- Konu Sahibi Meltemmisin
Ben bu testle 6 gun kala öğrendim insallah vardir siiznde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya sağolun hepinizde .siZin testtin fotosu varmı acabaBen bu testle 6 gun kala öğrendim insallah vardir siiznde
Yine de adet günü erken gebelik testi yap. Ben öyle yaptım bir gün öncesi kaset test yapmıştım silik çıktı emin olmak için ertesi gün erken gebeliği yaptım ve ertesi gün kan verdim.Bu ay bir tedavi görmedim canm
Yok malesef ben doğum yaptm cok zamn gecti üstünden cnmİnşallah ya sağolun hepinizde .siZin testtin fotosu varmı acaba
Canım ben bu şekilde öğrenmiştim regle 2 gün kala ilk gebeliği mi aynı marka predictor beta 5 ve üzerini algılıyor çok hassas bir test kan vermen en doğrusu ve hamilesindir inşallahKaset test negatif cıktı
Ama predictörde hafif çizgi belirdi
Bu testlerde kuruma cizgisi cok belli oluyor bende ayni markayi 3 4 defa yaptim hepsinde o cizgi ciktiKaset test negatif cıktı
Ama predictörde hafif çizgi belirdi
Ama çizgi pembemsi bendekiBu testlerde kuruma cizgisi cok belli oluyor bende ayni markayi 3 4 defa yaptim hepsinde o cizgi ciktihepsinde de umutla kan vermistim
![]()
Umarım dogrudur benimki bundan bir tık koyuCanım ben bu şekilde öğrenmiştim regle 2 gün kala ilk gebeliği mi aynı marka predictor beta 5 ve üzerini algılıyor çok hassas bir test kan vermen en doğrusu ve hamilesindir inşallah![]()
Evet daha net o yüzden kan vermeni tavsiye ederim ben bu testi iki gün kala yapt bir kalsada dayanamayip kan vermiştim bence net sonucu alırsınUmarım dogrudur benimki bundan bir tık koyu
İçimi ferahlattın valla teşekkür ederimEvet daha net o yüzden kan vermeni tavsiye ederim ben bu testi iki gün kala yapt bir kalsada dayanamayip kan vermiştim bence net sonucu alırsın
İnsallah doğru çıkar sonucun ve meleğin inşallah seninledirİçimi ferahlattın valla teşekkür ederim
Kaset testtede çizgi çıktı ama degerim 7 cıktı düşük cıktı adet olursun dedi doktor adet olcam sanrm karnm agrıyoNe yaptın gebe misin bir daha test yaptın mı?