- 6 Temmuz 2014
- 262
- 102
- 43
- Konu Sahibi burcuestetic
-
Predictor erken gebelik testi yaptm ikinci.cizgi.10 dk snra silik cikti zor.gozukuyor.ama.bi cizgi mevcut.bu demek hamilemiyim. Kan testinin sonucunu bekliyrm 15 dj var heycanfan bayilicam boyle yasayan varmi???
Predictor erken gebelik testi yaptm ikinci.cizgi.10 dk snra silik cikti zor.gozukuyor.ama.bi cizgi mevcut.bu demek hamilemiyim. Kan testinin sonucunu bekliyrm 15 dj var heycanfan bayilicam boyle yasayan varmi???
Adetin gecikti mi? Geciktiyse kaç gün?
Canim benimde oyle cikmisti suan 14 haftalik hamileyim. İns hamilesindir
Caniim.adetime 2 gun var daha kan testi sonucumda 20.06 supheli kesin deil.diyorlar
Ben predictor ile adet olmam gereken günde test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Benim de çizgi çok belirgin değildi. Zaten klavuzunda yazar silik bile olsa hamilesiniz demektir diye.Tebrikler, Allah tamamına erdirsin.:)
Yaaaaa gercektenmi :))) insallah hamileyimdr cok istiyorz
hayırlı olsun hamilesin. çok dikkat et kendine.
Cok istiyorum kan degerimde 20.06 adetime 2 gun var daha yukselirse ne mutlu.bana kesin bisi demedi doktor
İns yukselir canim. Allahim senide mutlu eder ins.
Bugun tekrar kan testi verdim 75.8 olmus yani 3 kati suan kesin olarak gebeyim:)) allah tum isteyen herkeze anne olmayi nasip etsin harika bir duygu
Bugun tekrar kan testi verdim 75.8 olmus yani 3 kati suan kesin olarak gebeyim:)) allah tum isteyen herkeze anne olmayi nasip etsin harika bir duygu
Bende seni merak etmiştim, çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağını almayı nasip etsin canım
predictoru sabah 5te uyanıp yapmıştım sinir oluyorum o teste. fortest bes gün önce göstermişti öğlen hem de!Predictor sabah mi kullandiniz? Bnm dort gun var fortest aldim o 5-7 gun oncesinde sonuc veriyormus. Simdi kullansam mi sabah onerilir diyor.
merhaba cnm, benim de senin gibi çıktı üstelik azcık kanamam var ve dün dr rahim duvarın kalın dedi. gebelik testi yaptır değilsen söktürücü kullan dedi. benim de aynı senin gibi çıktı ve şaşkınım. senin durumun nedir acaba?Kızlar bende prodictorle dün sabah yaptım regl 11 gün geçti 6 gün önce doktora gittik eşimle alttan baktı rahim aşırı kalın sanki hamile kadının rahmine bakıorum dedi kan testi istedi kan tahlili yaptirdik heyecanla bekledik Sonuç mu Sonuç KOCA BİR 0.23 NEGATİFF ağladım doktora gösterdik bekleyelim geç dollenmedir dedi çünkü oda şaşırdı. . Iste sonucum
merhaba cnm, benim de senin gibi çıktı üstelik azcık kanamam var ve dün dr rahim duvarın kalın dedi. gebelik testi yaptır değilsen söktürücü kullan dedi. benim de aynı senin gibi çıktı ve şaşkınım. senin durumun nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?