Predictor erken gebelik testi ile sonucum

Yavrum regl oldum oo çok oldu yani negatif mis kan testi doğru ama idrarla baya sevindik ama yalanmis sonra doktora gittik çatlama iğnesi felan gene regl oldum dün bitti 11. Ağımıza girdik anliycan
ben 15. aydayım. kan tahlili de yaptırmak istemiyorum daha dün hormonlarım için bakılmıştı. salak gibi bhcg baktırmadım kanamam var diye.. şimdi bu sonuç kafamı karıştırdı. ama hiç sanmıyorum ben de bir dahaki ay aşılama yaptıracağım. bakalım. hakkımızda hayırlısı..

Amin tatlım Rabbim nasip eder inşallah bizde anne oluruz..

Predictor erken gebelik testi yaptm ikinci.cizgi.10 dk snra silik cikti zor.gozukuyor.ama.bi cizgi mevcut.bu demek hamilemiyim. Kan testinin sonucunu bekliyrm 15 dj var heycanfan bayilicam boyle yasayan varmi???
Canım senin testinde bu şekilde miydi. bugün yaptım ve 4 gün var daha. ilk 10 dk içinde çıktı. fotoda çok belli değil ama bariz silik çizgi görüyorum ben kendim bakınca. bu pozitif mi. sen tecrübelisin bi yorumlar mısın testimi :) :)

Eklentiler

• IMG_2586.webp
    81 KB · Görüntüleme: 5.935

Gülüm belli oluo istersen kan ver :)

Canim benim testimle.ayni deil.fakat silik dahi ciksada gebelik var demisti eczaci kadin.. ve aynende ole.cikti benimde coo cok azdi ben bile.zor goruyordum. Ama seninki yine net cikmis hadi bakalim hayirlisin

Gülüm belli oluo istersen kan ver :)
canım ben bu iki gün içinde adet olmam lazım. fakat adetim çok da düzenli sayılmaz. 2-3 gün rötar yapabiliyor bazen. erken gebelik testi yaptım 2 si de silik .zgi çıktı. normal gebelik testlerinde bişey çıkmıyor. negatif bakalım. bayram sonrasına kadar bekleyeceğim.

Can
Canım regl olmazsn bir daha yaparsın sonucu ona göre degrrlendiririz

Kızlar,,,,
Kızlar ben de bugün prodictor Yaptım gözle Görünür pembe çizgi var.silik değilama olması gerektiğinden ince.
Sabah kasıklarımda müthiş bir Ağrı vardı onun üzerine test Yaptım. Reglime 5 gün var.
Yardımcı olur musnuuzzz...

Kızlar merhaba benim adetime 2 gün var ve bugün test Yaptım çıkan sonuç çok silik olduğundan negatif mi emin olamadım aynı durumu yaşayan var mı acaba ?

Eklentiler

• image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 2.699
Ya benimde tahmini adetime bi 8 gün falan var. Allahım zaman geçmek bilmiyo. ama sanki sadece sık idrara çıkıyor gibiyim onun dışında bişey yok. aradada ufacık bir kasık ağrısı. Bugünde Beraat kandili, inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.

Tam olarak aynı durumdayız benim de 10 gün var ama sık idrara çıkma çok hafif bulantı ve hafif bi kasık agrisi hayirlisi olsun ama ben umutlanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…