- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Zeynepp777
Çok teşekkür ederim amin inşallahGözünüz aydın sag salim kucağınıza alım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim amin inşallahGözünüz aydın sag salim kucağınıza alım inşallah
Aminn. Siz ilk testi ne zaman yapmıştınız ben çok erken yaptım çıkmadı tabiiİnşallah gönlünüzce olur hayırlı haber alırsınız en yakın zamanda![]()
Progesteron 17.96 oda normal görünüyor ilk aylar için doğru mudurBen de 2. Çocuk için çalışmalara başladımbu ay ilk kez bakalım
Doğru daha çok başındasınız yükselir yavaş yavaş 5 6 gün sonra giderseniz kalp atışını da duyarsınız sanırımProgesteron 17.96 oda normal görünüyor ilk aylar için doğru mudur
Canım görünür gecen gebeiligidöe alttan muayene ile gormustum 4+1de ama bu sefer 4+6 da görmedim betam düşük ben gec döllenme düşünüyorum cuma günü muayene var bakacağızTeşekkür ederim sizinde gözünüz aydın hayırlı olsunbenim son adetimin ilk günü 5 ocaktı 8 ocak son günüydü adetimin. Adetime göre 4 hafta 2 gün görünüyor bugün kese pazartesi salı görünür mü ki
Allah razı olsun kardeşimTeşekkür ederim sizinde gözünüz aydın hayırlı olsunbenim son adetimin ilk günü 5 ocaktı 8 ocak son günüydü adetimin. Adetime göre 4 hafta 2 gün görünüyor bugün kese pazartesi salı görünür mü ki
Çok tuhaf oldumDoğru daha çok başındasınız yükselir yavaş yavaş 5 6 gün sonra giderseniz kalp atışını da duyarsınız sanırım![]()
İnşallah görünür hayırlı güzel haberleri yazın burayadaCanım görünür gecen gebeiligidöe alttan muayene ile gormustum 4+1de ama bu sefer 4+6 da görmedim betam düşük ben gec döllenme düşünüyorum cuma günü muayene var bakacağız
Çok normal canım. İnsan çok şaşırıyor ilkindeÇok tuhaf oldumdaha kimse bilmiyor günlerdir tek ben biliyorum birde sizlerle paylaştım hepinize çok teşekkür ediyorum
biraz garip biraz korkulu endişeli sevinçli her duyguyu taşıyorum şuan. Normal mi değil mi bilmiyorum neden böyle hissettiğimide tam anlamıyorum kendimede çok kızıyorum sanki çok sevinmedim diye suçluyorum kendimi ilk gebeliğim tecrübesizlikten olabilir mi acaba
![]()
Folik asit alın doktora gıttıgınızde vıtamın değerlerim tıroıd vs onlar var mı yok mı sorun bende tıroıd cıktı kalp carpıntısı oldu sızdı cok şükür azaldı d vıtamımı dusuk bunlar önemli folşk asitı acıkan alınİnşallah görünür hayırlı güzel haberleri yazın burayadabugün gittiğim doktor beni resmen azarladı çok erken gelmişsin dedi niye geldin demeye getirdi devlet hastanesinde bakmazlar sanırım. Özele gideceğim zaten doktor için ama başlamalı mıyım şimdiden 8 hafta diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
Saglık ocağında da yaptırabilirsiniz bu değerleri hep mutlu olun inşallah duygunuzu anlıyorum heyacanlısınız tum duygular bır arada hep mutlu olun inşallah hepiniz mutlu olun tum kadınlar mutlu olsun ve tım çocuklar gülsün sağlıklı olsunlar ayaklarına taş değmesin. Bebegım hasta onun için duanızı bekliyorum bu sevınclı haber üzerine duanızı alırımİnşallah görünür hayırlı güzel haberleri yazın burayadabugün gittiğim doktor beni resmen azarladı çok erken gelmişsin dedi niye geldin demeye getirdi devlet hastanesinde bakmazlar sanırım. Özele gideceğim zaten doktor için ama başlamalı mıyım şimdiden 8 hafta diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
Amin aminSaglık ocağında da yaptırabilirsiniz bu değerleri hep mutlu olun inşallah duygunuzu anlıyorum heyacanlısınız tum duygular bır arada hep mutlu olun inşallah hepiniz mutlu olun tum kadınlar mutlu olsun ve tım çocuklar gülsün sağlıklı olsunlar ayaklarına taş değmesin. Bebegım hasta onun için duanızı bekliyorum bu sevınclı haber üzerine duanızı alırım![]()
Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız ve sağlıkla geçer gebeliğiniz aminFolik asit alın doktora gıttıgınızde vıtamın değerlerim tıroıd vs onlar var mı yok mı sorun bende tıroıd cıktı kalp carpıntısı oldu sızdı cok şükür azaldı d vıtamımı dusuk bunlar önemli folşk asitı acıkan alın
Tabiki ederim rabbim en kısa zamanda oğlunuza minik sağlıklı bi kardeş versinÇok normal canım. İnsan çok şaşırıyor ilkindeAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin? Oğlum çok istiyor bir kardeşi olmasını
![]()
Aynen öyle canım. Duan için teşekkür ederim. Vallahi az önce dus aldım yarı oturu pozısyında ara ara sancı batıyor rahımde. Allah hepinizin yüreğini guldursun sende sağlıkla güzellikle kucağına alırsın inşallahÇok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız ve sağlıkla geçer gebeliğiniz aminfolik asit kullanıyorum gebelikten önce ön kontrol için kadın doğuma gitmiştim foleta diye bi ilaç önerdi b12 destekli 2.kutumdayım ilk folbiol diye devletin verdiği bi ilacı kullanıyordum sağlık ocağı doktoru günde 2 kere demişti gittiğim kadın doğum günde 2 çok fazla bir tane verdiğimden kullan diye 1 ay bir kutuyu bitirdim ikinci kutuya devam ediyorum ama dediğiniz gibi diğer değerlere en kısa zamanda baktıracağım Allah razı olsun
![]()
İnşallah mutlaka haber ver güzel sevinçli haberler ver bizeAynen öyle canım. Duan için teşekkür ederim. Vallahi az önce dus aldım yarı oturu pozısyında ara ara sancı batıyor rahımde. Allah hepinizin yüreğini guldursun sende sağlıkla güzellikle kucağına alırsın inşallah![]()
E nabızda böyle birşey gördüm canım çok sıkıldı doktor neden böyle girmiş acaba. Bana hiç birşey demedi ultrasonla baktığında asistana bir tanı söyleyip normal dedi. Canım çok sıkıldı. Öylesine mi girdi diyecem ama doktor öyle birşey yapabilir mi ki? Çok kötü bi adamdı zaten niye böyle girmiş erken kontrolde bu normal mi arkadaşlarAynen öyle canım. Duan için teşekkür ederim. Vallahi az önce dus aldım yarı oturu pozısyında ara ara sancı batıyor rahımde. Allah hepinizin yüreğini guldursun sende sağlıkla güzellikle kucağına alırsın inşallah![]()
Ben çok akıntım olduğunu söyledim koyu sarı onunla alakalı mı birşey mi acaba. Gerçi onun için bile tek bi yorum yapmadı veya normal anormal demediE nabızda böyle birşey gördüm canım çok sıkıldı doktor neden böyle girmiş acaba. Bana hiç birşey demedi ultrasonla baktığında asistana bir tanı söyleyip normal dedi. Canım çok sıkıldı. Öylesine mi girdi diyecem ama doktor öyle birşey yapabilir mi ki? Çok kötü bi adamdı zaten niye böyle girmiş erken kontrolde bu normal mi arkadaşlar![]()
Bu yazdığınızı görmedim kusura bakmayın. Ben adet gecikmemin 2.günü yaptım 28 ocakta adet bekliyordum olmadım 29 ocak ilk testi yaptımAminn. Siz ilk testi ne zaman yapmıştınız ben çok erken yaptım çıkmadı tabii
Tanı yazması gerekiyor canım özelde de demir eksikliği anemisi diye giriyorlar mesela sgk ile ilgili işler senin haftalarında kontrol olmaz normalde onu açıklamak için mecbur yani.E nabızda böyle birşey gördüm canım çok sıkıldı doktor neden böyle girmiş acaba. Bana hiç birşey demedi ultrasonla baktığında asistana bir tanı söyleyip normal dedi. Canım çok sıkıldı. Öylesine mi girdi diyecem ama doktor öyle birşey yapabilir mi ki? Çok kötü bi adamdı zaten niye böyle girmiş erken kontrolde bu normal mi arkadaşlar![]()