... Biraz daha koyulasma takip et tek bir marka gebelik testiyle.. ama var yani gebelik belli.. takipleMerhaba kızlar
Reglime daha var ama adetten hemen sonra yumurtlama olduğu icin dün ve önceki gün predictor yapmaya başladım.Dünden önceki gün gözle zor görülen bir çizgi çıktı.Dün gece 5 saat tuvalete çıkmadım ve gece yine yaptım silik ama belirginleşmis çıktı.Bu sabah ilk idrarla tekrarladım varsa kan verecektim ama yine gözle zor görüşen bir çizgi çıktı fotoda görünür mü bilmiyorum.Neye inanacağımı şaşırdım asla yalancı pozitif vermemişti daha önce.Siz ne düşünüyorsunuz ??
Evet ya aslında bir yanım da bekle diyor.Koyulaşma takip edeyim en iyisi kan vermek için acele etmek istemiyorum.Cumartesi sabah yine bir predictor yapıp ona göre hareket edeyim benRegline daha varmış canım bence gecikmeyi bekle ya da regl günü kan ver... Biraz daha koyulasma takip et tek bir marka gebelik testiyle.. ama var yani gebelik belli.. takiple
Bencede canım aceleci davranma zaten daha iyi betan yükselsin birazEvet ya aslında bir yanım da bekle diyor.Koyulaşma takip edeyim en iyisi kan vermek için acele etmek istemiyorum.Cumartesi sabah yine bir predictor yapıp ona göre hareket edeyim ben
Var gözüküyor ama kanda ancak 5-10 civarında çıkar beta değeri. Bence birkaç gün bekleyip koyulaşınca kan vermek daha mantıklı çünkü çok erken öğrenince 2 günde bir birkaç kere kan vermek gerekiyor her halükarda beklemek lazım. Hayırlı olsunMerhaba kızlar
Aynen yaa koyu çift çizgi göreyim de sonra veririm inşallah vardır gerçektenVar gözüküyor ama kanda ancak 5-10 civarında çıkar beta değeri. Bence birkaç gün bekleyip koyulaşınca kan vermek daha mantıklı çünkü çok erken öğrenince 2 günde bir birkaç kere kan vermek gerekiyor her halükarda beklemek lazım. Hayırlı olsun
Takip yapmadım ama reglden 2 gün sonra yumurtladım büyük ihtimal,ağrıdan anlıyorum yumurtlama olduğunu :) 12 gün falan geçti üzerinden,reglime 8 gün var.Açıkçası aceleci davrandım birazÇizgi görünüyor kardeşimyumurtlamanın kaçıncı gününde yaptın adete kaç gün vardı ? İnşallah vardır
Koyulaşma ancak 2 günde bir yapılan testte belli olur her gün yaparsan anlayamazsınBana bir teselli kızlar yaaaaaa
Dünden önceki gün yaptığım test daha koyuydu açıkçası ondan cesaretlenip yaptım yarın sabahı bekleyemedim maalesefKoyulaşma ancak 2 günde bir yapılan testte belli olur her gün yaparsan anlayamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?