Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yaptım transferin 5. Günü silik bi çizgi vardı emin olamadım doğru mu değil mi diyeBen kullandım cnm hamileliği net gösteryo ne zmn yapmayı düşünüyrsn
Resmi atablrmsn cnm at bakım ama şimdiden hayli olsn diyim☺☺Dün yaptım transferin 5. Günü silik bi çizgi vardı emin olamadım doğru mu değil mi diye
Resmi atablrmsn cnm at bakım ama şimdiden hayli olsn diyim☺☺
Bende çok silik bi çizgi gördüm ilk yaptığımda ikinci gün tekrar yaptım daha belirgindi ama gene siliktiKızlar çok silik ikinci çizgi var yorum beklıyorum Allah'ın iznyle hayırlı haberlerımız olsun inş
Gayet net cnm hadi gözün aydn darısı basma inşallah yani 8 9 cu gnlerde daha net çıkarBende çok silik bi çizgi gördüm ilk yaptığımda ikinci gün tekrar yaptım daha belirgindi ama gene silikti
daha önce de pozitif sonuç alıp sonradan kaybettiğim için şimdilik sevinmiyorum kısmet hayırlısıysa olsun ama ruh halim çok kötü hormonlarım altüst herşeye çabuk sinirleniyorumGayet net cnm hadi gözün aydn darısı basma inşallah yani 8 9 cu gnlerde daha net çıkar
İnşallah benim sımsıkı tutunr olcak.o.kdr bende aynn sinir küpYMKısmet
daha önce de pozitif sonuç alıp sonradan kaybettiğim için şimdilik sevinmiyorum kısmet hayırlısıysa olsun ama ruh halim çok kötü hormonlarım altüst herşeye çabuk sinirleniyorum
Amin inşallah hepimize hayırlısını versin allahİnşallah benim sımsıkı tutunr olcak.o.kdr bende aynn sinir küpYM
İnşallah kızlar 2 gün önce kanda baktırdım 17.37 çıktı bugün tekrar bakıcam ikiye katlaması gerekıyo hayırlısı inşBende çok silik bi çizgi gördüm ilk yaptığımda ikinci gün tekrar yaptım daha belirgindi ama gene silikti
Bende aynı durumdayım hamile çıktın mı bu sonuclaEki Görüntüle 1819352 Kızlar bende aynı markayı yaptım böyle bir sonuç aldım ikinci çizgi bar ama çok silik adetıme 4 gün var yorum yaparsanız bırazda olsa rahatlamış olucam