- Konu Sahibi okyanus1984
-
arkadaşlar predictor ile test yapanlar sonuçlarını paylaşabilir mi lütfen? benim yaptığım iki predictor testte 20-25 dk sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu şuanda dikkatli bakıldığında görünüyor.. testi negatif çıkanlar da hiç böyle çizgi oluştu mu ya da benim gibi olup ta hamile olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirm.. teşekkür ederim..
arkadaşlar predictor ile test yapanlar sonuçlarını paylaşabilir mi lütfen? benim yaptığım iki predictor testte 20-25 dk sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu şuanda dikkatli bakıldığında görünüyor.. testi negatif çıkanlar da hiç böyle çizgi oluştu mu ya da benim gibi olup ta hamile olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirm.. teşekkür ederim..
Kizlar kurbaniniz olayim banada yardim edin.
1 hafta once falan kahverengi leke geldi benden.
Simdide predictor hcg testi yaptim.
5 dk sonra silik bir cizgi belirdi.
Ama dikkatli bakinca gozukuyor.
Testin t kismi tam beyaz deil hafif bir cizgi vardi.
pesine normal gebelik testi yaptim o negatifti.
birde bu predictor erken gebelik testi oldugundanmi silik cikmis olabilir ?
Cunku normal gebelik testi icin idrara tam gecis olmasi gerekiyormus.
3 gun sonra adet gunum.
Sizce gebe olabilirmiyim ?
Bende predictorla test yaptım yarı silik çıktı emin olmak için kan testi yaptırdım pozitif çıktı hayırlısı inşallah...Merhaba
Ben de predictorle test yaptım bugün.
Ikinci çizgi, çizgi gibi değil hafif pembe ve yataydı anlayamadım. Ve oldukça silik.
Fikri olan var mı? Bazıları hafif pembelik bile olsa gebeliktir diyor ama bilemedim. Ya da yarın tekrar yapayım bir tane diyorum...
Eki Görüntüle 914593
Gönderiniz eski biliyorum ama benim yaptığım testte de aynı sonucu aldım. Bu testi yaptığınız zaman hamile miydiniz?Merhaba
Ben de predictorle test yaptım bugün.
Ikinci çizgi, çizgi gibi değil hafif pembe ve yataydı anlayamadım. Ve oldukça silik.
Fikri olan var mı? Bazıları hafif pembelik bile olsa gebeliktir diyor ama bilemedim. Ya da yarın tekrar yapayım bir tane diyorum...
Eki Görüntüle 914593
hamilesiiiinn gözün aydııınnnEki Görüntüle 1487136 Eki Görüntüle 1487136 sizce nedir kizlar adet gunum bugun
Eki Görüntüle 1487136 Eki Görüntüle 1487136 sizce nedir kizlar adet gunum bugun[/QUOidrarı fazla damlatmıştım aynen böyle olmuştu. ama belki siz hamilesinizdir.
Merhaba ben bu testi yaptım negatif çıktı adetim gecikti acaba umut var mı sen de sonradan bi değişiklik oldu mu. Şu an hamilesıin merak ettim.sağlıcakla kucağına alArkadaşlar bu testte negatif çıkıp hamile kalam varmı hiç
canm teşekkür ederim öncelikle ben o testi yaptığımda gerçekten negatifmiş sonraki ay hamile kaldım ben umarım sende biran önce hamile kalırsınMerhaba ben bu testi yaptım negatif çıktı adetim gecikti acaba umut var mı sen de sonradan bi değişiklik oldu mu. Şu an hamilesıin merak ettim.sağlıcakla kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?