- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
- 33
- Konu Sahibi burcuestetic
-
gün yaklaştıkcada hiç bir belirti olmamaya başladıTam olarak aynı durumdayız benim de 10 gün var ama sık idrara çıkma çok hafif bulantı ve hafif bi kasık agrisi hayirlisi olsun ama ben umutlanmak istemiyorum
Zaten herseyi belirti gibi görüyoruz benim bu ay da olmayacak sanırımgün yaklaştıkcada hiç bir belirti olmamaya başladıüzerimde bi şişkinlik vardı o falan gitti. hiçbi belirti yok üzerimde
Haklısın. ufak bişey olunca insanın aklı direk bebişe yoruyor herşeyi.Zaten herseyi belirti gibi görüyoruz benim bu ay da olmayacak sanırım
Ben 30 yaşındayım 2.5 yillik evliyim 3 aydır deniyorum ama çok istiyorum sağlıklı sıhhatli bi çocuğum olmasınıHaklısın. ufak bişey olunca insanın aklı direk bebişe yoruyor herşeyi.
ne kadar süredir deniyorsunuz?
İnşallah olur sıkma canını. Ben yeni evliyim daha ve ilk denememizdi bu. Üstelik ben bi de diyabetim. Umutsuzlanmayalım, içi içini yiyor insanın ama Allah nasip eder inşallah.Ben 30 yaşındayım 2.5 yillik evliyim 3 aydır deniyorum ama çok istiyorum sağlıklı sıhhatli bi çocuğum olmasını
benimde akıntım olurdu hep ama şimdi bikaç gündür yok. hergün hatta günde 2-3 kez iç çamaşırı değiştirecek kadar olurdu ama gözlemlediğim kadarıyla artık yok. 4 gün var adet günüme. heyecanlıyımKızlar benim en büyük belirtim adet öncesi olan akıntım yoktu Kiminde çok akıntı olur hamileyken benim kupkuruydu hafif kasık ağrısı ama daha çok batma sanki iğne batırıyorlar gibi özellikle gece sağa sola dönerken Allah isteyen herkese nasip etsin
Teşekkürler inşallahÖyle deme Allah sağlık versin inşallah kucağına sağlıklı güzel mi güzel bebişler alırsın hamile Duası kabul olur çok içten ettim :))
canım çizgi çok silik ama belli oluyor. sevinmek için erken ama bu ay şans sana gülmüş sanırım allah bağışlasın sana :) gözün aydınArkadaşlar adetime 7 8 gün var ovulasyondan sonra ise 6 7 gün geçti ama dayanamadım ben days comfort marka erken gebelik testi yaptım 10. Dkda baktığımda silik bişe görünüyor eşim de evet görünüyor dedi umutlanmak istemiyorum hem daha çok erken ama bi bakabilirmisiniz Sİz de bi de bunu 2.5 saatlik idrar sıkışıklığı ile yaptim
Banada var gibi geldi bir kaç gün sonra hcg baktirirsinArkadaşlar adetime 7 8 gün var ovulasyondan sonra ise 6 7 gün geçti ama dayanamadım ben days comfort marka erken gebelik testi yaptım 10. Dkda baktığımda silik bişe görünüyor eşim de evet görünüyor dedi umutlanmak istemiyorum hem daha çok erken ama bi bakabilirmisiniz Sİz de bi de bunu 2.5 saatlik idrar sıkışıklığı ile yaptim
Benimki seninkende de silik çıktı, sen naptın bi gelişme varmı bugün? bende fotoğrafını ekledim az önce bi bak benimkinede. İnşallah hamileyizdir canım ya..Arkadaşlar adetime 7 8 gün var ovulasyondan sonra ise 6 7 gün geçti ama dayanamadım ben days comfort marka erken gebelik testi yaptım 10. Dkda baktığımda silik bişe görünüyor eşim de evet görünüyor dedi umutlanmak istemiyorum hem daha çok erken ama bi bakabilirmisiniz Sİz de bi de bunu 2.5 saatlik idrar sıkışıklığı ile yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?