Predictor early canımBen hayalet çizgi görüyorum ama, bat daha var. Testin markası ne
Onun doğru sonuç verdiğini yazıyorlar, yarın bir test daha yapın bencePredictor early canım
Yaaa tamam csnım çok teşekkür ederimOnun doğru sonuç verdiğini yazıyorlar, yarın bir test daha yapın bence
Onun öyle bir etkisi yokYaaa tamam csnım çok teşekkür ederimduphaston kullanıyorum onun etkisi olamaz değil mi oju kullanınca kafam karıştı çok
YaaaaOnun öyle bir etkisi yok
Benim de hayalet çizgi çıktı yalnız sadece ben görüyorum predictor early markada. Ve az evvel test yaptım regl bir gün gecikti. Fakat daha önce çoookkk pozitif testten sonra kan veriş hüsrana uğradım. Birbirimize dua edelim bunlar gerçek pozitiflee olsunYaaaaçok teşekkür ederim sabah sabah mutlu oldum yarın tekrar yapacağım o zaman
Çok haklısın test pozitif olup kanda negatif de çıkabiliyorBenim de hayalet çizgi çıktı yalnız sadece ben görüyorum predictor early markada. Ve az evvel test yaptım regl bir gün gecikti. Fakat daha önce çoookkk pozitif testten sonra kan veriş hüsrana uğradım. Birbirimize dua edelim bunlar gerçek pozitiflee olsun
Çok haklısın test pozitif olup kanda negatif de çıkabiliyoredelim canım ben de senin için bol bol dua edicem inşallah bu ay bizim ayımız olur. İnşallah gerçek pozitiftir haberleşelim. Sen ne zaman kan vereceksin
Allah razı olsun inşallah ikimizin de pozitiftirkan verir miyim bilmiyorum, belki yarın bir test daha dener gene aynı çıkarsa kan veririm ama çizgiyi kocam görmüyor. İnanmıyor yaşadıklarımız dan sonra sjsjs sürekli yalancı pozitif gördük
Kızlar don adet tarihim 25 haziran. Bat 23 trmmuz gibi ama ara kanamam olduğu için iki kez doktor duphaston verdi 12 temmuzda. 10 gün boyunca kullanıcam ama belirtilerim çok fazla olduğu için erken gebelik testi yaptım az önce sizde ilaçtan kaynaklı mı tek çizgi çıktı ilk 3 dakikada
Çok teşekkür ederim. Adetime tahmini 7 8 gün var. Yarın kan versem mi acabaSanki var gibi ama tam emin olmak adına kan verin yada bir kaç gün sonra regline 6 gün kala takip et
Merhaba, az önce regl oldum. Çok üzgünüm, bebetime yalancı pozitiflik çıkarttı şak diye silik çıktı belirgin de bayağı. Predictor early ise çok fazla hayalet çizgi görüyordum ama görmek istedim demek ki belki de yoktu neyse.. inşallah sizin güzel haberinizi alırızAy onlar hiçbir şey görmezler zaten ben bugün şok oldum yapınca göstermedim bile yani gayet görünür çizgi ama onlar yine de göremezlerama erkekler bizden çok farklı biz hemen heyecanlanıyoruz unutlanıyoruz kötü şeyler yaşadıktan sonra bile ama umarım güzel haberler alırız canım bana da haber ver mutlaka
YaaaaMerhaba, az önce regl oldum. Çok üzgünüm, bebetime yalancı pozitiflik çıkarttı şak diye silik çıktı belirgin de bayağı. Predictor early ise çok fazla hayalet çizgi görüyordum ama görmek istedim demek ki belki de yoktu neyse.. inşallah sizin güzel haberinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?