Predictor erken gebelik testi

pera80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
208
20
98
İstanbul
bugün eczaneden predictor erken gebelik testi diye bişii aldım, adet tarihinden 6 gün önceye kadar sonuçveriri yazıyodu daha önce hiç kullanan oldu mu yorumlarınız nelerdir?

image.webp
Kızlar bende aynı markayı yaptım böyle bir sonuç aldım ikinci çizgi bar ama çok silik adetıme 4 gün var yorum yaparsanız bırazda olsa rahatlamış olucam

Kızlar çok silik ikinci çizgi var yorum beklıyorum Allah'ın iznyle hayırlı haberlerımız olsun inş

Kısmet
Gayet net cnm hadi gözün aydn darısı basma inşallah yani 8 9 cu gnlerde daha net çıkar
daha önce de pozitif sonuç alıp sonradan kaybettiğim için şimdilik sevinmiyorum kısmet hayırlısıysa olsun ama ruh halim çok kötü hormonlarım altüst herşeye çabuk sinirleniyorum

Kısmet

daha önce de pozitif sonuç alıp sonradan kaybettiğim için şimdilik sevinmiyorum kısmet hayırlısıysa olsun ama ruh halim çok kötü hormonlarım altüst herşeye çabuk sinirleniyorum
İnşallah benim sımsıkı tutunr olcak.o.kdr bende aynn sinir küpYM

Bu arada bazı embriyolarda geç tutunma olduğu için idrar testinde çıkmayabiliyomuş, o yüzden gene de çarşambayı bekliyip kan testimi yaptırıcam

Bende çok silik bi çizgi gördüm ilk yaptığımda ikinci gün tekrar yaptım daha belirgindi ama gene silikti
İnşallah kızlar 2 gün önce kanda baktırdım 17.37 çıktı bugün tekrar bakıcam ikiye katlaması gerekıyo hayırlısı inş ♥️ Rabbım hepımıze güzeller güzeli bebişler versin

Back
X