Predictor erken gebelik testi ile sonucum

Tam olarak aynı durumdayız benim de 10 gün var ama sık idrara çıkma çok hafif bulantı ve hafif bi kasık agrisi hayirlisi olsun ama ben umutlanmak istemiyorum
gün yaklaştıkcada hiç bir belirti olmamaya başladı üzerimde bi şişkinlik vardı o falan gitti. hiçbi belirti yok üzerimde

Ben 30 yaşındayım 2.5 yillik evliyim 3 aydır deniyorum ama çok istiyorum sağlıklı sıhhatli bi çocuğum olmasını
İnşallah olur sıkma canını. Ben yeni evliyim daha ve ilk denememizdi bu. Üstelik ben bi de diyabetim. Umutsuzlanmayalım, içi içini yiyor insanın ama Allah nasip eder inşallah.

Kızlar benim en büyük belirtim adet öncesi olan akıntım yoktu Kiminde çok akıntı olur hamileyken benim kupkuruydu hafif kasık ağrısı ama daha çok batma sanki iğne batırıyorlar gibi özellikle gece sağa sola dönerken Allah isteyen herkese nasip etsin

benimde akıntım olurdu hep ama şimdi bikaç gündür yok. hergün hatta günde 2-3 kez iç çamaşırı değiştirecek kadar olurdu ama gözlemlediğim kadarıyla artık yok. 4 gün var adet günüme. heyecanlıyım

Benim adetimin 20. Gunu 14. Gün ovule oldum 12 14 16 değerlendirdik adetime 8 gün var sabah hafif bi de yemeklerden sonra hafif bulantım oldu bugün ateşim önceden kaçtı bilmiyorum ama 3 gündür 37 ve 37.2 arası gidio bi de böyle sarımtırak şeffaf bi akinti gelio yapışkan yani ovulasyon akıntısı nin sarisi

Amaaaan ne bilim iste erken biliyorum ama herseyden umutlaniyor insan bu ay da boşa umutlaniyorum biliyorum

Saglikli sihhatli bi çocuğum olmasını ne kadar istediğimi kelimelerle anlatamam ama ben neyi çok istesem olmuyor

Öyle deme Allah sağlık versin inşallah kucağına sağlıklı güzel mi güzel bebişler alırsın hamile Duası kabul olur çok içten ettim :))

Arkadaşlar adetime 7 8 gün var ovulasyondan sonra ise 6 7 gün geçti ama dayanamadım ben days comfort marka erken gebelik testi yaptım 10. Dkda baktığımda silik bişe görünüyor eşim de evet görünüyor dedi umutlanmak istemiyorum hem daha çok erken ama bi bakabilirmisiniz Sİz de bi de bunu 2.5 saatlik idrar sıkışıklığı ile yaptim

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-03-19-12-21.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 4.538
  • Screenshot_2015-06-03-19-12-29.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 4.884
canım çizgi çok silik ama belli oluyor. sevinmek için erken ama bu ay şans sana gülmüş sanırım allah bağışlasın sana :) gözün aydın

Banada var gibi geldi bir kaç gün sonra hcg baktirirsin

Tesekkurler arkadaşlar hayirlisi olsun ben sonucu yazarım Size Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin

Bence çizgi mizgi yok gözüm görmek istediği için görüyor di mi kızlar ? Sanırım olmadı bu ay Adet günüme tahmini 2-3 gün var. Testte bence çizgi mizgi yok, inanılmaz silik çünkü. Yinede kan vercem gidip, hayırlısı artık. İlk denememizdi bu, inşallah hamileyimdir ya da bian önce hamile kalırım. Allah isteyen herkese nasip etsin

Benimki seninkende de silik çıktı, sen naptın bi gelişme varmı bugün? bende fotoğrafını ekledim az önce bi bak benimkinede. İnşallah hamileyizdir canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…