- Konu Sahibi Meltemmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum kuruma çizgisi olabilir ben göremedim ama umarım vardırKaset test negatif cıktı
Ama predictörde hafif çizgi belirdi
Bat günün ne zamandı? Ben bu markaya çok güvenemiyorum açıkçası adet günümde silik çizgi göstermişti tam bi hayal kırıklığı olmuştuKaset test negatif cıktı
İnşallah var demektir ama sağlıklı mı değil mi diye sürekli takipte olmak lazımYrın tekrarlıcam koyulaşma olursa varmı demek oluyor?
Bat tarihinede bağlı bu durum bat ne zamandı?Yrın tekrarlıcam koyulaşma olursa varmı demek oluyor?
Boşuna erken gebelik testleri almayın varsa kaset testte zaten çıkıyor. Bnm bhcg 6 iken bile kaset testte çıkmıştı. Iki gün sonra tekrarlayın testiKaset test negatif cıktı
4,5 gün var :)Bat günün ne zamandı? Ben bu markaya çok güvenemiyorum açıkçası adet günümde silik çizgi göstermişti tam bi hayal kırıklığı olmuştuyarın bence başka erken gebelik testiyle tekrarla istersen kafanda soru işareti kalmasın umarım pozitif sonuç görürüsün
![]()
Bunu 3 tane 64 e almıştım 1 tane kaldı onuda yarın yparım başka yapmam ya beklerim artıkBoşuna erken gebelik testleri almayın varsa kaset testte zaten çıkıyor. Bnm bhcg 6 iken bile kaset testte çıkmıştı. Iki gün sonra tekrarlayın testi
Daha varmış hiç boşu boşuna erken gebelik testlerine çok para verme yarın değilde perşembe günü yap bence4,5 gün var :)
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün ? Bence genelik var ama değeriniz şu an düşüktür.Kaset test negatif cıktı
Kesinlikle bu markaya inanmayın bende de adetime 4 gün vardı ikinci çizgi çıktı çok sevindim gittim kan verdim 0 inşallah hamilesinizdir sevinip sonra üzülmeyinKaset test negatif cıktı
Çatlamadan sonra 9 .gün ovulasyon la takip etmiştim geçen ay rahim filmi çeklmiştim tüplerm açık cıkmıstı ztencok şükürYumurtlamadan sonra kaçıncı gün ? Bence genelik var ama değeriniz şu an düşüktür.
Artık koyulaşma olursa kan veririm dye düşünüyormKesinlikle bu markaya inanmayın bende de adetime 4 gün vardı ikinci çizgi çıktı çok sevindim gittim kan verdim 0 inşallah hamilesinizdir sevinip sonra üzülmeyin
Aynen hayırlısı olsun inşallahBunu 3 tane 64 e almıştım 1 tane kaldı onuda yarın yparım başka yapmam ya beklerim artık
Içine açıp bak canım istersen bi, 3 gün önce kaset test yaptım negatifti. Dün erken gebelik yaptım bu şekilde cıktı. Bu sabah bi tane daha yaptım daha belirgindi. Az evvel yine yaptım va çift çizgiyi gördüm. Bence bir kaç kez tekrarla derim.. içini açıp bakınca daha çok emin olmuştum ben dünkü testteKaset test negatif cıktı
Baktım çizgi dahada belirginleşmiş bekledikçe canmIçine açıp bak canım istersen bi, 3 gün önce kaset test yaptım negatifti. Dün erken gebelik yaptım bu şekilde cıktı. Bu sabah bi tane daha yaptım daha belirgindi. Az evvel yine yaptım va çift çizgiyi gördüm. Bence bir kaç kez tekrarla derim.. içini açıp bakınca daha çok emin olmuştum ben dünkü testte
Bu ay bir tedavi görmedim canmÇatlatma iğnesi olduysan 15. güne kadar bekle yalancı pozitiflik çıkıyor. -Ki zaten en geç 16. gün adetin gelir eğer gebelik yoksa.
İnşallah hamilesindir![]()