Gebeliğe Hazırlık Predictör erken gebelik silik çizgi ama..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltemmisin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
1.857
978
123
Hatay
Kaset test negatif cıktı
Ama predictörde hafif çizgi belirdi

Eklentiler

• 8F607E39-91EC-4C50-BF73-98C6343DB3F9.webp
    8F607E39-91EC-4C50-BF73-98C6343DB3F9.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 195
  • 4DF8E178-B119-479F-A01F-3A40099ED920.webp
    4DF8E178-B119-479F-A01F-3A40099ED920.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 185
Kaset test negatif cıktı
Bat günün ne zamandı? Ben bu markaya çok güvenemiyorum açıkçası adet günümde silik çizgi göstermişti tam bi hayal kırıklığı olmuştu😕 yarın bence başka erken gebelik testiyle tekrarla istersen kafanda soru işareti kalmasın umarım pozitif sonuç görürüsün🥰

Ben hayalet çizgi görüyorum ama erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor, 1-2 gün sonra normal de yap istersen hem vakit geçmiş olur

Bat günün ne zamandı? Ben bu markaya çok güvenemiyorum açıkçası adet günümde silik çizgi göstermişti tam bi hayal kırıklığı olmuştu😕 yarın bence başka erken gebelik testiyle tekrarla istersen kafanda soru işareti kalmasın umarım pozitif sonuç görürüsün🥰
4,5 gün var :)

Boşuna erken gebelik testleri almayın varsa kaset testte zaten çıkıyor. Bnm bhcg 6 iken bile kaset testte çıkmıştı. Iki gün sonra tekrarlayın testi
Bunu 3 tane 64 e almıştım 1 tane kaldı onuda yarın yparım başka yapmam ya beklerim artık

Kaset test negatif cıktı
Içine açıp bak canım istersen bi, 3 gün önce kaset test yaptım negatifti. Dün erken gebelik yaptım bu şekilde cıktı. Bu sabah bi tane daha yaptım daha belirgindi. Az evvel yine yaptım va çift çizgiyi gördüm. Bence bir kaç kez tekrarla derim.. içini açıp bakınca daha çok emin olmuştum ben dünkü testte

Içine açıp bak canım istersen bi, 3 gün önce kaset test yaptım negatifti. Dün erken gebelik yaptım bu şekilde cıktı. Bu sabah bi tane daha yaptım daha belirgindi. Az evvel yine yaptım va çift çizgiyi gördüm. Bence bir kaç kez tekrarla derim.. içini açıp bakınca daha çok emin olmuştum ben dünkü testte
Baktım çizgi dahada belirginleşmiş bekledikçe canm

Çatlatma iğnesi olduysan 15. güne kadar bekle yalancı pozitiflik çıkıyor. -Ki zaten en geç 16. gün adetin gelir eğer gebelik yoksa.
İnşallah hamilesindir 🍀

Back
X