Çizgiyi görüyorum hamile olma ihtimaliniz varLütfen bakar mısınız??
Hayırlı olsun6.6 çıkmış kan
Tam sınırda çok erken farketmişsiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız6.6 çıkmış kan
Evet ultra erken bir testmiş sonra gidip kan verdim 6.6 çıktı. İnşallah Rabbim isteyen bütün kadınlara bu duyguyu tattırsınnTam sınırda çok erken farketmişsiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hayır 5 ya da 4 gün var reglimeNe kadar erken farketmişsin. Adetin gecikmişmiydi?
Hayırlı olsunHayır 5 ya da 4 gün var reglime
Normalde 10 hcg ve üstü algılıyor ama sizinkini güzel tespit etmiş sizde Ocak annesi olacaksınız inşallah 2026 Ocak anneleri diye bir grup var oradayız sizde gelin istersenizEvet ultra erken bir testmiş sonra gidip kan verdim 6.6 çıktı. İnşallah Rabbim isteyen bütün kadınlara bu duyguyu tattırsınn
Bende yaptım peridictor erarly ama bu çizgi pozitif mi bilmiyorumTam sınırda çok erken farketmişsiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bende yaptım peridictor erarly ama bu çizgi pozitif mi bilmiyorumTam sınırda çok erken farketmişsiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız
Gerçi buraya atınca hepten kaybolduBende yaptım peridictor erarly ama bu çizgi pozitif mi bilmiyorum
Bu yorumu görünce duygulandım eğer şuan hamile olsaydım(bence değilim) 26 Ocak tahmini doğumduNormalde 10 hcg ve üstü algılıyor ama sizinkini güzel tespit etmiş sizde Ocak annesi olacaksınız inşallah 2026 Ocak anneleri diye bir grup var oradayız sizde gelin isterseniz
Ya buraya atınca kalite düşüyor aşırı silik olunca görmemem normal sen görüyorsan tabiki ihtimal olabilirBende yaptım peridictor erarly ama bu çizgi pozitif mi bilmiyorum
Allah'tan hayırlısı en doğru zamanda nasip etsin inşallahBu yorumu görünce duygulandım eğer şuan hamile olsaydım(bence değilim) 26 Ocak tahmini doğumdu
Amin inşallahAllah'tan hayırlısı en doğru zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?